021/ 66 17 504 | 060/ 44 66 614          info@promotravel.rs

Evija leto 2022

Povoljno letovanje na Eviji.

Banbus Apart Hotel

Banbus Apart Hotel

Evia - Apartmani Banbus Apart Hotel Hotel Banbus je apartmanskog tipa i nalazi se 30m od mora i od termalnih izvora. Poseduje moderno opremljene...

read more
Vila Aleksiu Evia

Vila Aleksiu Evia

Evia - Apartmani Vila AleksiuLokacija: vila je udaljena oko 250m od prve plaže (nepunih 5 minuta hoda).Vila Aleksiu je potpuno nova vila. Leta 2015....

read more

Evija leto 2022

EVIJA leto 2022

Ostrvo Evija iako je u poslednjih nekoliko godina postalo poznato kao nova turistička destinacija zadržalo je svoje prirodno okruženje. Idealan izbor odmora za sve uzraste i svačiji budžet.
Evija je najveće ostrvo u Egejskom moru, drugo po veličini u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu. Severni deo ostrva Evija nalazi se na oko 200 km južno od Paralije, do njega se stiže sa kontinentalnog dela Grčke trajektom iz luke Glifa vožnjom koja traje dvadesetak minuta.
Topografija i obala ostrva je veoma različita. Na oko 700 km obale Evije ima više od 60 plaža, različitih po svom sastavu i veličini, a jedinstvenih po čistoći i tirkizno plavom moru. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i bogatstvo termalnih izvora čine, Eviju jednom od najpopularnijih destinacija i među samim Grcima. Ostrvo je bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i pruža velike mogućnosti za odmor i zabavu. Blizina glavnog grada Atine, turistima omogućava da iz mirne ostrvske atmosfere, za kratko vreme uplove u žagor antičke prestonice. Severna obala ostrva blago se spusta u more, stvarajući slike fascinantne lepote gde su smeštena i glavna turistička mesta Evije: Pefki, Limni i Edipsos, od kojih je Pefki pravi raj za naše turiste.

EVIA leto 2022

PEFKI – Doživite odmor u grčkom stilu! 

Pefki je mesto koje je zadržalo šarm tipičnog grčkog okruženja. Nalazi se na severu ostrva Evia, u zelenilu borovog drveća po kojem je i dobilo ime. Pruža se uz 4 km dugu peščano šljunkovitu plažu koja fascinira lepotom i nesvakidašnje kristalno čistim i mirnim morem. Izuzetna mešavina mirisa mora i borovine kao i jedinstven zalazak sunca, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Pefki je idealna destinacija za svakog posetioca, a posebno za one koji žele porodičan odmor. Plaža je odvojena od grada širokim šetalištem koje predstavlja centar turističke aktivnosti. Tu se nalaze taverne, restorani, kafići i barovi, prodavnice suvenira, super marketi, pekare, apoteke, mesara, koji zadovoljavaju svakodnevne potrebe posetilaca mesta. Bankomat kao i lekarska ordinacija se nalaze u sklopu naše vile Panajotu Cleopatra u prvoj ulici kod luke. Lokalno stanovništvo u luci nudi ribu, sveže voće, povrće, med, lekovito bilje domaćeg porekla. Plaža je dobro organizovana, na njoj se nalaze tuševi i kabine za presvlačenje, a suncobrani i ležaljke mogu se koristiti uz bogatu ponudu pića lokalnih ugostitelja. Deca mogu da se zabave na igralištima na plaži ili u mini luna parku. Noćni život mesta, uz grčku muziku, specijalitete tradicionalne grčke kuhinje i vino, koje Pefki čine zanimljivim i noću, upotpuniće boravak svakog gosta. Pefki pruža mogućnost pravog i nezaboravnog odmora, zabave i aktivnosti u prirodi.

Evia leto 2022

OSTRVO EVIA-PEFKI APARTMANI LETO 2022

 

 PUTOVANJE DO OSTRVA EVIA     

  RASPORED VOŽNJE I CENE TRAJEKTA ZA OSTRVO EVIJU