021/ 66 17 504 | 060/ 44 66 614          info@promotravel.rs

Vila Afroditi – Paralija apartmani 2022

Vila Afroditi je kuća koja se izdvaja po kvalitetu i komforu. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

Cenovnik Paralija apartmani leto 2022

Cenovnik Hanioti 2021 Vila Hristina - autobuski prevoz
Spajanje smena: U slučaju spajanja smena, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 €, izuzev prve i poslednje smene.

Uslovi za decu: dete do 2 godine – BESPLATNO (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), Koristi zajednički ležaj i ima svoje sedište u autobusu; dete do -12 godina ima popust 30% (u pratnji min. 2 osobe) od cene paketa, ima svoj ležaj i sedište u autobusu;

Uslovi za decu za prve i poslednje smene označene* (u pratnji 2 punoplatežne osobe):  deca do 12 godina plaćaju 60 € autobuski prevoz;

DOPLATA ZA JEDNU OSOBU u dvokrevetnom studiju: +70% na cenu paket aranžmana.

U cenu je uključeno:

  • autobuski prevoz
  • smeštaj na bazi 10 noćenja

U cenu nije uključeno:

  • korišćenje klima uređaja
  • putno osiguranje
  • individualni troskovi

Vila Afroditi – Paralija leto 2022

VilaAfrdoti se nalazi nedaleko od crkve, na 80 m od plaže.

Sadrzaj:

1/4 apartman – u jednoj prostoriji kuhinja sa bračnim ležajem (trosed), a u spavaćoj sobi dva obična ležaj. 1/5 apartman – u jednoj prostoriji kuhinja sa sa bračnim ležajem (trosed) i jedan običan ležaj, a u spavaćoj sobi bračni ležaj (nešto manji) i jedan običan ležaj. 1/6 apartman – u jednoj prostoriji kuhinja, bračni ležaj (trosed) i jedan običan ležaj, u drugoj prostoriji bračni ležaj i bračni ležaj (trosed). 1/6+1 apartman – u jednoj prostoriji kuhinja, bračni ležaj (trosed), jedan običan ležaj i fotelja na razvlačenje, jedan običan ležaj, u drugoj prostoriji bračni ležaj i bračni ležaj (trosed). 1/7 apartman – u jednoj prostoriji kuhinja, dva kanabea na razvlačenje, u drugoj prostoriji bračni i običan ležaj.

ROGRAM PUTOVANJA –  AUTOBUSKI PREVOZ:

1 . Dan – Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na termine u tabeli u poslepodnevnim satima, proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Pauze su predviđene na nekoj od benzinskih pumpi na autoputu u trajanju od 30 min ( npr Krnjevo ) , u motelu ,,Bavka,, ili ,,Predejane,,  u trajanju oko 45 min. Dalje, u toku putovanja, prave se još jedna do dve kraće  pauze. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2 . Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3 . – 11. Dan – Boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
12 . Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Predvidjeno vreme polasaka autobusa je u prepodnevnim satima (Halkidiki i Olimpska regija), odnosno u poslepodnevnim satima (Evia i Tasos). Tačna satnica istaknuta je na oglasnim tablama u svakoj vili na dan povratka. Pauze su predviđene kao i u dolasku. Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
13 . Dan – Dolazak u jutarnjim satima na mesto polaska (Evia i Tasos), odnosno u kasnim večernjim satima (Olimpska regija i Halkidiki).

PROGRAM PUTOVANJA – NAJAM SMEŠTAJA (Sopstveni prevoz):
1.dan Dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
2.-10. dan Boravak u odabranom smeštaju.
11. dan dan Napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

ARANŽMAN OBUHVATA:
• – Smeštaj u odabranoj vili , 11/10 nocenja na bazi najma ( osim u prvoj smeni sa * gde je 12/11 nocenj), troskoviorganizacije putovanja, usluge pratioca grupe, usluge pruzanja servisa inopartnera

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• Autobuski prevoz
• Međunarodno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza aranžmana
• Fakultativne izlete (uplaćuju se kod ino-partnera)

 

Hanioti cenovnik autobuski prevoz

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Paralija leto 2021
Specijalna ponuda Paralija vila Eleni

 

Online rezervacija