fbpx

Dubai je srce Emirata u kome je sve podređeno luksuzu, ima preko milion stanovnika, a pet miliona turista godišnje. Sam po sebi egzotika, pošto se u njemu „sudara“ sve ono što je na prvi pogled nespojivo, ovo je grad sasvim neuporediv sa bilo kojim drugim.

U ovoj intrigantnoj zemlji svakog došljaka čekaju stare pijace i istovremeno najmoderniji šoping-molovi, peščane pustinje sa nekim od najboljih svetskih golf terena, ali i udaljena sela beduina naspram hotela sa pet zvezdica. Za svega četiri decenije postojanja, Dubai je postao jedna od vodećih turističkih destinacija u svetu, po ultramodernoj arhitekturi, po izuzetnoj ponudi za šoping, i sve brojnijim manifestacijama koje prate razvoj ovog grada, počevši od Šoping festivala, konjskih trka, regata, internacionalni koncerti, Kriejšns (fešn šou), pustinjski kampovi ... Sunce, more, šoping, razonoda i bezbednost pet su ključnih odlika koje su mu donele ovu reputaciju.

Putovanja tokom cele godine!

Kontaktirajte nas za infomacije o ponudama i cenama.

Dubai - Hotel Mayfair 3*

Hotel se nalazi u samom centru oblasti Deira, u blizini čuvene Sahat kule i na oko 5 minuta vožnje od aerodroma. Velika prednost ovog hotela je to što se nalazi u blizini značajnih kulturno-istorijskih spomenika kao sto su Dubai muzej, stara luka, zaliv. Blizu hotela Mayfair nalazi se i nekoliko šoping centara: Ll Ghurair, Deira City Centar, BurJuman. Hotel raspolaže sa nekoliko restorana i noćnih klubova, fitnes centrom, bazenom, saunom, kozmetičkim salonom, menjačnicom. Sobe su dvokrevetne,  klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U standardnu sobu mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 9.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj). Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i ručak)  na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte.  

http://www.mayfairdubai.ae/

Dubai - Donatello Hotel 4*

Hotel se nalazi u oblasti Al Barsha, u blizini centra i Dubai marine, na oko 25km od aerodroma i na oko 10 minuta hoda od Mall of the Emirates i Ski Dubai-a. Hotel poseduje nekoliko restorana, barova, moderan bazen na krovu, spa centar. Sobe su dvokrevetne,klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, telefon, WI-FI. U deluxe sobu mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj). Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion -  (doručak i ručak ili večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte.

http://donatello-hoteldubai.com/

Dubai - Hotel City Max 3*

Hotel se nalazi u Bur Dubaiju, a na oko 12 km od aerodroma. Udaljen je 5 kilometara od gradske plaže Dzumera beach, na kojoj se plaća ulaz, a postoji mogucnost iznamljivanja suncobrana i lezaljki. U blizini hotela nalazi se Burdzuman, poznati tržni centar do koga se moze stići peške za oko desetak minuta. Hotel poseduje nekoliko barova, restorana, kao i bazen na krovu koji je svojevrsna atrakcija. Do najbliže metro stanice stiže se za 10 minuta, a ovim vidom prevoza hotel je dobro povezan sa ostalim delovima grada. Sobe su dvokrevetne,  klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U standardnu sobu mogu da se smeste maksimum 2 odrasle osobe i jedno dete do 11.99 godina na zajedničkom ležaju. Ne postoji mogućnost smeštaja 3 odrasle osobe u standardnoj sobi.  Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion -  (doručak i ručak ili večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte.

www.citymaxhotels.com/en/hotel/citymax-hotels-bur-dubai

Dubai - Blue Bay Black Stone 4*

Udaljen je 5 minuta hoda od Riga metro stanice koja ga povezuje sa najznačajnijim biznis i tursitičkim atrakcijama. Od aerodroma je udlajen 10 minuta voznje, dok su trgovački centar i konvencijski i izlozbeni centar nalaze na oko 5 km udaljenosti. Hotel poseduje nekoliko restorana, barova, bazen, fitnes i spa centar, teretanu. Sobe su dvokrevetne,  klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U standardnu sobu mogu da se smeste maksimum 2 odrasle osobe i jedno dete do 11.99 godina na zajedničkom ležaju. Ne postoji mogućnost smeštaja 3 odrasle osobe u standardnoj sobi. U delux sobu mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj).   Usluga: noćenje sa doruckom ili  polupansion -  (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte. 

http://www.bluebayresorts.com/en/hotel-bluebay-black-stone.html

Dubai - Auris Fakhruddin 4*

Hotel se nalazi u Dubai-u, a udaljen je 9km od Mall of the Emirates. Sobe su podeljene u dva dela, prostor za sedenje i trpezariju, koja je opremljena tosterom, friziderom kao i elektricnim cajnikom. Svaka soba ima svoje prostrano kupatilo sa kadom. U sklopu se nalazi i otvoreni bazen. Ibn Battuta Mall se nalazi na 10km od hotela, dok je cuvena Dubai Fontana udaljena 18km od hotela.

http://www.auris-hotels.com/

Dubai - Cassells Al Barsha 4*

Hotel  se nalazi u novom delu Dubaia, u  oblasti Al Barsha, na samo nekoliko minuta hoda od metro stanice. Udaljen je 15  minuta vožnje metroom od Dubai trznog centra u jednom, i marine u drugom pravcu. Hotel poseduje nekoliko restorana i  barova, salon lepote, saunu, fitnes centar, teretanu, dečiji bazen, kao i bazen na krovu hotela sa koga se pruza divan pogled na okolinu. Sobe su dvokrevetne, klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U superior sobi mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj).  Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion -  (doručak i ručak ili večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte.

http://cassellsalbarshahotel.com/

Dubai - Holiday Inn Downtown 4*

Hotel se nalazi u centru oblasti Deira, na dva minuta hoda od metro stanice i na 10 minuta vožnje od aerodroma. Hotel je smešten u ulici koja je ispunjena restoranima, tržnim centrima i barovima.  Poseduje nekoliko restorana i  barova, salon lepote, saunu, fitnes centar, teretanu, kao i bazen na krovu hotela sa koga se pruža pogled na čitavu oblast. Sobe su dvokrevetne,  klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U standardnu sobu mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj). Usluga:  noćenje sa doručkom ili polupansion -  (doručak i ručak ili večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte. 

http://www.holidayinn.com/hotels/gb/en/dubai/

Dubai - Four Points Sheraton Downtown 4*

Hotel se nalazi u poslovnom delu grada, na samo desetak minuta vožnje do aerodroma, Dubai World Trade centra i plaže Jumeirah, u blizini Dubai muzeja, Meena pijace i 5 min hoda od metro stanice. Poseduje nekoliko restorana, fitnes centar, rent a car, usluge pranja i peglanja veša, golf terene u blizini, salone lepote i nege lica, frizerski salon, bazen i saunu. Sobe su dvokrevetne,  klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U classic sobi mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj). Usluga:  noćenje sa doručkom ili polupansion Usluga: noćenje sa doručkom, na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte.  

http://www.fourpointsdowntowndubai.com/

Dubai - Towers Rotana 4*

Hotel se nalazi u novom, biznis delu Dubaija. Udaljen je 10 km od čuvene Jumeriah plaže, i na oko 15 km od aerodroma. Prednost ovog hotela je i blizina Dubai World Trade centra i Exhibition Halls-a. Hotel raspolaže sa nekoliko restorana, barova, bazenom, salonom lepote, menjačnicom. Sobe su dvokrevetne,  klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI,telefon,sef. U classic sobi mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj).   Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion -  (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte. 

www.rotana.com/rotanahotelandresorts/

Dubai - Byblos Tecom 4*

Hotel  se nalazi u Al Barsha Tecom oblasti, na 35 minuta vožnje od aerodroma, u blzini Dubai Media City-a i ulice Shaikh Zayed i na nekoliko minuta hoda od Al Barsha metro stanice. Hotel poseduje nekoliko restorana koji nude specijalitete različitih kuhinja, zatim barove, engleski pab,  salon lepote, bazen. Sobe su dvokrevetne,  klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U standardnu sobu mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj). Usluga: noćenje sa doruckom ili polupansion -  (doručak i ručak ili večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte.

http://www.bybloshoteldubai.com/

 

Dubai - Byblos Marina 4*

Hotel se nalazi u luksuznom delu grada Jumeirah Beach Residence i Dubai Marina, na svega oko  5 minuta hoda od Jumeirah plaže. U blizini hotela nalazi se i Ibn Battuta Shoping Mall i šetalište Marine sa mnogobrojnim prodavnicama i restoranima. U neposrednoj blizini nalazi se metro stanica te se vrlo lako može stići do ostalih delova Dubaija. Hotel poseduje fitnes centar, teretanu, nekoliko restorana, engleski pab, kao i  bazen na krovu, sa koga se pruža divan pogled na Marinu i okolne delove grada.  Sobe su dvokrevetne,  klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U standardnu sobu mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj)Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion -  (doručak i ručak ili večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte. 

http://www.marinabybloshotel.com/

Dubai - Grand Belle Vue Hotel Apartment

Nalazi se u oblasti Tecom, na oko 5 minuta vožnje od čuvenih  biznis centara Internet City i Media city.. Hotel poseduje nekoliko  restorana, fitnes centar, saunu, SPA centar, otvoreni bazen. Smeštaj se vrši u studio apartmanima, koji su opremljeni kuhinjom, LCD TV-om, klimom, sefom,  WI-FI. U studio mogu da se smeste maksimum 2 odrasle osobe i jedno dete do 11.99 godina na zajedničkom ležaju. Ne postoji mogućnost smeštaja 3 odrasle osobe.  Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion -  (doručak i ručak ili večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte.  

http://www.bellevue-hotels.com/en/contact-us

Dubai - First Central Hotel Apartment

Hotel se nalazi u oblasti Al Barsha, modernom delu Dubaia, Dubai Media City-a i ulice Shaikh Zayed. Udaljen je od aerodroma 35 minuta vožnje. U neposrednoj blizini se nalazi i stanica metroa, te se vrlo lako moze stići do ostalih delova grada. Hotel poseduje restoran, bar, fitnes centar, bazen. Studia sadrže kupatilo, LCD TV, klima uređaj, mini bar, čajnu kuhinju, ketler, mikrotalasnu, telefon, internet (uz doplatu na licu mesta). Medium apartmani sadrže odvojenu dnevnu od spavaće sobe, kupatilo, LCD TV, klima uređaj, čajnu kuhinju, ketler, mikrotalasnu, mini bar,mašinu za pranje veša, telefon. U studio mogu da se smeste maksimum 2 odrasle osobe i jedno dete do 11.99 godina na zajedničkom ležaju. Ne postoji mogućnost smeštaja 3 odrasle osobe.

www.first-central.com

Dubai - Ghaya Grand Hotel 5*

Hotel se nalazi u blizini Al Barsha oblasti, 29 km od aerodroma i oko 12 km od Mall of the Emirates. U sklopu hotela se nalazi restoran na dvadesetom spratu, otvoreni bazen sa kontrolisanom temperaturom vode, dečiji bazen, teniski teren, konferencijska sala, spa centar i salon lepote. Sobe su dvokrevetne,  klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U deluxe sobu mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete do 15.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj). Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion -  (doručak i ručak ili večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte.

http://www.ghayagrandhotel.com/

Dubai - Crowne Plaza 5*

Hotel se nalazi u čuvenoj ulici Sheikh Zayed, prekoputa Medjunarodnog kongresnog centra, na 15 minuta od aerodroma, a velika prednost je to što se od njega vrlo lako može stici do najpoznatijih turističkih atrakcija Dubaia, kao sto su Dubai šoping centar, Ski Dubai, Jumeirah plaža, Burj Al Arab i Burj Khalifa. Hotel poseduje nekoliko restorana i barova, noćni klub, otvoreni bazen, salon lepote, fitnes centar, parno kupatilo. Sobe su dvokrevetne,  klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U deluxe sobu mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj).

http://crowne-plaza-dubai-deira.h-rez.com/

 

Dubai - Park Regis Kris Kin 5*

Nalazi se u blizini muzeja i preko puta Burjuman šoping centra u Sheikh Khalifah Bin Zayed ulici. U neposrednoj blizini su veliki supermarket i stanice obe linije metroa kojim se lako stiže do različitih delova grada. Udaljen je 8 km od aerodroma i 5 km od Jumeira plaže. Hotel poseduje nekoliko restorana, barova, bazen na krovu sa koga se pruža predivan pogled na grad, fitnes i spa centar, teretanu. Sobe su dvokrevetne,  klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U standardnu sobu mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj). Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion -  (doručak i ručak ili večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte.

http://www.parkregiskriskin.ae/

 

Dubai - Auris Plaza Al Barsha 5*

Hotel se nalazi u oblasti Al Barsha, na oko 7,5 km od poznate Jumeirah plaže do koje hotelski bus vozi besplatno nekoliko puta dnevno. U neposrednoj blizini se nalazi i Mall of Emirates, a Dubai Marina i Dubai Mall su udaljeni par stanica metroom. Hotel raspolaže sa nekoliko restorana i barova, fitnes centrom, bazenom na krovu. Sobe su dvokrevetne, klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U classic sobi mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe, 3 odrasle osobe i 1 dete ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj). Usluga: noćenje sa doruckom ili polupansion -  (doručak i ručak ili večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte.

http://www.auris-hotels.com/en/auris-plaza-hotel-al-barsha/services

Dubai - Sheraton Grand 5*

Veoma dobro lociran hotel, od koga se vrlo lako može doći do najznačajnijih biznis i turističkih atrakcija. Peške se može stići do trgovačkog centra I konvencijskog centra, a Dubai Mall i Burj Khalifa su udaljeni samo nekoliko stanica metroom. Hotel poseduje nekoliko restorana, barova, otvoreni bazen i bazen na krovu, fitnes i spa centar, teretanu. Sobe su dvokrevetne,  klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U deluxe sobi mogu da se smeste maksimum 2 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj). Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion -  (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte.  

http://www.sheratongranddubai.com/

Dubai - Media Rotana 5*

Nalazi se nedaleko od Dubai Medija Sitija i Dubai Internet Sitija, a na 30 min udaljenosti od Dubai internacionalnog aerodroma. Hotel ima 2 restorana, 3 bara, bazen, teretanu, fitnes centar, parno kupatilo, saunu, sobe za masažu, djakuzi, usluge pranja i peglanja i poslovni centar. .Sobe su dvokrevetne,  klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U classic sobi mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj). Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion -  (doručak i ručak ili večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte.

http://www.rotana.com/

Ras Al Khaimah - Al Hamra Village Golf Beach & Resort 4*

Hotel je smešten na samoj plaži u oblasti Ras Al Khaimah i kompletno je renoviran u oktobru 2011 godine. U blizini hotela se nalaze Dreamland i Umm Al Quwain Motor  Racing Club. U sklopu hotela se nalaze tereni za golf i vodeni park (uz doplatu). Hotel poseduje 8 restorana zajedno sa barom na plaži i pored bazena, spa centar, spoljašnji bazen, dečiji bazen i dečiji klub. Takodje, gostima je na raspolaganju besplatan shuttle bus do plaže, oko kompleksa i tematski shuttle bus. Sobe su dvokrevetne, klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U standard i classic  sobi sa balkonom mogu da se smeste maksimum 2 odrasle osobe. Ne postoji mogućnost pomoćnog ležaja. U classic sobi bez balkona mogu da se smeste maksimum 2 odrasle osobe i jedno dete do 11.99 godina(maksimum jedan pomoćni ležaj). U junior suite-u mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 11.99  godina (maksimum 2 pomoćna ležaja) 

http://www.alhamraresorts.com/   

Ras Al Khaimah - Hilton Resort & Spa 5*

Nalazi se na  severu arapskog poluostrva, u oblasti Al Maareedh ,na peščanoj, privatnoj plaži, dugoj 1,5 km, na kojoj se nalazi i 6 bazena. Od centra starog grada, šoping centara, muzeja i turističkih atrakcija udaljen je 5 minuta vožnje. Od međunarodnog aerodroma u Dubaiju udaljen je oko sat vremena vožnje. Hotel poseduje 13 restorana različitih kuhinja (azijska, južnoamerička, italijanska), 3 bara, diskoteka, frizerski i kozmetički salon, teniski teren, teren za odbojku, stoni tenis, pikado, bilijar, akvabik, aerobik, poslovni centar, prodavnica suvenira, usluge pranja i peglanja veša. Sobe su dvokrevetne, klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI, telefon. U guest room mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj)

http://www.ar.hilton.com/en/hotel/Hilton-Ras-Al-Khaimah-Resort-and-Spa

Ras Al Khaimah - Hilton Al Hamra Resort & Spa 5*

Hotel se nalazi u naselju Al Hamra, okružen predivnim baštama, na 20 minuta od Ras Al Khaimah aerodroma i na oko sat vremena vožnje od Dubaija. U neposrednoj blizini se nalaze i neki od najznačajnijih tržnih centara kao i Al Hamra Marina. Hotel poseduje nekoliko restorana, bazene sa kontrolisanom temperaturom vode, fitnes centar, konferencijsku salu, klub za decu. Sobe su dvokrevetne,  klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI,telefon. U guest garden view sobu mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj) Usluga: noćenje sa doruckom ili polupansion -  (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte.

http://www3.hilton.com/en/hotels/uae/hilton-al-hamra-beach-and-golf-resort-RKTAHHI/about/index.html

Fujairah - Royal Beach Hotel & Resort 4*

Hotelski kompleks se nalazi u emiratu Fujairah, udaljen oko 15 minuta vožnje od mesta Dibba, okružen planinama. Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i smeštajnih kapaciteta tipa vila ili bungalova...Poseduje nekoliko restorana i barova, zatim nekoliko bazena, spa i fitnes centar, dečiji klub, a gostima je omogućeno i bavljenje različitim sportovima na vodi. Sobe su dvokrevetne,  klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, telefon. U standardnu sobu mogu da se smeste maksimum 2 odrasle osobe. 

http://www.royalbeach.ae/

Fujairah - Radisson Blu Resort 5*

Hotel se nalazi na sopstvenoj plaži, u mestu Dibba u emiratu Fujairah, udaljen oko 90 minuta vožnje od Dubaija. Iz hotela se pruža predivan pogled na planine Hajar. Hotel poseduje nekoliko restorana u kojima se služe jela sa različitih krajeva sveta, zatim nekoliko barova, bazen, fitnes centar, spa, dečiji klub, biznis centar, a postoji i mogućnost bavljenja sportovima na vodi. Sobe su dvokrevetne, klimatizovane, imaju SAT/TV, TWC, WI-FI,telefon. U superior sobu mogu da se smeste maksimum 3 odrasle osobe, 3 odrasle osobe i 1 dete ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 11.99  godina (maksimum jedan pomoćni ležaj). Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i ručak ili večera), na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili a la carte.  

https://www.radissonblu.com/en/resort-fujairah

Abu Dhabi - Ibis Abu Dhabi Gate Hotel 3*

Hotel Ibis je spoj modernog, inovativnog i zabavnog. Odlično pozicioniran, hotel se nalazi izmedju Abu Dhabi Gate City i Bain Al Jessrain, na samo 10 minuta od Abu Dhabi Internacionalnog Aerodroma i 15 minuta od Corniche i centra grada. Ovaj moderan hotel u svojoj ponudi ima 252 sobe i 42 komforna jednokrevetna aprtmana, WIFI, parkin što ga čini idealni za poslovne ljude i one koji tragaju za odmorom. Gostima su na raspolaganju restorani, barovi, bazen, teretana, spa i konferencijske sale. Sve sobe u hotelu su kompletno opremnjene i to sa udobnim krevetima, internetom, parketom na podovima, LCD televizorima sa najboljim kanalima, tuš kabinom ili kadom i dr. U hotelskom restoranu ćete uživati u kontinentalom doručku izmedju 6.30-10.00h. Tu je i tematski restoran u kom sami birate sastojke za svoje obroke koji se spremaju pred Vama. U baru pored bazena možete se opustiti sa prijateljima u bilo koje doba.

http://www.ibis.com/

Abu Dhabi - Ghantoot Beach Resort 4*

Cassells Ghantoot hotel se nalazi na 30-tak minuta vožnje od Abu Dhabija i aerodroma u Dubaiju. Ghantoot je destinacija koja omogućava miran odmor pruža i mogućnost da u Abu Dabiju posetite stazu formule 1, Ferarijev zabavni park kao i novootvoreni akva parku na Jas ostrvu, ali i tržne centre u Dubaiju od kojih je prvi već na 20-ak minuta od hotela. Gostima je na raspolaganju hotelski šatl bus do tržnih centara Ibn Batuta i Mall Of The Emirates. Nepun sat vožnje do novootvorene Dubai Marine i Jumeira Beach Residence, čuvenog šetališta i jedine pešačke zone u Dubaiju The Walk. Ovaj hotel nastao je nakon adaptacije gostinske kuće koja se nalazila u sklopu kraljevske palate i privatne letnje rezidencije osnivača, vladara i počasnog predsednika Ujedinjenih Arapski Emirata, njegovog kraljevskog visočanstva Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan– a. Današnje zdanje, koje odražava stil savremenen arapske palate sa kupolama i svodovima, smešteno je na privatnoj plaži u sopstvenoj laguni. Sve sobe imaju klimu, LCD TV, sef, mini bar, telefon, aparat za spremanje čaja i kafe, balkon. Gostima hotela na raspolaganju su glavni restoran, bar u lobiju, otvoreni bazen sa kontrolisanom temperaturom vode, bar pored bazena, teretana pored bazena, sauna, đakuzi, tereni za skvoš, tenis, košarku i mali fudbal, sportovi na vodi. U hotelu se ne služe alkoholna pića.

https://fivecontinents.com/

Abu Dhabi - Swiss Belhotel Corniche 4*

Lociran u centru grada, hotel je pogodan kako za poslovne ljude, tako I za putnike zeljne odmora. Nalazi se u blizini centralnog biznis dela grada, ali I Abu Dabi shoping mola, Zlatnog Suka itd. Swiss-Belhotel Corniche nudi besprekornu uslugu i sve potrebne pogodnosti za turiste. Gosti imaju besplatan Wi-Fi u svim sobama, 24-satna recepcija, 24-satna usluga u sobi. Hotel nudi fantastične usluge, uključujući fitness centar, saunu, otvoreni bazen, saunu. Hotel poseduje 189m soba, sve su klimatizovane , imaju LCD TV sa satelitskim kanalima, sef u sobi, direktan telefon, kupatilo sa fenom, mini bar kao I aparat za pravljenje kafe ili caja.

http://www.swiss-belhotel.com/

Abu Dhabi - Le Meridien Beach 4*

Le Meridien Abu Dhabi se nalazi na samo par minuta hoda od gradske poslovne oblasti, tržnih centara i istorijskog dela grada. Hotel izlazi na sopstvenu peščanu plažu, opremljenu ležaljkama i suncobranima.  Sobe imaju sef, besplatni bežični internet, klimu, SAT TV, mini bar, dasku za peglanje i peglu. Gostima hotela na raspolaganju su bar na plaži, engleski pub, lobi bar, diskoteka, restoran La Brasserie (gde se svako veče služi kuhinja neke druge svetske destinacije), Sport cafe, Opus bar, Pappagallo restoran (sa italijanskom kuhinjom), Le Bistrot (sa francuskom kuhinjom), Talay restoran (sa tajlandskom kuhinjom), Wakatana koktel bar. Eden Spa zdravstveni klub, u sklopu Le Meridien hotela, poseduje teretanu, kardio sprave, 2 teniska terena, skvoš teren, odbojku na plaži i nudi raznovrsne tretmane. Gostima hotela na raspolaganju su i sledeći sadržaji: 2 bazena, dečiji bazen, sauna, đakuzi, poslovni centar, menjačnica, prodavnica suvenira, salon lepote, usluge pranja i peglanja odeće.

http://www.lemeridienabudhabi.com/

Abu Dhabi - Traders hotel by Shangri La 4*

Hotel je savršeno pozicioniran u Qaryau Al Beri kompleksu, koji obuhvata više hotela iz Shangri La lanca. Kompleks je udaljen 10 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Abu Dhabi, 5 minuta od Abu Dhabi Izložbenog Centra i 15 minuta vožnje od centra grada. Izlazi na privatnu plažu, sa pogledom, preko mora, na Sheikh Zayed Grand Džamiju. Sobe su oko 32m2 i sve imaju besplatan internet pristurp, LCD TV, DVD player, telefon, radni sto, sef, mini bar, aparat za pravljenje čaja i kafe. Gostima hotela na raspolaganju su Afya glavni restoran, Lobi bar i bar pored bazena. Od dodatni sadržaja hotel poseduje otvoreni bazen, zdravstveni klub, menjačnicu, usluge pranja i peglanja veša, usluge čuvanja dece.

http://www.shangri-la.com/abudhabi/traders/

Abu Dhabi - Al Raha Beach Hotel 5*

Al Raha Beach hotel se nalazi na 20 minuta od centra Abu Dhabija, 10 min od Ferrari tematskog parka i 15 minuta od Šeik Zayed džamije. Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži dugoj 900 metara. Ovaj luksuzni hotel je direktno povezan hodnikom sa Al Raha tržnim centrom. Hotel raspolaže sa 254 sobe. Sve sobe su veoma prostrane i imaju klimu, telefon, fen za kosu, flašu vode, aparat za pravljenje čaja i kafe, minibar, sef, LCD TV, besplatan bežični internet, balkon. Gostima hotela na raspolaganju su sledeći restorani: Wanasah (tradicionalna kuhinja), Sevilla (evropska, italijanska i azijska kuhinja), Azur (mediteranska kuhinja), La Piscine (restoran između bazena i plaže), Al Manzil restoran, kao i barovi Black Pearl, Cafe Mozart i noćni klub Enigma. U sklopu hotela su i sledeći sadržaji: fitnes i SPA centar, golf teren, iznajmljivanje kajaka, 6 bazena, sportovi na vodi. Za decu postoje brojni sadržaji: dečiji bazen, igralište, tobogani (uz doplatu), animacioni tim. U sklopu hotela je i duty free prodavnica.

http://www.alrahabeach.danathotels.com/

Abu Dhabi - Fairmont Bab Al Bahr 5*

Hotel Fairmont se nalazi na 30min vožnje od aerodroma u Abu Dabiju, i na 20km od Ferari centra i Yas akva parka. Sve sobe su jako prostrane i moderno dizajnirane. Svaka soba poseduje kupatilo, satelitsku televiziju, telefonsku liniju. Mnoge sobe imaju pogled na Abu Dabi zaliv. U sklopu hotela nalazi se restorani, barovi, recepcija, perionica, besplatan parking,menjačnica. Idealan je za otkrivanje svih lepota grada, bez obzira da li ostajete samo nekoliko dana ili planirate duži boravak.

http://www.fairmont.com/abu-dhabi/

Abu Dhabi - The Ritz Carlton Grand Canal 5*

Hotel je okružen prelepom baštom i nalazi se na privatnoj plaži, okrenut ka Velikom Kanalu. Gradjen je u renesansnom stilu. U sklopu hotela se nalazi otvoreni bazen, fitness centar i 10 restorana. Sobe imaju pogled na baštu, bazen ili veliki Kanal. Svaka soba ima SAT TV, mašinu za espreso kafu, mini bar, AC, kupatilo sa fenom za kosu, bade mantilom, papučama. Wi-Fi u hotelu je uz doplatu, a hotel ima sobe za nepušače, prostor za pušače, saunu, spa i wellness centar, sobu za masažu, room servis, menjačnicu, 24 sata recepciju, room service.

http://www.ritzcarlton.com/en/Default.htm

Abu Dhabi - Jumeirah At Etihad Towers Abu Dhabi 5*

Kompleks se sastoji od 5 kula, od kojih su 3 rezidencijalne, 1 poslovna kula, i kule hotela Jumeirah at Etihad Towers. Iz hotela se pruža pogled na Persijski zaliv i promenadu Korniš. Međunarodni aerodrom Abu Dhabi udaljen je 30 minuta vožnje a tržni centar Marina Mall svega 5 minuta vožnje. Iz svih soba pruža se pogled na panoramu grada ili na obalu. Svaka poseduje flat-screen TV, baznu stanicu za iPod i besplatan pristup internetu. Takođe sve sobe imaju i Nespresso aparat za pravljenje čaja i kafe, dnevne novine, sef, fen za kosu, minibar, dasku za peglanje i peglu. Na raspolaganju vam je 5 različitih restorana, a pića su u ponudi 2 hotelska bara. Hotel Jumeirah poseduje spa centar sa kompletnom uslugom, 13 soba za tretmane, kao i veliki fitnes centar sa modernom opremom. Vidikovac (Observation Deck) je smešten na 74. spratu hotela, i najviša je tačka za posmatranje u Abu Dhabiju. Hotel se nalazi na privatnoj plaži. Gostima hotela na raspolaganju su 3 spoljašnja bazena, salon lepote, Waitrose supermarket.

https://www.jumeirah.com/

Ajman - Ajman Saray Luxury Collectin Resort 5*

Hotel Ajman Saray luxury collection resort nalazi se u emiratu Ajman, nedaleko od Sharjah arheoloskog muzeja i Sharjah muzeja umetnosti. Smešten na netaknutoj obali Arapskog zaliva, gde se prostiru duge bele peščane plaže. Jako dobro je pozicioniran i na kratkoj je udaljenosti vožnje do Dubaija. Sve sobe su moderno opremljene i orijentalno dekorisane. Svaka soba ima balkon, kupatila sa kadama i tuševima, fen za kosu, satelitsku telviziju. U sklopu hotela se nalazi sauna, fitnes centar, otvoreni bazen, kao i nekoliko restorana.

http://www.ajmansaray.com/

Ajman - Fairmont Ajman 5*

Hotel se nalazi na 200m dugoj plazi koja se spusta u Arabijski zaliv u Ajmanu. Gostima su na raspolaganju veliki bazen koji pruza mogucnost bavljenja raznim vodenim aktivnostima, spa centar sa sirokim spektrom tretmana, besplatan WiFi, fitnes centar, kao i teniski teren. Sve sobe imaju fantastican pogled na more, svaka je opremljena i dizajnirana u ultra modernom stilu sa luksuznim namestajem. U kupatilu se nalazi tus kabina, kada i Le Labo kupatilska oprema iz Njujorka. Hotel u svom sklopu ima 8 restorana. Nalazi se na 31 km od aerodroma u Dubaiu i 30 minuta voznje od centra Dubai-a.

http://www.fairmont.com/ajman/

Ajman - Ajman Palace 5*

Hotel je smešten na jednoj od najlepših plaža u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, udaljen samo 22km od aerodroma u Dubaiu i 24 km od Dubai City Centre Mall-a. Sama spoljašnost hotela predstavlja simbol tradicionalne Arapske arhitekture, dok je unutrašnjost uredjena kao spoj modernog i tradicionalnog. Odličan je izbor za poslovne ljude, porodice, parove, organizaciju seminara, venčanja i sl. Sve sobe imaju Led tv sa preko 80 internacionalnih kanala, pristup inernetu, mini bar, fen za kosu, udobne krevete, tuš kabinu/kadu, vagu za merenje težine, ogledalo za šminkanje, sef i dr. Ono u čemu se hotel izdvaja je svakako odlična hrana. Za ljubitelje internacionalnih kuhinja tu su brojni restorani. U hotelu se ne služe alkoholna pića. Od dodatnih sadržaja tu su privatna plaža, veliki bazen, bazen za decu, đakuzi na otvorenom, ležaljke, baldahini, trener plivanja, kompletno opremnjena teretana, tursko kupatilo, sauna, lični treneri, spa centar, frizer i dr.

http://www.hmhhotelgroup.com/theajmanpalace/ehotel

Share this article