fbpx

Pariz, poznati pod nazivom i Grad svetlosti, je grad koji obiluje romantikom i iznenadenjima. U njemu ćete se osećati kao glavni junak neke francuske šansone. Za Pariz se vezuju konjak, odlična vina, umetnost, parfemi, moda, bordeli, Mulen ruz.. Na samoj teritoriji grada nalazi se oko 400 crkava, Jelisejska polja - najduža i najšira avenija koja se prostire od trga Konkord pa sve do trga Šarla de Gola i Trijumfalne kapije, Ajfelova kula, najviša tačka Pariza - brdo Monmarti njegov deo Pigal... Pun iznenađenja, istorije, kulture, romantike i grad koji sa sigurnošću svoje posetioce ostavlja bez daha i čini bogatijim zajedno novo iskustvo.

Hotel Ibis Budget Paris Porte de Bagnolet 2*

Hotel se nalazi na liniji metroa, udaljen je oko 20 minuta od centra. Raspolaže sa 231 sobom. Hotel poseduje restoran, internet i parking čije se korišćenje doplaćuje. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV i internet. Doručak – kontinentalni švedski sto.

http://www.ibis.com/fr/hotel-0633-ibis-paris-porte-de-bagnolet/index.shtml

Hotel Campanile Villejuif 3*

Hotel Campanile Villejuiff je nakon kompletne rekonstrukcije postao nosilac kategorizacije tri zvezdice. Smešten je  u južnom delu  Pariza  i do srca grada vozi metro linija broj 7. Do metro stanica se stiže  za oko 15-tak minuta hoda ili u kombinaciji sa autobusom -stanica u neposrednoj blizini hotela. Sobe su sa TWC, SAT TV-om, besplatnim Wi-Fi pristupom. Gostima hotela na raspolaganju restoran. Doručak je tzv. “švedski sto” – samoposluživanje.

http://www.campanile-villejuif.fr/en

Share this article