021 30 34 229 | 060 44 66 614 | 060 44 66 616      info@promotravel.rs

Sarti – Apartmani

Kuća Anna – Sakis III

Nalazi se na oko 40 m od mora. U ponudi su studiji koji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu za dve do tri osobe. Studiji u prizemlju su cenovno izdvojeni i povoljniji su. Kuća ima SAT TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu.

Cenovnik Sitonija apartmani  2024

Kuća Akis-Sarti-Cenovnik 2023

Cena sa “zvezdicom” * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.
Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.
*navedena cena paket aranžmana je za autobuski polazak iz Beograda i za sve ulaske u autobus duž autoputa.
**doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 10 eur po osobi, za polazak iz Pančeva iznosi 15eur po osobi, a iz ostalih mesta garantovanog polaska 20eur po osobi.
Za polazak iz Subotice, Sente i Bačke Topole u julu i avgustu doplata je 30eur po osobi, a u maju, junu i septembru doplata je 20eur po osobi.

Program putovanja obuhvata:
– smeštaj u odabranoj kući, na bazi najma smeštaja, za odabrani broj noćenja
– prevoz u slučaju da se radi o paket aranžmanu (cene obeležene sa *) ili u slučaju da je prevoz posebno doplaćen (ukoliko za određeni datum nije postojala ponuda paket aranžmana)

Program putovanja ne obuhvata:
– zdravstveno putno osiguranje
– boravišnu taksu, koja se naplaćuje direktno na destinaciji
– fakultativne izlete u organizaciji lokalnog partnera u Grčkoj
– ostale nepomenute troškove

Sopstveni prevoz
Za goste koji koriste sopstveni prevoz ne postoji niti doplata niti dinarski deo aranžmana. Gosti se po dolasku u letovalište javljaju predstavniku koji ih smešta u studije/apartmane.
Autobuski prevoz
Za prevoz se koriste udobni visokopodni i spratni luksuzni turistički autobusi sa TV/VIDEO I klima uređajem. Tokom putovanja se prikazuju filmovi. Putovanje sa usputnim zadržavanjima (restoran, granice) traje oko 14 časova. Raspored sedenja se obrađuje računarski, a mesta zavise isključivo od datuma rezervacije. Prevoz u povratku, može ali ne mora biti organizovan istim autobusom in a istim sedištima kao što je to bio slučaj u dolasku. Po dolasku u letovalište, goste sačekuju predstavnici koji prevoze prtljag od autobusa do smeštajnih objekata, što je obaveza organizatora.
Unošenje prtljaga u sobe nije obaveza organizatora. Torbe će biti obeležene na polasku, in a taj način će biti razvrstane za razvoženje po kućama. Autobus po dolasku u letovalište staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Garantovan polazak je obezbeđen iz Subotice, Novog Sada, Kikinde, Zrenjanina, Vršca, Pančeva, Sremske Mitrovice, Rume, Beograda, Kragujevca, Čačka, Kraljeva i Niša do svih letovališta na Sitoniji u kojima se nudi apartmanski smeštaj. Gosti koji borave u hotelskom smeštaju takođe mogu koristiti usluge autobuskog prevoza, s tim što je potrebno da dužinu boravka usklade sa smenama polaska autobusa za Sitoniju. Autobus će prići najbliže moguće hotelu, ukoliko se hotel nalazi uz ili u neposrednoj blizini glavnog puta.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Rezervacija se smatra konačnom prilikom uplate 40% od celokupnog iznosa aranžmana. Preostalih 60% aranžmana potrebno je uplatiti do 30 dana pre puta.
Dinamika plaćanja
1. UPLATA U CELOSTI prilikom rezervacije.
2. UPLATA NA RATE uz akontaciju od 30%. Sve rate se obračunavaju u EUR-ima, a naplaćuju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke, na dan dospeća rate i dospevaju najkasnije do 15-og u mesecu.
– ČEKOVIMA na do 12 MESEČNIH RATA BEZ UVEĆANJA Iznos pojedinačne rate bi
bio obračunat u eurima, a stvarna naplata bi bila u kešu ili čekovima u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan donošenja ili dospeća rate, najkasnije svakog 15-og u mesecu. Za rate koje dospevaju tokom ili posle iskorišćenog aranžmana, neophodno je deponovanje čekova u agenciji 15 dana pre polaska, uz napomenu da poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2024.
– preko ADMINISTRATIVNE ZABRANE na do 12 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE. Rata se obračunava u eurima, a stvarna naplata se vrši u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, uz napomenu da poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2024.
-KREDITNIM KARTICAMA BANKE INTESA do 6 mesečnih rata. Ova vrsta plaćanja se odnosi na korisnike kreditnih kartica, koje imaju adekvatne kartice odobrene za plaćanje na rate od strane poslovne banke i ne može se smatrati uplatom u celosti.
3. PLATNE KARTICE Visa, Master, Dina, Maestro i American Express.
4. KREDIT BANKE po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora.

Popusti za rane uplate:
Popusti sa sajta važe do 20.12.2023.
*Popusti sa sajta izraženi u procentima se odnose na najam smeštaja i označavaju
popust na redovne cene iz cenovnika za navedeni broj noći (cene bez zvezdice u
cenovniku).
**Popusti sa sajta izraženi u evrima se odnose na paket aranžmane i označavaju popust po osobi, odnosno po paket aranžmanu na redovne cene iz cenovnika (cene označene zvezdicom u cenovniku).
***Popust sa sajta na paket aranžmane važi u periodu 20.05.2024-06.09.2024

Najam studija/apartmana
Cene su za najam studija/apartmana, za navedeni broj noći i maksimalan broj osoba bez obzira na uzrast. Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenog ležaja može boraviti dete do 6 godina. Dete starije od 6, a mlađe od 12 godina može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5eur/danu. Postoje kuće u kojima boravak više od maksimalnog broja osoba nije moguć ni uz doplatu. Pored takvih kuća, ovo nije moguće ni u 1/2+1, 1/2+2,1/3+1 ,1/4, 1/5 studijima, 1/4+1 apartmanima, 1/5+1 duplexima.

Maksimalan broj osoba
Maksimalan broj osoba predstavlja broj osoba koji može boraviti u određenom tipu smeštaja. Prilikom prijave se navode imena svih putnika koji će boraviti u određenom studiju ili apartmanu. Iako je cena izražena po studiju/apartmanu, ista je obračunata za tačno određen broj osoba u određenom studiju/apartmanu

Galerija slika Kuća Anna – Sakis III

SOPSTVENI PREVOZ:

1.dan Dolazak u mesto odredišta. Smeštaj posle 15:00 časova u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan. Napuštanje  apartmana/studija  najkasnije do 09:30 časova.

AUTOBUSKI PREVOZ:
1. Dan Polazak iz Beograda u večernjim časovima. Tačno vreme i mesto polaska biće potvrđeno 2 dana pre termina putovanja. Noćna vožnja kroz Srbiju I Makedoniju prema Grčkoj sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.
2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj posle 15:00 časova.
3. Dan do poslednjeg dana – Boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
Poslednji dan – Napuštanje smeštaja najkasnije do 09:30 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).  Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji. Dolazak u Beograd narednog dana u ranim prepodnevnim časovima.
Napomena: polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Proveriti jedan dan pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme polaska autobusa.

Nestandarno trajanje smena
Smene sa nestandardnim trajanjem – 15 ili 17 noćenja. Za ograničeni deo kapaciteta je moguće tzv. “sečenje smena” odnosno produženje boravka korišćenjem jedne cele smene i uvek isključivo polovine druge smene. Obračun takvog nestandardnog trajanja boravka vrši se sabiranjem pune cene smene koja se koristi u punom trajanju i polovine cene smene u kojoj se koristi samo polovina standardnog broja noćenja za tu smenu. Aranžmani sa nestandardnim trajanjem su prvenstveno predviđeni za goste sa sopstvenim prevozom i odobravaju se za najraniji početak letovanja od 24.juna, zaključno sa najkasnijim završetkom letovanja 23. avgusta. U slučaju da na datum početka i završetka aranžmana nestandardnog trajanja, agencija ima autobuski prevoz, isti se doplaćuje po cenama iz tabele cena prevoza.

Autobuski prevoz
Za prevoz se koriste udobni visokopodni i spratni luksuzni turistički autobusi sa TV/VIDEO I klima uređajem. Po dolasku gostiju u letovalište, goste sačekuju predstavnici koji gostima prevoze prtljag od autobusa do ispred kuće. Transferi, do i od Novog Sada, do i od Beograda, odnosno do i od mesta priključenja autobusu na relaciji Subotica-Novi Sad-Beograd-Niš-Sitonija, mogu biti organizovani minibusom, kombijem ili putničkim automobilom, a u zavisnosti od broja putnika. Polazak je dan ranije u odnosu na prvi dan korišćenja apartmana. Mesta polaska autobusa iz svakog grada su objavljena na internet stranici. Organizator zadržava pravo promena mesta polaska o čemu će gosti biti blagovremeno obavešteni. Dva dana pred put, na internet stranici možete online dobiti informacije o broju vašeg autobusa i broju sedišta. Polazak iz Beograda je sa glavne autobuske stanice u 20:00. Agencija svojim putnicima bezbeđuje peronske karte. Okvirno vreme polaska iz ostalih mesta je navedeno u tabeli, tačno vreme polaska će biti potvrđeno pre polaska na put. Povratak iz letovališta u zavisnosti od mesta je između 17-19h po lokalnom vremenu.
Željeno sedište i dodatno sedište
Raspored sedenja je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 15 eur-a po osobi. Sa detaljnim uslovima usluge željeno sedište se možete upoznati na našoj web stranici. Za sve one koji žele više komfora i prostora tokom putovanja autobusom uvodimo i novu uslugu dodatno sedište. Za putnike koji žele garantovano dodatno sedište ovu uslugu nudimo po ceni od 60 eur-a. Ukoliko je putnik odlučio da koristi uslugu željeno sedište, pored doplate za dodatno sedište od 60 eur-a potrebno je da se i za to dodatno sedište doplati 15 eur-a za uslugu željeno sedište.

AUTOBUSKI PREVOZ SRBIJA-SITONIJA
CENE PREVOZA

Mesto polaska ODRASLI DECA do 12 god Vreme polaska
SUBOTICA 100 85 16:00
BAČKA TOPOLA 100 85 16:40
SOMBOR 100 85 16:00
KIKINDA 100 85 16:00
SENTA 100 85 16:00
ZRENJANIN 100 85 17:00
SR.MITROVICA 100 85 18:00
RUMA 100 85 18:15
VRŠAC 100 85 17:30
PANČEVO 95 80 18:45
NOVI SAD 90 75 18:00
BEOGRAD 80 65 20:00
ČAČAK 100 85 20:00
KRALJEVO 100 85 19:30
KRAGUJEVAC 100 85 21:00
KRUŠEVAC 100 85 21:50
NIŠ 75 55 22:30

 

Slike kreveta, frižidera i kuhinjske opreme prikazane u ovom izveštaju o opremljenosti sobe su ilustrativnog karaktera. Izgled nameštaja, dizajn i slično je saobrazan sa slikama smeštaja u kući koje možete videti u katalogu i na sajtu. Ovaj izveštaj samo govori o tipovima ležajeva i ostale opreme. Tokom vremena je moguće da će usled loma ili kvara kreveta ili opreme neki krevet ili oprema biti zamenjeni bez da o tome bude obavešten Organizator pa samim tim ni gost. Organizator u tom slučaju ostaje u obavezi samo za ugovorene usluge u smislu broja ležaja i osnovnu kuhinjsku opremu (rešo sa dve ringle i mali frižider).

TIP SMEŠTAJA BROJ SOBE
1/2 studio prizemlje studio br. B11 studio br. B12      
1/2 studio I sprat studio br. B2 studio br. B3 studio br. B4    
1/2 studio II sprat studio br. B7 studio br. B8 studio br. B9    
1/2+1 studio studio br. B1 studio br. B5 studio br. B6 studio br. B10 studio br. B13

Turistička taksa Program putovanja ne obuhvata turističku taksu. Naplata iste se vrši na destinaciji

Maksimalan broj osoba
Maksimalan broj osoba predstavlja broj osoba koji može boraviti u određenom tipu smeštaja. Prilikom prijave se navode imena svih putnika koji će boraviti u određenom studiju ili apartmanu. Iako je cena izražena po studiju/apartmanu, ista je obračunata za tačno određen broj osoba u određenom studiju/apartmanu.

NAPLATA PROMENE NA IZVRŠENOJ PRIJAVI
Troškovi promene podataka već potvrđenih rezervacija iznose 8 eur-a. Promenom se smatra promena ugovorenog mesta boravka, datuma putovanja, prevoznog sredstva, smeštajnog objekta, smeštajne jedinice/broja putnika.

Studiji za jednu osobuU ponudi su od 10. maja do 08. juna i od 15. septembra do 03. oktobra. Doplata za studio koji koristi samo jedna osoba iznosi 50% ukupne cene redovnih paket aranžmana obeleženih sa jednom zvezdicom.

POSEBNE SKRAĆENICE I OPREMA
DM – terasa sa direktnim pogledom na more
BM – sa bočnim pogledom
UT – ulaz u studio je preko terase
NP – apartman je u nivou niskog prizemlja
ZT – zajednička terasa
NN – nov nameštaj
PT – prolazna terasa
IT – izdvojena terasa
BT – bez terase
BK – bez kuhinje

Najam studija ili apartmana
Početak boravka je najranije u 15:00h prvog dana, a završava se najkasnije u 09:30h poslednjeg dana smene boravka. Cena uključuje troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenje inventara, komunalnu taksu i porez. Sastavni deo inventara je posteljina (promena jednom u toku smene), ali ne i peškiri, toalet papir, sapuni, sredstva za održavanje čistoće ili pranje posuđa. U toku boravka gosti sami iznose smeće i održavaju čistoću, a u obavezi su na domaćinski odnos prema inventaru i opremi, kao i na poštovanje kućnog reda. Eventualne štete prouzrokovane nepažnjom, treba prijaviti domaćinu ili predstavniku i iste nadoknaditi. Pojedini standardi izgradnje i opremanja smeštajnog objekta i jedinica nisu adekvatni našim, na šta Organizator nije
mogao imati uticaja. Kuhinje su većinom opremljene samo elemantarnim inventarom za pripremanje, konzumiranje i čuvanje hrane, sa time da je frižider uglavnom manji, zapremine 140l. Rešo je najćešće sa dva grejna tela, bez rerne. Kupatila su uvek sa tušem (sa ili bez tuš kade), sa odvodnim cevima malih profila i ponekad skromnih dimenzija. Kao u većini delova Grčke voda ni na Halkidikiju nije za piće. Na kvalitet, boju i izgled vode iz vodovoda vlasnici kuća ne moqu imati uticaja. Lokalni vodovod garantuje tehničku ispravnost vode za potrebe održavanja lične higijene. U nemogućnosti da u opisima objekata detaljno navede sve karakteristike svih smeštajnih jedinica Organizator predlaže da korisnici usluga zatraže precizne informacije o istima, pre prijave za izabrani studio ili apartman.

Spratnost
Postoje određene kuće gde zbog toga što su izgrađene na kosom terenu ili iz drugog razloga spratnost ulaska u apartman i spratnost terase istog apartmana nisu isti. U ovakvim kućama prikazana spratnost će se odnositi na spratnost terase određene smeštajne jedinice.
Oprema
Svi studiji i apartmani imaju terasu, wc i tuš sa toplom i hladnom vodom, sto i stolice, orman, kuhinju sa frižiderom koja je opremljena prema broju osoba (tanjiri, čaše, šolje, escajg, šerpa, tiganj, djezva za kafu). Promena posteljine je na pola smene, za smene duže od 7 noći. Domaćini kuća na dan zamene posteljine dostavljaju čistu posteljinu koju gosti sami menjaju kao što i sami održavaju higijenu apartmana tokom svog boravka. Pored standardne opreme apartmani mogu imati odredjenu opremu koja ih izdvaja u odnosu na ostale apartmane iz ponude. U cenovnicima se pored naziva
određenih kuća nalaze brojevi. Brojevi su konkretni brojevi određenog studija ili apartmana koji se u određenom smislu razlikuje u odnosu na studije/apartmane istog tipa u okviru kuće. To se može odnositi na veličinu ili lokaciju terase, kao i na prostranost samog apartmana, zbog koje i postoji razlika u ceni u odnosu na ostale iz određene kuće. Molimo goste da ponesu svoje peškire, s obzirom da peškiri nisu deo standardine opreme studija/ apartmana.
KLIMA UREĐAJ – U kućama gde je korišćenje klima uređaja uključeno u cenu, tj. nema doplate – gratis je, a tehnički nije rešen automatski prestanak rada uređaja prilikom otvaranja prozora ili napuštanja sobe, korisnici se obavezuju na domaćinsko korišćenje istih. U kućama u kojima se korišćenje klima uređaja doplaćuje, doplata cene za klimu
se kreće od 5-10 eur/dan i razlikuje se od kuće do kuće.
TV – televizija sa lokalnim programima
SAT TV – televizija sa lokalnim i jednim ili više stranih programa. Televizijski programi u apartmanima zavise uglavnom od vrste korisničkog paketa. U nekim sobama korisnici imaju prijemnik gde gost sam bira kanal iz ponude tog satelita. U drugim kućama, prijemnici se ne nalaze u svakoj sobi, te korisnik ima na raspolaganju kombinaciju analognih kanala + jedan ili nekoliko kanala iz satelitske ponude. Naznaka da kuća poseduje satelitsku televiziju ne podrazumeva RTS, EUROSPORT. Molimo Vas da ukoliko neku kuću birate zbog određenog kanala da se o prijemu istog podrobnije informišete u Vašoj turističkoj agenciji.
WIRELESS – kuća ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Uslugu besplatnog bežičnog interneta pružaju domaćini kuća preko lokalnih provajdera internet usluga. Protok prosečne brzine, koji se bežično šalje putem rutera u centralnom delu objekta, nije predviđen za strogo profesionalnu upotrebu. Za korišćenje gost dobija šifru
od predstavnika ili domaćina kuće. Agencija nije u mogućnosti da garantuje, niti snosi odgovornost, za jačinu signala, pokrivenost apsolutno svih studija kao ni brzinu protoka. Ukoliko određenu kuću iz poslovnih ili drugih razloga birate upravo zbog ove usluge, savetujemo da se pre uplate podrobnije informišete u Vašoj turističkoj agencji kako bi Vam preporučili čak i određenu sobu gde je proverena stabilnost i jačina signala.

Organizator putovanja je Turistička agencija Astra Travel, OTP 66/2021 kategorija A.
Ovaj cenovnik važi od 23. oktobra 2023. do objave sledećeg zvaničnog cenovnika.
Uz
ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora