fbpx

Prag je glavni i najveći grad Češke Republike. Nalazi se na reci Vltavi i ima oko 1,2 miliona stanovnika. Često ga nazivaju zlatnim gradom, zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite. U njemu su živeli i radili Mocart, Betoven, Kafka... Svi oni, očarani njegovom lepotom, lako su nalazili inspiraciju za svoja remek dela. Kao jedan od najstarijih, najvećih i najlepših gradova u srednjoj Evropi, koji je pošteđen od razaranja u Drugom svetskom ratu, Prag je danas prvorazredna turistička destinacija. Arhitektura Praga je raznovrsna, od renesansne, barokne, rokoko, klasične, do pravaca 20. veka. Danas je Prag evropska metropola, grad pun života, pun mogućnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima se služi čuveno češko pivo.

Hotel City Central 3*

Hotel je centralno lociran u Pragu 02 na samo 10 minuta hoda od Vaclavovog trga i na oko 50 m od metro stanice I.P. Pavlova.Sve sobe su sa TWC, SAT TV i internetom (uz doplatu). Gostima ovog tipičnog gradskoh hotela je na raspolaganju restoran gde se služi doručak (samoposlužni tzv. „švedski sto“).

www.city-central.cz

Hotel Fortuna City 3*

Nalazi se u mirnom delu grada Pragu 10,  u ulici Becvarova 2083/14;  udaljen oko 15 minuta vožnje  tramvajem. Tramvajska stanica Solidarita nalazi se tačno ispred hotela Fortuna City, a stanica metroa Strašnička udaljena je oko 500 metara od hotela. Hotel u svom sastavu ima recepciju, restoran. Sve sobe imaju TWC, telefon i TV.

www.hotelfortunacityprague.com/

Hotel City Club 3*

Nalazi se u centru Praga, na 15-tak minuta hoda od Vaclavovog trga I na pet minuta hoda od najbliže stanice metroa. Sve sobe sa TWC, SAT TV.Gostima hotela su na raspolaganju restoran, menjačnica, bilet servis.

www.city-club.cz

Aparthotel EDEN (ex Kovis) 3*

Renoviran hotel apartmanskog tipa  koje se nalazi u mirnom delu Praha 10 u blizini trgovačkog centra Eden. Do grada se stiže autobusom (bus stanica na oko 400m udaljenosti) ili tramvajem broj 22 koji vozi direktno do srca grada (do stanice se stiže za oko osam minuta pešice). Smeštaj je u apartmanima koji se sastoje od  spavaće soba, dnevnog boravka , TWC, balkon, TV.
http://www.apartmanyeden.cz/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Slavia 3*

Nalazi  se u  ulici  Vladivostočka  pored  stadiona  i  sportskog  centra  Slavia.  Do  centra  Praga  se  stiže  za  oko  20  min odličnom tramvajskom  vezom.  Hotel  raspolaže  sa  dva  restorana,  snack  barom  i prostranim  lobijem.  Sobe  imaju  kupatilo,  wc,  telefon,  sat  tv  i  wifi internet priključak. Doručak - buffet servis (samoposluživanje).

http://www.slaviahotel.com/

Share this article