021 30 34 229 | 060 44 66 614 | 060 44 66 616      info@promotravel.rs

Istanbul – 3 noćenja | avionom

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan BEOGRAD ISTANBUL

Individualno prijavljivanje i predaja prtljaga na aerodromu
“Nikola Tesla” 2h pre poletanja na šalteru Air Serbia. Po sletanju transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan ISTANBUL

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativno: obilazak Vaseljenske patrijaršije, gvozdene bugarske crkve svetog Stefana i živopisnog kvarta Balat, poznatog po šarenim stepenicama. Odlazak na krstarenje Bosforskim moreuzom u pratnji lokalnog vodiča, a po završetku krstarenja odlazak na Trg Taksim i poseta glavnoj ulici Istiklal. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

3.
dan ISTANBUL
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativno: obilazak znamenitosti Istanbula u pratnji lokalnog vodiča Sulejmanija Džamija, Hipodrom, Plava Džamija, Aja Sofija. Mogućnost individualne posete Topkapi palate. Slobodno popodne. Fakultativno: tursko veče u večernjim časovima odlazak u restoran na brodu, sa muzičkozabavnim programom uz večeru i neograničeno piće. Noćenje.

4.dan ISTANBUL BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela.
Slobodano vreme za individualne aktivnosti do polaska transfera za aerodrom. Transfer na aerodrom. Poletanje aviona po redu letenja. Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“. Kraj programa.

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS

SPECIJALNA PONUDA VAŽI ZA MAKSIMUM 6 OSOBA PO POLASKU

POPUSTI I DOPLATE:
• deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaji popust 20€ u 1/2+1 sobi (NA UPIT)
• treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 10€ (NA UPIT),
• doplata za 1/1 sobu 120 € (NA UPIT).

ARANŽMAN OBUHVATA:
• avio prevoz na relaciji Beograd – Istanbul – Beograd (prevoznik Air Serbia),
• aerodromske takse 48€ (u trenutku objavljivanja programa, podložne su promeni),
• transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
• smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni/švedski sto),
• smeštaj u 1/2 i 1/2 +1,
• usluge lokalnih vodiča,
• troškovi organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• fakultativne programe,
• međunarodno zdravstveno osiguranje: za osobe do 18 godina 690 dinara, od 19 do 70 godina 1037 dinara i od 71 do 86 godina 2069 dinara.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
• Znamentitosti Istanbula: Aja Sofija, Plava Džamija, Hipodrom, Sulejmanija džamija – 20€, cena ulaznice za idividualnu posetu Topkapi palate 20€;
• Vaseljenska patrijaršija, gvozdena bugarska crkva svetog Stefana, kvarta Balat, krstarenje Bosforom, Trg Taksim i poseta glavnoj ulici Istiklal – 35€;
• Tursko veče na brodu – 45€;
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). Ukoliko se prijavi manji broj putnika izleti se mogu realizovati uz korekciju cena.

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU ILI SLIČNOM:
Hotel DELTA 3*

Lokacija: hotel se nalazi u starom evropskom delu Istanbula, Aksaray Laleli, na oko 1km od velikog pokrivenog bazara Kapali Čaršije, 2km od istorijskog dela Istanbula, trga Sultanahmet, na kom se nalaze najznačajnije znamenitosti (Aja Sofija, Topkapi palata, Plava Džamija). U blizini hotela su mnogobrojne prodavnice i restorani sa vrlo ukusnom turskom kuhinjom. Udaljen je 250m od glavne ulice Ordu Cd, kojom saobraća moderan tramvaj linija T1 i 400m od metroa linija M2, sa kojim se stiže do Trga Taksim centra modernog evropskog dela Istanbula.
Sadržaj: hotel raspolaže restoranom, barom, WiFiom, liftom. Smeštaj: sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom sa fenom za kosu, klimom, telefonom, SAT TVom, sefom, mini barom.
Usluga: noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja švedski sto).
Više informacija o hotelu na https://www.deltahotelistanbul.com/
Hotel GRAND EMIN 3*

Lokacija: hotel je udaljen je 500m od metro stanice Yenikapi I Aksaraya,odakle se lak stiže lako do TrgaTaksim i Sultanahmeta.
Sadržaj: hotel raspolaže restoranom, barom, WiFiom, liftom.
Smeštaj: sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom sa fenom za kosu, klimom, telefonom, SAT TVom, sefom, mini barom. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja švedski sto).
Više o hotelu na
http://www.aymahotelsgroup.com/grandemin/index.php

Kalkulacija je rađena za najmanje 16 putnika.


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;
3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita banke;
4) platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro, American Express);
5) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Napomena:
Za ulazak u R. Tursku rok važenja putne isprave mora biti najmanje 6 meseci od dana ulaska u R. Tursku. Putnici koji nisu
državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Agencija ne snosi
odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju se smatra da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza
putovanja prema Opštim uslovima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Preporučuje se putnicima, državljanima R. Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u program. Napomena za prtljag: Prtljag putnika sme da sadrži isključivo stvari za ličnu upotrebu i jedan kofer po osobi.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours Plus licenca OTP 222/2021 kategorija A od 01.12.2022.

Cenovnik br. 16 od 05.12.2023.