021 30 34 229 | 060 44 66 614 | 060 44 66 616      info@promotravel.rs

Prevoz do Bugarskih ski centara

Kod nas možete rezervisati autobuski prevoz! Polasci iz Novog Sada, Beograda i Niša.

Za skijanje i zimovanje u ski centrima Bansko, Borovec i Pamporovo obezbedili smo širok asortiman smeštaja u hotelima i apartmanima. Iskoristite povoljne cene i uživajte u najudobnijem smeštaju u ski centrima Bugarske, izaberite smeštaj iz naše široke ponude.

Autobuski prevoz do skijališta Bansko i Borovec

I ove zimske sezone smo vam obezbedili autobuski prevoz do vaših omiljenih skijališta u Bugarskoj.

Autobuski prevoz je vozilima turisticke klase sa 7 do 90 sedišta – minibus ili autobus (audio-video oprema, klima) sa polaskom iz Beograda.

Putnici su u obavezi da daju kontakt telefon pri rezervaciji i da se dan pred polaska informišu u agenciji o konačnim detaljima polaska.​

Ograničenje za prtljag je jedna putna torba + ski oprema po osobi.

Postoji mogućnost spajanja putnika za skijalište Borovec sa putnicima za skijalište Bansko. Organizator putovanja pravi raspored mesta za sedenje u autobusu imajući u vidu potrebe starijih lica, porodica sa malom decom i pojedinih kategorija putnika prema redu prijavljivanja.
Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 30 putnika.

Putnici se voze do hotela ukoliko je to fizički moguće tj. najbliže što može prići autobus zbog snežnih nanosa i prepreka na putu, kao i konfiguracije terena i ulica (i do 500 m udaljenosti od hotela).

Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu, neophodan minimum za transfer je 4 osobe.