021/ 66 17 504 | 060/ 44 66 614          info@promotravel.rs

Pariz i Diznilend – 3 noćenja / avionom

“Nikada ne zaboravite, sve je počelo od miša” rekao je Walter Elias Disney, producent i pionir industrije animiranog filma, te idejni tvorac najpoznatijeg tematskog parka na svetu – Diznilenda. Počelo je sa otvaranjem prvog u Kaliforniji 1955. godine, danas ih ima ukupno šest – na još dva kontinenta.
Mi vas ovog puta vodimo u najlepši i najbliži – pariski.
U gradiću Marne-la-Vallée, na svega 35km od Pariza, nalazi se ovaj turistički kompleks koji je nedavno proslavio svoj 30ti rodjendan. Sastoji se iz dva parka, Dizni park i Dizni studio park. Jednom kada se nadjete na vratima ovog nestvarnog projekta, bez obzira da li se vraćate davnim vremenima evocirajući najnežnije uspomene ili uskočite u budućnost, ništa više neće biti isto. Snovi su ostvarivi, magija sveprisutna, a lica iz bajki prepoznatljiva: Miki Maus, Alisa iz zemlje čuda, Petar Pan, Uspavana lepotica, Pepeljuga, Snežana, Princeza Jasmin … za pustolove Marvelovi junaci, Ratovi Zvezda, Pirati sa Kariba, kulise filma Indijana Džons, za najmladje Elza, Ana i Olaf, Hrabra Merida, Marinet i Adrijen.

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan BEOGRAD – PARIZ (PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA) – DIZNILEND

Sastanak učesnika putovanja na međunarodnim polascima aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu u 04:30h. Poletanje aviona za Pariz u 06:40h (let JU 310), predviđeno vreme sletanja je u 09:15h. Po sletanju i obavljanju carinskih i aerodromskih procedura na aerodromu Šarl de Gol, u pratnji licenciranog vodiča agencije krećemo u panoramsko razgledanje grada. Pariz je grad kontrasta, sa jedne strane bogat tradicijom, a sa druge moderan i avangardan. U ovom gradu, koji je i sedište Vlade i univerzitetski centar, grad mode, umetnosti, multikulturalan, a istovremeno tipično francuski, možete da uživate, kako u kulturnim sadržajima, tako i u provodu, po kome je nadaleko poznat. Nacionalna pariska opera, Crkva Madlena (građena u neoklasičnom stilu u slavu Napoleona), Trg Vandom, jedan od najraskošnijih bulevara na svetu – Jelisejska polja sa Trgom Etual i Trijumfalnom kapijom (ispod koje plamti prva večita vatra zapaljena nakon rimskih vremena),Trgovi Konkord, Republika i Bastilja, jedan od najznačajnihih svetskih muzeja – Luvr, Trokadero, Palata Invalida (kompleks izgrađen po nalogu Luja XIV za smeštanje invalida iz brojnih ratova s Crkvom invalida, u kojoj se, pored ostalog, nalazi i Napoleonov grob), Panteon, Bogorodičina crkva, Notr Dam (nekadašnja dvorska kapela, remek-deo kasne gotike), Luksemburška palata sa raskošnim parkom, tradicionalna univerzitetska četvrt – Latinski kvart, Monparnas, Marsovo polje sa Ajfelovom kulom, današnjim simbolom grada. Po završetku razgledanja grada, transfer autobusom ka gradiću Marne-la-Vallée. Po dolasku smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan  DIZNILEND

Doručak. Organizovan, grupni odlazak u Diznilend park. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan DIZNILEND

Doručak. Fakultativni odlazak u Diznilend jedan ili oba parka. Savetujemo, zbog značaja i obimnosti, da se u jednom danu obilazi samo jedan park. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan  DIZNILEND – PARIZ – BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme. Odjavljivanje iz hotela u 12h. Polazak iz okruga Diznilenda ka aerodromu Šarl De Gol oko 17:30h. Poletanje aviona za Beograd u 22:00h (let JU317). Sletanje na Beogradski aerodrom u 00:20h.

Preporučujemo otvoreni shopping mall centar Vallée Village, koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela.

 

Cenovnik:

Termin putovanja: 10.10 – 13.10.2023.

Standardna soba, noćenje + doručak

Cena po osobi 1069 €

First minute popust – 70 € po osobi

Popust za dete 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe – 140 € po osobi

Popust za prvo dete 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe – 240 €

Popust za drugo dete 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe – 330 €

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO
 •  Prevoz avionom na relaciji Beograd – Pariz – Beograd
 •  Aerodromske takse (u trenutku objavljivanja programa iznose 95 eura. Ovaj iznos je podložan promeni i biće konačno utvrđen dva dana pre početka putovanja. Eventualna doplata se vrši u poslovnicama Olympic Travel-a ili kod ovlašćenih agencija)
 •  Smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama u na bazi 3 noćenja sa doručkom
 •  Panoramsko razgledanje Pariza
 • Ulaznica za Diznilend dva parka jedan dan
 •  Usluge vodiča agencije na srpskom jeziku
 •  Troškovi organizacije i realizacije putovanja.
 •  Svi transferi navedeni u programu
U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO
 • Fakultativni izleti – minimum za realizaciju 15 putnika
 •  Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 •  Individualni troškovi i usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE

Visa i Master kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.

TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA  su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Explorers Hotel Marne La Vallée

U pariskom Diznilendu udaljen je oko 2 km od tematskog parka. Ovaj porodično orijentisan hotel ima besplatan prevoz od tematskog parka. U okviru hotela nalazi se tri restorana, nekoliko barova , prodavnica, 10D bioskop , grejani unutrašnji bazen sa toboganima. Pored toga tu su i dečije avanturističko igralište i Dizni prodavnica suvenira. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. Sve sobe imaju kupatilo , fen za kosu, telefon, grejanje, TV sa satelitskim kanalima i pribor za pripremu čaja i kafe.

Važne napomene:

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Za iznos uplate možete se informisati u poslovnicama agencije, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Cene avio karata su promenljive usled raspoloživosti i porasta cene naftnih derivata na svetskom tržištu, koje uslovljavaju porast doplate za gorivo i porast cene avio karata.

● Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 20 dana pre polaska na put ili do popune mesta.
● Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama – uz blagovremeni upit i doplatu.
● Organizator zadržava pravo promene hotela za drugi iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji, kao i avio kompanije
● Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
● Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
● Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji.
● Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
● Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Opšte napomene:

● U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture , osim kada je to predviđeno programom putovanja.
● Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (poremećaja u avio saobraćaju, vremenskih prilika, ograničenja vezanih za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
● Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
● U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
● Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
● Opšti uslovi putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Organizator putovanja: Licenca kategorije A, broj OTP 198/2021 od 24.11.2021.