fbpx

Milano je glavni grad Lombardije, najveće italijanske pokrajine. Ovaj grad sa dugom istorijom, danas je ekonomski centar Italije i jedan od najznačajnijih gradova u Evropi. U Milanu svakako treba videti: čuveni Duomo - centralni trg koji nosi ime po veličanstvenoj katedrali podignutoj u XIV veku, remek delu gotske umetnosti, jednu od najčuvenijih Opera na svetu ,La Scala', Pinakoteku Brera, jednu od važnijih galerija na svetu, crkvu Santa Maria delle Grazie u kojoj se nalazi Leonardova freska ,Tajna večera", srednjevekovni zamak, Galerija Vitorija Emanuela - spektakularni tržni centar koji povezuje trg Duomo i trg La Scalla. Milano je i najveći modni centar Evrope. Uživajte u prelepim trgovima, živopisnim restoranima i skupim radnjama visoke mode.

Hotel Idea Lorenteggio 4*

Hotel se nalazi u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza, udaljen je oko 20 minuta od centra. Raspolaže sa 128 soba. Hotel poseduje restoran, bar, konferencijske sale, internet i parking. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, klima uređaj, internet i aparat za čaj i kafu. Doručak – kontinentalni švedski sto.
http://idea-hotel-lorenteggio.h-rzn.com/?lbl=ggl

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel B & B Sesto San Giovani 3*

Nalazi se na 200 m udaljenosti od metro stanice Sesto Marelli koji direktno vozi do centra Milana katedrale. Sve sobe su sa TWC, SAT TV I fenom.  Gostima je na raspolaganju restoran gde se služi doručak.
http://www.hotel-bb.com/en/hotels/milano-sesto.htm

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Eurohotel Milano 3*

Hotel se nalazi se u centru Milana u oblasti Porta Venezia koja je poznata po mnogim kaficima I restoranima koji rade do kasno u noc. U neposrednoj blizini sa nalazi i Corso Buenos Aires, jedna od najduzih ulica za soping u Evropi. Na oko 50 m od hotela, nalazi se stanica metroa, kojim se stize za 10 minuta do Piazza Duomo. Hotel poseduje restoran, bar, fitness centar, saunu. Wi-Fi je dostupan u svim sobama, kao i u svim prostorijama hotela. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon, klimatizaciju, sef I mini bar. Usluga: noćenje sa doručkom (švedksi sto).
www.eurohotelmilano.it

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Ibis Ca Granda 3*

Hotel se nalazi u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Poseduje restoran, bar i salu za sastanke. Svaka soba ima tuš/WC, fen, TV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.
http://www.ibis.com/gb/hotel-1135-ibis-milano-ca-granda/index.shtml

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Holiday Inn Milan Assago 4*

Ovaj moderni hotel nalazi se u južnom delu grada, neposredno kod zapadne obilaznice Milana, a najbliža metro stanica „Milano Assago“ nalazi se oko 3 km od samog hotela (hotel ima „shuttle“ servis do metro stanice). Pripada renomiranom svetskom hotelskom lancu „Holiday Inn“, te je i komfor standardizovan. Poseduje veliki lobi sa dnevnim boravkom, recepcijom otvorenom 24 sata, sefom na recepciji, aperitiv bar, salon za posluženje doručka („buffet“ servis), lift, WiFi servis (uz doplatu). Gosti će biti smešteni u standardne sobe, koje imaju kupatilo sa tuš-WC i fenom za kosu, TV sa kablovskim programima, telefon, centralni grejno-aklimatizacioni sistem.
http://www.ihg.com/holidayinn/hotels/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel H2C Milanofiori 4*

Ovaj moderni hotel nalazi se u južnom delu grada, blizu metro linije kojom za svega 10 minuta se stiže do istorijskog centra Milana. Nedaleko od hotela nalazi se i veliki šoping i poslovni centar Milanofiori. Hotel je osmišljen kao mesto koje nudi komforan boravak u modernom enterijeru sa svim pogodnostima koje su na raspolaganju gostima hotela -  veliki lobi sa recepcionim deskom otvorenim 24 sata, aperitiv bar, salon za posluženje doručka, WiFi konekciju uz doplatu... Smeštaj je obezbeđen u klasičnim dvokrevetnim sobama. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš-WC, LCD TV, Pay TV, klima uređaj. Ne postoji mogućnost smeštaja u trokrevetnim sobama.
http://www.h2c.it/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article