021/ 66 17 504 | 060/ 44 66 614          info@promotravel.rs

Vila Hristina – Hanioti leto 2021

Vila Hristina se nalazi u mirnijem delu Haniotija a od centra mesta udaljena je oko 600 metara. Prepoznatljiva je po prostranom dvoristu, te je upravo zbog toga omiljen izbor porodica sa decom. Smeštajne jedinice su skromnije opremljene, a moguć je smestaj do 4 osobe. 

Cenovnik Hanioti leto 2021

Spajanje smena: U slučaju spajanja smena, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 €, izuzev prve i poslednje smene.

Uslovi za decu: dete do 2 godine – BESPLATNO (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), Koristi zajednički ležaj i ima svoje sedište u autobusu; dete do -12 godina ima popust 30% (u pratnji min. 2 osobe) od cene paketa, ima svoj ležaj i sedište u autobusu;

Uslovi za decu za prve i poslednje smene označene* (u pratnji 2 punoplatežne osobe):  deca do 12 godina plaćaju 60 € autobuski prevoz;

DOPLATA ZA JEDNU OSOBU u dvokrevetnom studiju: +70% na cenu paket aranžmana.

U cenu je uključeno:

  • autobuski prevoz
  • smeštaj na bazi 10 noćenja

U cenu nije uključeno:

  • korišćenje klima uređaja
  • putno osiguranje
  • individualni troskovi

Vila Hristina – Hanioti leto 2021

Vila Hristina je udaljena oko sto metara od najbliže plaže, koja nema ležaljke i suncobrane, pa se preporučuje svima onima koji žele prirodnu plažu kao i mirno okruženje.
U kući postoji Wi-Fi internet, ograničenog protoka. Parkiranje je moguće na ulici ispred kuće. Korišćenje klima uređaja doplaćuje s ena licu mesta, po danu korišćenja. 

Smeštajne jedinice su apartmani 3+1 i studija 2+2, u koje je moguće smestiti maksimalno 4 osobe. U okviru svakog apartmana nalazi se kuhinja, osnovno opremljena, sa trpezarijskim stolom i dva ležaja, od kojih je jedan mobilan i odvojena spavaća soba sa bračnim krevetom i velikom terasom okrenutom ka moru.  Studiji imaju dva klasična spojena ležaja ili jedan francuski ležaj i krevet na sprat. Sve sobe imaju klima uređaj, čije se korišćenje doplaćuje, mali TV, posteljinu i po jedan peškir, menjaju se jednom u toku boravka gostiju.

ROGRAM PUTOVANJA –  AUTOBUSKI PREVOZ:

1 . Dan – Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na termine u tabeli u poslepodnevnim satima, proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Pauze su predviđene na nekoj od benzinskih pumpi na autoputu u trajanju od 30 min ( npr Krnjevo ) , u motelu ,,Bavka,, ili ,,Predejane,,  u trajanju oko 45 min. Dalje, u toku putovanja, prave se još jedna do dve kraće  pauze. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2 . Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3 . – 11. Dan – Boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
12 . Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Predvidjeno vreme polasaka autobusa je u prepodnevnim satima (Halkidiki i Olimpska regija), odnosno u poslepodnevnim satima (Evia i Tasos). Tačna satnica istaknuta je na oglasnim tablama u svakoj vili na dan povratka. Pauze su predviđene kao i u dolasku. Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
13 . Dan – Dolazak u jutarnjim satima na mesto polaska (Evia i Tasos), odnosno u kasnim večernjim satima (Olimpska regija i Halkidiki).

PROGRAM PUTOVANJA – NAJAM SMEŠTAJA (Sopstveni prevoz):
1.dan Dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
2.-10. dan Boravak u odabranom smeštaju.
11. dan dan Napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

ARANŽMAN OBUHVATA:
• – Smeštaj u odabranoj vili , 11/10 nocenja na bazi najma ( osim u prvoj smeni sa * gde je 12/11 nocenj), troskoviorganizacije putovanja, usluge pratioca grupe, usluge pruzanja servisa inopartnera

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• Autobuski prevoz
• Međunarodno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza aranžmana
• Fakultativne izlete (uplaćuju se kod ino-partnera)

 

Hanioti cenovnik autobuski prevoz

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Paralija leto 2021

Specijalna ponuda Paralija vila Eleni

 

Online rezervacija