021/ 66 17 504 | 060/ 44 66 614          info@promotravel.rs

Prevoz do Bugarskih ski centara

Kod nas možete rezervisati autobuski prevoz! Polasci iz Novog Sada, Beograda i Niša.

Za skijanje i zimovanje u ski centrima Bansko, Borovec i Pamporovo obezbedili smo širok asortiman smeštaja u hotelima i apartmanima. Iskoristite povoljne cene i uživajte u najudobnijem smeštaju u ski centrima Bugarske, izaberite smeštaj iz naše široke ponude.

Autobuski prevoz do skijališta Bansko i Borovec

I ove zimske sezone smo vam obezbedili autobuski prevoz do vaših omiljenih skijališta u Bugarskoj.

Autobuski prevoz je vozilima turisticke klase sa 7 do 90 sedišta – minibus ili autobus (audio-video oprema, klima) sa polaskom iz Beograda sa parkinga sportskog centara Milan Gale Muskatirović (bivši 25. maj) na Dorćolu ili Kuća Cveća DAN RANIJE u odnosu na početak boravka u hotelima i apartmanima, u 21:00 h (sastanak putnika je 45 minuta pre polaska).

Vreme povratka iz Banskog je od 14:00, 16:00 ili 17:00 h po lokalnom vremenu poslednjeg dana boravka sa javnog parkinga ispod hotela Vihren Palace, ispred hotela ili sa unapred dogovorenog mesta u mestu Bansko gde prevoz i ostavi putnike na dolasku.

Dolazak u Beograd/Niš je u kasnim večernjim ili rano jutarnjim satima.

Beograd – Niš – Bansko/Borovec

Cena povratne karte po osobi:
Beograd-Bansko: ​ODRASLI/DECA – 60€ ​*po srednjem kursu NBS
Beograd-Borovec: ​ODRASLI/DECA – 60€ ​*po srednjem kursu NBS
Niš-Bansko: ​ODRASLI/DECA – 50€ ​*po srednjem kursu NBS
Niš-Borovec: ​ODRASLI/DECA – 50€ ​*po srednjem kursu NBS

Cena karte u jednom pravcu po osobi:
Beograd: ​ODRASLI/DECA – 50€ ​*po srednjem kursu NBS
Niš: ODRASLI/DECA – 45€ ​*po srednjem kursu NBS

OBAVEZNO JE NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI U VOZILU SVE VREME PUTOVANJA DO ODREDIŠTA RADI ZAŠTITE LIČNOG ZDRAVLJA I ZDRAVLJA DRUGIH UČESNIKA.

Putnici su u obavezi da daju kontakt telefon pri rezervaciji i da se dan pred polaska informišu u agenciji o konačnim detaljima polaska.​

Ograničenje za prtljag je jedna putna torba + ski oprema po osobi.

Postoji mogućnost spajanja putnika za skijalište Borovec sa putnicima za skijalište Bansko. Organizator putovanja pravi raspored mesta za sedenje u autobusu imajući u vidu potrebe starijih lica, porodica sa malom decom i pojedinih kategorija putnika prema redu prijavljivanja.
Ukoliko putnici žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedistu ukoliko je raspoloživo u momentu rezervacije. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li putnici žele odredeno sedište u autobusu. Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 30 putnika.

Polasci iz Beograda/Niša su svakog petka sa početkom 17.12.2022. i poslednjim polaskom 04.03.2023.

Putnici se voze do hotela ukoliko je to fizički moguće tj. najbliže što može prići autobus zbog snežnih nanosa i prepreka na putu, kao i konfiguracije terena i ulica (i do 500 m udaljenosti od hotela).

Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 30 evra po osobi – povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana. Polazak iz Niša je na parkingu kod DIS-a (nekadašnji Brikolaz) i negde oko ponoći. Polazak iz Novog Sada je parking kod restorana Knin, kod Novosadskog sajma.

***U pojedinim smenama moguce je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.

*Kontakt na telefon 021/66 17 504 ili email: info@promotravel.rs