021 30 34 229 | 060 44 66 614 | 060 44 66 616      info@promotravel.rs

Andaluzija – 4 noćenja | avionom

MALAGA – KORDOBA – MARBELJA – RONDA – SEVILJA
5 dana (4 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 4*) – avionom

Malaga je posle Sevilje drugi po veličini grad autonomne zajednice Andaluzije i glavni grad pokrajine Malaga. Malaga je sa 565.000 stanovnika peti grad u Španiji po broju stanovnika. Nalazi se na krajnjem zapadu Mediterana, na nešto više od 100 km udaljenosti od Gibraltara. Demografski, Malaga je najgušće naseljen grad svetski poynate obale Kosta del Sol. Okružena je planinskim vencima, a dve reke, Gvadalmendina i Gvadalorse, prolaze kroz grad i ulivaju se u Mediteransko more.
Torremolinos je grad u Španiji, na obali Alboranskog mora, koje se nalazi na najzapadnijoj tački Sredozemnog mora, izmedju Španije i Maroka. Ova obala je u svetu poznata pod nazivom „Costa del Sol“ – Obala Sunca i prostire se od grada Nerja, preko glavnog centra ove oblasti Malage, do mesta Tarife. Duž celog Toremolinosa pruža se prelepa peščana plaža dugačka preko 7km.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan BEOGRAD – MALAGA – TORREMOLINOS
Individualno prijavljivanje i predaja prtljaga na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja na šalteru Air Serbia. Poletanje aviona za Malagu u 07:50h (JU 576). Po sletanju u Malagu odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Plasa de la Mersed, Plasa de Toros, La Malageta, katedrala, stara gradska četvrt, Plasa de la Konstitusion.. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
2.Dan TORREMOLINOS – KORDOBA – TORREMOLINOS
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Kordobu. Po dolasku panoramski obilazak: Rimski most, jevrejska četvrt… Obilazak La Mazquite (džamija katedrala – ulaznica uključena u cenu). Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
3.Dan TORREMOLINOS – MARBELJA – RONDA – TORREMOLINOS
Doručak. Fakultativni obilazak Marbelje, poznatog letovališta na mediteranskoj obali. Marbelja, zbog svog idealnog geografskog položaja, blage klime i reputacije koju ima jedan je od najposećenijih gradova na čuvenoj Costa del Sol. Nastavak putovanja do Ronde, jednog od najposećenih gradova Andaluzije, udaljenog od Malage oko 100 km. Karakteristična panorama ovog mesta koje se nalazi iznad dubokog klanca reke El Taho najbolje je vidljiva sa mosta Puente Nuevo, čija je gradnja započela kraljem 18. veka i trajala 42 godine, a koji spaja stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo. Nezaobilazna je i korida, jedna od nastarijih u Španiji, zatim najbolje očuvano arapsko kupatilo, palata Mondragon, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine, Trg Dukesa de Parsent – najslikovitiji gradski trg na kome se nalazi crkva Santa Maria… Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
4.Dan TORREMOLINOS – SEVILJA – TORREMOLINOS
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Sevilju, glavni grada Andaluzije koji se nalazi u plodnoj dolini reke Gvadalkivir i po mnogima jednog od najlepših gradova Evrope. Po dolasku panoramski obilazak: gradska katedrala izgrađena na mestu džamije nakon proterivanja muslimana, Alkazar – stara mavarska palata, Zlatna kula, Gradska kuća, park Marija Luiza koji okružuju mnogi spomenici kulture i muzeji, korida koja datira iz 19. veka… Katedrala u Sevilji je najveća srednjevekovna i gotska katedrala čija je unutrašnjost bogato ukrašena zlatom. Mnogi elementi džamije su iskorišćeni za izgradnju, a najpoznatiji je Hiralda – nekadašnji minaret koji je pretvoren u zvonik i predstavlja simbol grada. Katedrala je 1987. godine uvrštena u listu svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a, a u katedrali je sahranjen i Kristofer Kolumbo. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
5.Dan TORREMOLINOS – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 17:50h (JU 579). Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 21h. Kraj programa.

Cenovnik:

Termin putovanja Hotel Cena po osobi Specijalna ponuda
ZIMA: 14.01-18.01.2024 Aparthotel Bajondillo 4* 679 649
DAN DRŽAVNOSTI: 11.02-15.02.2024 Aparthotel Bajondillo 4* 699€

669

DAN ŽENA: 10.03-14.03.2024 Aparthotel Bajondillo 4* 679€ 649

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS banke.

SPECIJALNA PONUDA JE OGRANIČENA NA MAKSIMUM 6 OSOBA PO POLASKU.

POPUSTI I DOPLATE:
deca 2 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 20 popusta (na upit),

treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima 10 popusta (na upit),
doplata za 1/1 sobu 150 (na upit).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
avio prevoz na relaciji Beograd Malaga Beograd (prevoznik Air Serbia)
aerodromske takse
39€ (na dan objavljivanja programa podložne promeni)
transfer aerodrom hotel aerodrom
smeštaj u hotelu sa 4* u
Toremolinosu, na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni/švedski sto)
smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama
panoramsko razgledanje Malage
usluge lokalnih vodiča

agencijske usluge

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
me
đunarodno zdravstveno osiguranje
fakultativne programe
individualne troškove

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
Kordoba – 90€ (sa ulaznicom za La Mazquitu)
• Marbelja i Ronda 65

Sevilja 80

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje
.

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU:
APARTHOTEL BAJONDILLO 4*

Lokacija: Aparthotel Bajondillo se nalazi na plaži u Toremolinosu, na oko 3km od Akva parka Aqualand. Grad Malaga udaljen je oko 12 km, aerodrom 6 km.
Sadržaj: u sklopu kompleksa nalazi se veliki vrt sa mediteranskim biljem, bazen na otvorenom, bar pored bazena, stolovi za stoni tenis, igraonica, biblioteka, WiFi besplatan u celom objektu. Smeštaj: Sve sobe sadrže malu kuhinju sa pločom za kuvanje i frižiderom, imaju sopstvenu terasu, a sa pojedinih terasa pruža se
pogled na more.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja kontinentalni/švedski sto)
Više informacija o hotelu na
https://www.bajondillo.com/

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja

2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana

3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka

4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Express),

5) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mese
čnih rata bez kamate.

Kalkulacija je rađena za najmanje
25 putnika.


NAPOMENA

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Više informacija za ulazak u Španiju
https://www.mfa.rs/gradjani/putovanjeuinostranstvo/vizeiinformacijeodrzavama/spanija

Cenovnik br. 1 od 29.09.2023.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja licenca OTP 222/2021 od
01.12.2022.