021 30 34 229 | 060 44 66 614 | 060 44 66 616      info@promotravel.rs

Slovenija ski Kranjska Gora

Kranjska Gora zima 2023

Kranjska Gora je podjednako zimski i letnji turistički centar na severoistoku Slovenije, blizu granica sa Austrijom i Italijom. Kranjska Gora se graniči sa Nacionalnim parkom Triglav na jugu. Impozantni šumoviti vrhovi Julijskih Alpa, koji se protežu od Mojstrana do Rateče, i skijaške površine među njima, privlače izletnike, alpiniste, bicikliste i skijaše na Kranjsku Goru.

Zimovanje na Kranjskoj Gori

Ski liftovi na Kranjskoj Gori imaju najdužu istoriju u Sloveniji. Veoma su pristupačni jer su u blizini međunarodnih puteva a zbog njihove visine (najniža tačka je na 813 metara) nude povoljne vremenske uslove i bogat snežni pokrivač.

Staze Kranjske Gore su pogodne za skijanje pa čak i onima koji se ne mogu pohvaliti visokim nivoom skijaške veštine.

Zimovanje na Kranjskoj Gori podjednako će biti zanimljivo početnicima i rekreativnim skijašima. Neki od najboljih skijaša sveta svake godine se takmiče za Vitranc trofej u okviru Svetskog kupa za muškarce u vele slalomu i slalomu.

Nadmorska visina: 810-1295 m.

Wellness i spa u zagrljaju prirode

Kranjska Gora je sa nadmorskom visinom, planinskim vazduhom i suncem prirodni resort. Njeni hoteli sa svojim najsavremenijim saunama, bazenima, masažnim bazenima i kozmetičkim salonima su pravi raj za ljubitelje wellnessa.

Otkrijte šta alpski wellness stvarno znači!

Posetite Kranjsku Goru i boravkom na ovoj planini sačuvajte svoje zdravlje i blagostanje. Iskoristite šansu da plivate u kristalno glacijalnoj vodi koja se izvlači iz podzemnih jezera…