021/ 66 17 504 | 060/ 44 66 614          info@promotravel.rs

SUNNY DAYS RESORT SPA & AQUA PARK

Hotel je otvoren 1991. a poslednji put delimično renoviran 2018. godine. Od 2019. godine hoteli Sunny Days El Palacio i Sunny Days Palma De Mirette čine jedan hotelski kompleks pod nazivom Sunny Days Resort Spa & Aqua Park. Zauzima površinu od 145.643m². U sklopu hotela nalaze se 2 bazena, lobi, sala za sastanke, glavni i 6 a la carte restorana, nekoliko barova i oriental cafe. Pored dobre lokacije, hotel se može pohvaliti i novim Aqua parkom (otvoren 2017. godine), te se osim mlađoj populaciji preporučuje i porodicama sa decom.

Za decu tu su aqua park, dečiji klub (za decu 4-12 godina), igralište, mini disko.

Plaća se: čuvanje dece.

Hotel ima ukupno 1220 smeštajnih jedinica, većina ima pogled na more a ostale su delimičnim pogledom na more/bazen/deo ispred recepcije. Sve sobe imaju: mini bar (flaša vode dnevno po osobi), klima uređaj, telefon, fen za kosu, SAT TV, sef, terasu/balkon.

Standardne sobe su površine oko 30m2, smeštene su u delu hotela Palacio, mogu imati pogled na more, pogled na lagunu, a sobe sa zadnje strane hotela pogled na ulicu i na deo hotela Palma. U svim sobama je kupatilo sa kadom.
Premium sobe su površine oko 32m2, smeštene su u delu hotela Palma, mogu imati pogled na more ili baštu. U svim sobama je kupatilo sa tuš kabinom.

Plaća se: telefon, room service, mini bar.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata:

  • povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd kompanijom Air Cairo
  • aerodromske takse
  • hotelske usluge prema programu
U cenu putovanja nije uračunato:

  • Vize su besplatne za sve dolaske do 30.04.2021. godine.
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje
  • fakultativni izleti
  • lični troškovi i ostale nepomenute usluge.

Hotel Sunny days Hurgada

Hotel Sunny days Hurgada ima ukupno 1220 smeštajnih jedinica, većina soba ima pogled na more a ostale su delimičnim pogledom na more/bazen/deo ispred hotela.

Hotel se nalazi oko 4km od centra Hurgade i oko 10km od aerodroma u delu između starog centra Dahar i nove marine.

Hotel Sunny days Hurgada ima dve plaže Laguna sandy beach i Coral beach.Plaža Laguna je  uređena za plivanje, dok je Coral beach plaža predviđena za snorkling i ronjenje (potrebna je obuća za plivanje). Na kraju lagune se nalazi koralni greben u dubokoj vodi i odličan je za snorkling koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Korišćenje peškira, ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.