021 30 34 229 | 060 44 66 614 | 060 44 66 616      info@promotravel.rs

Kemer

Kemer leto 2024

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. To je mali primorski grad u podnožju planine Taurus. Ime je dobio od turske reči pojas, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad.

Sve što treba da znate o Kemeru

 

Fascinatna priroda ukrašena luksuzom hotela s naglašenim komforom i fascinantnim sadržajima za dodadno uživanje. Idealna porodična priča za odmor koja počinje čarter letom u idealno vreme i brzim transferom do hotela u kome je sve doživljaj.

U Kemeru, turskom letovalištu na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, nalazi se baš sve ono što vaš odmor može učiniti idealnim. Atrakcija ovog turističkog centra okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri, je pre svega njegova prirodna lepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, savršeni klimatski uslovi…

Brojni hoteli s fascinantnim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, samo su delić iz ponude ovog tipično sredozemnog grada. Kemer je savršeno mesto za odmor.

Plaže u Kemeru

U samom gradu možete uživati u dve plaže, koje se nalaze istočno i zapadno od luke, koje su po svom sastavu sitno šljunkovite. Duž obe plaže smestili su se kafići, restorani i naravno plažni barovi. Osim ovih, da kažemo, gradskih plaža, možete uživati i u prelepim plažama oko samog Kemera. Sportovi na vodi, ovde su jako popularni. Ronjenje, skijanje na vodi, džet ski, kao i krstarenje brodovima, neki su od aktivnosti u kojima možete uživati.

Plaže Kemera se prostiru od Beldibija na istoku do Tekirove na zapadu, sve su predivne i ima ih puno, a neke od njih su: , Moonlight Beach, Olympos i mnoge druge …

Moonlight Beаch-Moonlight Beаch (Aiisigi plаže), koja se nаlаzi odmаh izа Kemer mаrine, jednа je od plаžа u Kemeru, а tаkođe je glаvna plаžа u odmаrаlištu, sa zlаtnim peskom i kristаlno čistim vodаmа.

Olimpos Beаch-Olimpos je drevni Likijski grad, koji se nаlаzi u neposrednoj blizini Cırаlı, oko 35 km od Kemera. Olimpos plаžа je tаkođe odlična. Zlаtna peščаnа plаžа je sаvršena zа odmor.

Faselis Beach-Zamislite mogućnost da se kupate u drevnom gradu u prelepoj vodi? Upravo to Vam nudi mogućnost plaža Faselis. Tri prelepe male uvale u drevnom gradu Faselis, čine ovu plaću omiljenim kupalištem u blizini Kemera. Na ovim plažama nema beach barova sa ležaljkama i suncobranima.

Kiris Bay -Mnoštvo podvodnih pećina idealno je za ronjenje i fotografisanje. Zaliv je okružen stenama, tako da gotovo nikad nema vetra što ga čini sjajnom destinacijom za odmor i uživanje.