021 30 34 229 | 060 44 66 614 | 060 44 66 616      info@promotravel.rs

Na prodaju jednoiposoban stan na Bulevaru Evrope.

Najduži novosadski bulevar, a ujedno i najmlađi, postao je jedna od popularnijih gradskih lokacija. Dobra povezanost kako sa centrom grada tako i sa ostalim delovima, jedna je od prednosti lokacije. Početak Bulevara Evrope, deo od kružnog toka koji vodi ka Telepu, posebno je atraktivan, iako sam po sebi možda trenutno nema dovoljno zelenila i parkovskih površina, nedaleko je od zelenog srca Novog Sada, Limana i Ribarskog ostrva, a samim tim i Dunava.

U pitanju je stan površine 43 metra kvadratna, kompletno namešten, odmah useljiv i potpuno upotrebljiv. Nalazi se na četvrtom spratu u petospratnoj zgradi. Zgrada ima jedan lift.

U odvojenoj spavaćoj sobi nalazi se veći francuski ležaj sa fiokama za odlaganje i veliki ormar.

Pored kuhinjskog stola i stolica u dnevnoj sobi se nalazi tv komoda i dva veća dvoseda. Iz dnevne sobe se izlazi na terasu, okrenutu ka Petrovaradinskoj tvrđavi i istoku, sa direktnim pogledom na Bulevar.

Kuhinja je novijeg datuma i najsavremenije i vrlo kvalitetno opremljea, sa prirodnom ventilacijom. Od opreme sa stanom dolazi ugradna rerna, aspirator, ploča za kuvanje, mašina za sudove, mašina za veš, frižider sa zamrzivačem.

Kupatilo je sa kadom. U hodniku se nalaze zatvorene police za odlaganje, sa delom za obuću, ogledalom i čivilukom.