021 30 34 229 | 060 44 66 614 | 060 44 66 616      info@promotravel.rs

MADRID

5 dana | 4 noćenja – avionom, polasci februar – maj

Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i autonomne pokrajine Madrid. Region (Madrid sa okolinom) se sa oko 5 miliona stanovnika ubraja u najveće evropske metropole. Sam grad Madrid (bez predgrađa) je sa svojih 3,1 milion stanovnika, posle Londona i Berlina, treći najveći grad u Evropskoj uniji. Madrid je kako od nacionalnog, tako i od internacionalnog značaja za trgovinu i finansije i političkije i kulturni centar Španije. Glavni grad je sedište španske uprave, pa osim kralja, u njemu žive katolički biskup i važni pripadnici vladei vojske. Ovde je smešteno 6 univerziteta, razne visoke škole, mnoga pozorišta, muzeji i druge kulturne ustanove.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.Dan BEOGRAD MADRID

Dolazak putnika na aerodrom “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Madrid u 06:30h (JU 570). Sletanje aviona u Madrid u 09:45h. Panoramski obilazak grada: Španski trg, Spomenik Migelu Servantesu, Gran Via, Kalje Major, Puerta del Sol, Trg Sibeles. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
2.Dan MADRID SEGOVIA MADRID

Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet u Segoviu, živopisni gradić koji se nalazi 65 km severozapadno od Madrida, poznat po akvaduktu i dvorcu Alcazar. Pešačko razgledanje sa obilaskom dvorca Alcazar. Povratak u Madrid. Slobodno popodne. Noćenje.

3.Dan MADRID

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

4.Dan MADRID TOLEDO MADRID

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Toledo grad pod zaštitom UNESCOa. Obilazak crkve Sv.Tome i kuće muzeja El Greka, katedrale, sinagoge. Povratak u Madrid. Noćenje.

5.Dan MADRID BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 18:20h (JU573). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 21:15h. Kraj programa.

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS banke
SPECIJALNA CENA VAŽI ZA MAKSIMALNO 6 OSOBA PO POLASKU.

POPUSTI I DOPLATE:
deca 2 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 20€ popusta (NA UPIT),
treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima 10€ popusta (NA UPIT),
doplata za 1/1 sobu 260 ELBA MADRID ALCALA 4*, doplata za 1/1 sobu RAFAEL ATOCHA 4* 270€ (NA UPIT)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

avio prevoz na relaciji Beograd Madrid Beograd (prevoznik Air Serbia),
transfer aerodrom hotel aerodrom,
aerodromske takse 59€ (na dan objavljivanja programa podložne promeni),
smeštaj u hotelu sa 3*/4* u Madridu, na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama,
razgledanja i obilaske prema programu,
usluge lokalnih vodiča,
agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

međunarodno zdravstveno osiguranje
fakultativne programe,
individualne troškove.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
Toledo, cena 70 €, obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid Toledo Madrid, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Toledu, ulaznice za 3 objekta: katetdralu Santa Maria, crkvu Svetog Tome, sinagogu
Segovia, cena 65 , obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid Segovia Madrid, usluge vodiča na srpskom ieziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Segovii, ulaznicu za dvorac Alcazar Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Madridu.

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU ILI SLIČNOM:

ELBA MADRID ALCALA 4* Lokacija: Hotel je smešten na oko 10 km o centra grada do kojeg se lako dolazi gradskim prezom, oko 15-ak minuta metrooom. Sadržaj: recepcija, restoran u kome se služi doručak, WiFi (uz doplatu) parking (uz doplatu).
Smeštaj: Svaka soba sadrži kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, SAT TV, besplatan wifi, Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja kontinentalni švedski sto) Više informacija o hotelu na https://www.hoteleselba.com/en
DWO YUSTE ALCALA 3*

Lokacija: Hotel se nalazi 200m od metro stanice Suanzes i dobro povezan sa centrom grada gradskim prevozom.
Sadržaj: recepcija, restoran u kome se služi doručak, WiFi (uz doplatu) parking (uz doplatu). Smeštaj: Svaka soba sadrži kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, SAT TV, besplatan wifi, Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja kontinentalni švedski sto) Više informacija o hotelu na https://www.dwoyuste.com/en/
HOTEL DWO COLOURS ALCALA 4*

Lokacija: Hotel je udaljen oko 200m od metro stanice i dobro povezan sa centrom grada gradskim prevozom.
Sadržaj: recepcija, restoran u kome se služi doručak, WiFi (uz doplatu) parking (uz doplatu). Smeštaj: Svaka soba sadrži kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, SAT TV, besplatan wifi, Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja kontinentalni švedski sto) Više informacija o hotelu na https://www.dwocolours.com/en/
RAFAEL ATOCHA 4*

Lokacija: Hotel je odlično lociran, na 34 km od Plaza Major i Kraljevske palate i na 15ak minuta hoda od parka Retiro i muzeja “Prado”. U blizini hotela nalaze se metro i autobuske stanice koje omogućavaju odličnu povezanost sa ostatkom Madrida.
Sadržaj: Hotel je renoviran 2018 godine i sadrži dva restorana internacionalne kuhinje, bar i teretana. Smeštaj: Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, telefon, TV, internet, mini bar, sef…
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu na https://www.rafaelhoteles.com/es/hoteles/madridatocha/hotel.htm

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:
1)
30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,
2)
30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana
3)
30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
4)
Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres),
5)
30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Kalkulacija je rađena za najmanje 16 putnika.


Napomena:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcijecena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Cenovnik br.5 od 30.10.2023.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours Plus licenca OTP 222/2021 kategorija A od 1.12.2022