021/ 66 17 504 | 060/ 44 66 614          info@promotravel.rs

SKI PASS USLUGE BUGARSKA ZIMA 2023

BANSKO

NAPOMENE: Ski karta – obavezan je depozit 5 leva (na licu mesta).
Uslovi za decu starosti do 6.99 god: za ski pass uslugu (bez opreme) plaća se na licu mesta 1 lev po danu za izdavanje kartice, obavezno je prisustvo/pratnja odrasle osobe (roditelja); jedna odrasla osoba može da prati dva deteta do 6.99 god.; ski karta za decu do 6.99 god. treba da se poklapa sa važenjem ski karte za odraslu osobu; obavezna je slika deteta koja se pravi na licu mesta prilikom izdavanja ski karte za decu; roditelji su dužni da prezentuju dokument koji potrđuje starosno doba deteta (pasoš).
Ski i bord škola počinje prvog dana važnosti ski passa, u jutarnjim časovima između 09:30 h i 10 h te je potrebno sve formalnosti oko preuzimanja ski pass kartice i opreme obaviti u ranijim jutarnjim časovima. U terminima dečijih raspusta i praznika moguće su veće gužve.
Ski pass i oprema za snowboard se mogu kupiti isključivo za starije od 12 godina. Trodnevni paketi ne uključuju završnu dodelu diploma i druženje, važi za sve pakete.
Za decu 4-7 godina postoji JUNIOR SKI CLUB. Otvoren je u periodu 09:00 do 16:30 h, nalazi se odmah uz staze, na vrhu Gondole. Rezervacije i uplata se vrše na licu mesta po trenutno važećim uslovima kompanije. Za decu 3-6 godina postoji SKI VRTIC. Otvoren je u periodu 09:00 do 17:00 h, nalazi se odmah do Gondole, na početnoj stanici. Rezervacije i uplata se vrše na licu mesta po trenutno važećim uslovima kompanije.
PONUDA SKI USLUGA VAŽI ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU SKI USLUGA U AGENCIJI.
Rok za rezervaciju ski usluga je najkasnije 8 dana pre putovanja, a ski pass se preuzima drugi dan od dolaska gostiju kod naših predstavnika.
Gosti obavezno moraju imati kod sebe i vaučer za ski pass. Svaka promena i otkaz ski usluga i paketa se prihvata do 5 dana pred polazak. Nakon toga svaki otkaz i promena ski usluge podleže troškovima otkaza u iznosu od 100% cene ski usluge.
Cenovnik broj 1 od 18.10.2022.