Lisabon - grad koji se prostire na obalama reke Težo i Atlanstkog okeana pruža svojim posetiocima fascinantnu mešavinu  tradicije i modernog vremena. Lisabon, sa oko 3 miliona stanovnika, je najzapadnija i najsunčanija evropska prestonica.  Mnogo je spomenika koji podsećaju da je bio prestonica nekada moćne pomorske sile: kula Belem, manastir Svetog Žeronima, velelepni trgovi Komersio i Restasturadores, mnogobrojne crkve i palate bogatih trgovaca i veleposednika. Kvart Alfama, iznad koga se uzdize utvrđenje Svetog Đorđa, zadržao je izgled srednjovekovne kasabe, sa uskim ulicama i nekim od najužih zgrada Starog kontinenta! Nasuprot njemu krivudaju strme ulice Baria Alta i Šiada sa nizom galerija, pozorišta,ušuškanih parkića i odlićnih restorana. Amblematični žuti tramvaji na liniji 28 možda su jedan od najoriginalnijih naćina otkrivanja ovog prelepog grada.

Pogledajte cenovnik(e):

Datum polaska: 11.11.2018
Cena: 449 €
Hotel Eduardo VII 3*

Hotel se nalazi u blizini Trga Marques de Pombal, na oko 5 minuta udaljenosti od svih znamenitosti grada. Raspolaže sa 137 soba. Hotel poseduje restoran, bar, konferencijsku salu, internet i parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, internet, klima uređaj, telefon i mini bar. Doručak – kontinentalni švedski sto.
http://www.hoteleduardovii.pt/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Flamingo 3*

Hotel se nalazi u blizini Trga Marques de Pombal, na oko 5 minuta udaljenosti od svih znamenitosti grada. Hotel poseduje restoran, bar, internet i TV salu. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, klima uređaj, telefon i mini bar. Doručak – kontinentalni švedski sto.
www.hotelflamingo.pt

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Avenida Park 3*

Ovaj hotel se nalazi na oko 10 minuta udaljenosti od svih gradskih znamenitosti. Hotel poseduje restoran, bar, internet, TV salu i parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klima uređaj, telefon i internet. Doručak – kontinentalni švedski sto.
www.avenidaparquehotel.com

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Vip Executive Diplomatico 4*

Odličan hotel koji se nalazi na oko 10 minuta od strogog centra Lisabona. Raspolaže sa 90 soba. Hotel poseduje restoran, bar, 4 konferencijske sale i internet. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klima uređaj, telefon, internet i mini bar. Doručak – kontinentalni švedski sto.
www.viphotels.com

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article