fbpx

"Mala zemlja za veliki odmor", evropska država koja Alpe spaja sa ravnicom, a jezera i termalne vode sa Mediteranom.

Hotel Creina 4*

se nalazi u centru Kranja u blizini sportskog centra. Sobe su ukusno opremljene sa  TWC, TV-om, fenom I mini barom (uz doplatu). Gostima hotela na raspolaganju restoran, bar. Od Ljubljane je udaljen oko 25 km, Bleda 29 km i od Klagenfurta oko 60 km.

www.hotelcreina.si

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
GH Bernardin 5*

je prestžan hotel nalazi se na samoj obali mora između   Portoroža I Pirana, okružen predivnom borovom šumom. Sve sobe su sa TWC, telefonom, balkonom, klima uređajem, SAT TV, mini barom, fenom, sefom. Sve sobe imaju balkon i pogled more. Gostima hotela su na raspolaganju zatvoren bazen sa grejanom morskom vodom, welness centar,  Grand restoran i a la carte restorani Pećina i Sunset, Grand cafe i koktel lounge sa piano barom, Grand bašta, čuvani parking, kongresni centar.
http://www.bernardingroup.si/en/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Vile Park 3*

Jedan je od tri hotela koja čine ovaj kompleks, pored njega u neposrednoj blizini se nalazi I hotel Histrion gde su gostima hotela Vile Park na raspolaganju besplatno kupanje u Laguni Bernardin kao i  usluge wellness i kozmetičkog centra uz doplatu (masaže, kozmetički tretmani itd…). Sagrađen je oko rušina crkvenog tornja iz 15. veka Sve sobe sa TWC, fenom, telefonom, klimom i SAT TV. Gostima su na raspolaganju morski park Laguna Bernardin, plaža sa spoljnim bazenima Arcobaleno, riblji restoran Barka i taverna Mediteran.
http://www.bernardingroup.si/en/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article