021/ 66 17 504 | 060/ 44 66 614          info@promotravel.rs

Sarti – Apartmani

 

Kuća Afroditi –Nalazi se u starom delu Sartija, na oko 30m od mora, u delu gde je ponuda plaže u Sartiju i najbogatija. Tu su brojni restorani, taverne, beach barovi, centar vodenih sportova. Studiji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV i klima uređaj čije se koriščenje doplaćuje. Kuća raspolaže trokrevetnim studijima.

Cenovnik Sarti apartmani  2022

Cenovnik Hanioti 2021 Vila Hristina - autobuski prevoz

ZA UPLATU U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE ODOBRAVAMO POPUST OD 10% NA NAJAM SMEŠTAJA ILI UMANJENJE OD 10 EUR PO OSOBI NA CENU PAKET ARANŽMANA.
POPUST NA PAKETE SE ODOBRAVA ZA SMENE OD 20.05.- 06.09.

Cena sa “zvezdicom” * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.
Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

*navedena cena paket aranžmana je za autobuski polazak iz Beograda, Novog Sada i za sve ulaske u autobus duž autoputa
**doplata za polazak iz Subotice i Pančeva iznosi 10eur po osobi, a iz ostalih mesta garantovanog polaska 15eur po osobi

 

 •  

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • Smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja
 • Prevoz modernim turističkim autobusima, KLIMA, TV, VIDEO
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Polisu putno-zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove i fakultativne izlete
 • boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

– Boravišna taksa u Grčkoj: Od 01.01.2018 se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju. Cena boravišne takse iznosi 0,5 € dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju / apartmanu). Boravišna taksa se plaća na licu mesta (na dan dolaska u vilu).

Galerija kuća Afroditi Sarti  2022

Sarti je smešten na istočnoj obali Sitonije (takozvanag drugog prst Halkidikija). Ovaj mali gradić je najpopularnije letovalište na Sitoniji. Udaljen je oko 140 km od Soluna.

Sve što treba da znate o Sartiju

 

Sarti je klasičan primorski gradić, okružen planinama i sa pogledom na Svetu Goru. Ima oko 1000 stanovnika ali tokom sezone potpuno oživi. Uz obalu se nalazi dugačko šetalište koje spaja stari i novi deo Sartija. Novi deo Sartija je mirniji i preporučuje se onima koji žele pravi odmor. U starom Sartiju je skoncentrisan najveći broj sadržaja, tu je crkva, mali trg okružen prodavnicama, restoranima, suvenirnicama, poslastičarama… Treći deo Sartija je Sarti beach, koji je smešten na kraju zaliva, na oko 2km udaljenosti od starog Sartija. On je savšen za sve koji žele biti nadomak svih dešavanju u Sartiju, ali izvan buke i gužve. Duž obale laganom šetnjom uz more za 10-ak minuta dolazi se iz Sarti Beach-a u stari deo.

Sarti ima sve što je potrebno za jedan ugodan odmor: prodavnice, markete, suvenirnice, apoteke, pekare, ambulantu, taverne, restorane, kafiće…Najveća prednost Sartija jeste to što je prilagođen svim uzrastima i tipovima turista. Dobar je izbor kako za porodice, tako i za parove koji mogu uživati na tajnovitim plažama i romantičnim tavernama, ali i za mlade ljude željne provoda i zabave. U Sartiju se nalazi veliki broj kafića, klubova i barova sa različitom vrstom muzike koja će zadovoljiti svačiji ukus.

 

Plaže u Sartiju

 

Sarti ali i cela Sitonija je poznata po prelepim plažama od kojih su neke skrivene i ušuškane između mora i borove šume.

Duž Sartija se pruža dugačka peščana plaža koja je nosilac plave zastavice. Plaža je veoma prostrana sa ležaljkama i suncobranima, ali postoje i delovi plaže gde možete staviti svoj peškir i suncobran. Na plaži postoje tuševi, kabine za presvlačenje i mnogobrojni barovi. Jedina mana plaže u Sartiju je što ponekad duva vetar i pravi malo veće talase. Kada je voda mirna, idealna je za plivanje i brćkanje mališana.

Ukoliko ste u Sarti došli kolima, preporučujemo da posetite i okolne plaže:

 1. Orange Beach- Nalazi se nekoliko kilometara severno od Sartija i najpopularnija je plaža u ovoj oblasti. Vrlo je egzotičnog izgleda, prekrivena belim peskom, okružena belim stenama, a naziv nosi po baru koji se tu nalazi. Ima veliki plićak pa je odlična za decu, ali je, naravno, često prepuna. Zato je neophodno doći ranije kako bi se zauzelo mesto.
 2. Platania – Ova plaža se nastavlja na gradsku plažu Sartija, odvojene su samo stenama. Sjajno je mesto za decu jer je peščana, uređena i široka, a uglavnom nema gužve. Tu je i samo jedan plažni bar sa lepim suncobranima od pruća.
 3.  Goa – Ova plaža je udaljena samo 3km od Sartija. Prekrivena je šljunkom i stenama i poznata je po ludom provodu i zabavi koja nikad ne prestaje. Zbog toga je čest izbor mladih i svih onih željnih zabave. Ovde se organizuju kako dnevne, tako i noćne žurke sa gostujućim dižejevima.
 4.  Armenistis – Ovo je dobar izbor za celodnevni boravak, delom i zbog toga što je u pitanju kamp u koji se plaća ulaz odvojeno od plažnog mobilijara. Može se pohvaliti Plavom Zastavicom i belim peskom koji zapljuskuju talasi tirkiznog i kristalno čistog mora. U kampu su dostupni razni sadržaji poput prodavnice, restorana i barova, a tu je i teren za odbojku.
 5.  Kalamitsi – Kalamitsi definitivno spada u jednu od najlepših plaža na Sitoniji. Kalamitsi je mestašce oko 15km udaljeno od Sartija sa prelepom, peščanom plažom i velikim plićakom, na kojoj se nalazi i nudistički deo.
 6. Ahlada – Smeštena na krajnjem severu Sartija, ova plaža je odličan izbor kada želite da se sklonite od talasa na glavnoj plaži. Reč je o dve uvale, od kojih je jedna dobro zaštićena od vetra, pa je more mirno, a brzo se može došetati do nje.
 7.  Platanitsi – Jedna je od najlepših plaža u ovoj oblasti, pa se tokom sezone plaća boravak duži od dva sata. Redovne su gužve, a tu se nalazi i veoma popularan Africafe bar, pa je mesto okupljanja mladih i onih koji vole glasnu muziku i zabavu. Takođe su česti talasi, i nema velikog plićaka, tako da za porodice sa decom ima mnogo boljih izbora.