Lisabon - grad koji se prostire na obalama reke Težo i Atlanstkog okeana pruža svojim posetiocima fascinantnu mešavinu  tradicije i modernog vremena. Lisabon, sa oko 3 miliona stanovnika, je najzapadnija i najsunčanija evropska prestonica.  Mnogo je spomenika koji podsećaju da je bio prestonica nekada moćne pomorske sile: kula Belem, manastir Svetog Žeronima, velelepni trgovi Komersio i Restasturadores, mnogobrojne crkve i palate bogatih trgovaca i veleposednika. Kvart Alfama, iznad koga se uzdize utvrđenje Svetog Đorđa, zadržao je izgled srednjovekovne kasabe, sa uskim ulicama i nekim od najužih zgrada Starog kontinenta! Nasuprot njemu krivudaju strme ulice Baria Alta i Šiada sa nizom galerija, pozorišta,ušuškanih parkića i odlićnih restorana. Amblematični žuti tramvaji na liniji 28 možda su jedan od najoriginalnijih naćina otkrivanja ovog prelepog grada.

Pogledajte cenovnik(e):

Datum polaska: 04.10.2017.
Cena: od 499 €
Hotel Vip Executive Suites Do Marques 3+*

Hotel se nalazi u istorijskom centru grada, udaljen oko 150 metara od Trga Markeš de Pombal gde je i najbliža metro stanica i 6 km od aerodroma. Sobe imaju: klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo, sef (uz depozit), WiFi internet (uz doplatu). Doručak je u hotelskom restoranu po principu samoposluživanja.

http://vip-executive-marques.hotel-rn.com/index.htm?lbl=ggl

Hotel Vip Diplomatico 4*

Hotel se nalazi u centru komercijalne i poslovne četvrti Lisabona, u blizini metro stanice Markes de Pombal. Sve sobe su moderno uređene, sa kupatilom, telefonom, satelitskom TV, klima uređajem. Doručak se služi po principu samoposluživanja u hotelskom restoranu.

www.viphotels.com/en/Homepage.aspx

Share this article