fbpx

Marmaris je letovalište na jugozapadu Turske, na poluostrvu gde se spajaju Egejsko i Sredozemno more.

Ovo je mesto gde se prepiliću moderna atmosfera sa ukusom, mirisom i zvukom orijenta. Prelepa obala, prijateljski nastrojeni domaćini, dobra i uvek sveža hrana i izuzetna lokalna vina su ono sto karakteriše celu ovu oblast. Marmaris je prepoznatljiv po svom noćnom životu, a barovi, diskoteke i klubovi duž obale garant su dobrog provoda.

Za dodatne ponude mozete nas kontaktirati putem telefona ili maila!

Marsyas 2*

Nalazi se na oko  800 m od centra Marmarisa,i na 700 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, balkonom i klima uređajem (posebno se plaća- oko 5 € dnevno po sobi). U sklopu hotela nalazi se bazen sa odeljkom za decu, restoran, bar, stoni tenis, pikado, bilijar i sef (posebno se plaća). Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera set meni).
http://www.marsyashotel.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Star 2*

Nalazi se oko 700 m od centra Marmarisa na oko 700 metara od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, balkonom, i klima uređajem (posebno se  plaća oko 3 € dnevno po sobi ). U sklopu hotela nalazi se bazen, restoran, bar i sefovi (posebno se plaća). Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera set meni).
http://www.starotel.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Cihanturk 3*

Nalazi se 1.5km od centra Marmarisa i na oko 100m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om,mini barom (posebno se plaća), fenom, balkonom, TV -om i  klima uređajem. U sklopu hotela nalaze se  bazen, bar, restoran, stoni tenis i bilijar. Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak I večera švedski sto-samoposluživanje).
http://www.cihanturkhotel.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Balim 3*

Nalazi se u blizini centra Marmarisa, na oko 30 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, balkonom, klima uređajem. U sklopu hotela nalaze se restoran, bar, sef (posebno se plaća), bazen za odrasle sa odeljkom za decu. Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto - samoposluživanje).
http://www.balimhotel.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Kocer Beach 3*

Nalazi se na oko 2 km od centra Marmarisa uz samu plažu od koje ga deli šetalište Sve sobe su sa TWC-om, TV-om i klima uređajem. U sklopu hotela nalaze se restoran, bar, sef (posebno se plaća). Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje).
http://kocerbeachhotel.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Almena 3*

Nalazi se u blizini centra Marmarisa, na 50 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, balkonom, TV -om i klima uređajem, mini barom i sefom (posebno se plaćaju). U sklopu hotela nalazi se bar, restoran, bazen, hamam, sauna. Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://hotelalmena.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Intermar 3*

Nalazi se na 2 km od centra Marmarisa na oko 100 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, mini-barom, klima uređajem i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, više barova, sef (posebno se plaća), bazen za odrasle sa odeljkom za decu, masaža, fitnes centar. Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje).
http://www.intermarhotel.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Irmak 3*

Nalazi se na 2 km od centra Marmarisa, na oko 200 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, fenom, mini-barom i klima uređajem. U sklopu hotela nalaze se restoran, bar, bazen za decu i odrasle, bilijar, sefovi na recepciji (posebno se plaća). Hotel preporučujemo putnicima mlađe generacije, kao i putnicima kojima komfor nije od presudnog značaja. Promo soba, u našoj ponudi, se odnosi na sobe čiji je broj ograničen, a čija se pozicija i kvalitet razlikuju u odnosu na standardne sobe. Usluga: all inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.hotelirmak.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Sonen 3*

Nalazi se u blizini centra Marmarisa, na 50 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, balkonom, TV -om i klima uređajem. Hotel raspolaže sa barom, restoranom, bazenom za decu i odrasle, sefom (posebno se plaća). Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.sonnenhotelmarmaris.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Halici 3*

Nalazi se na oko 500  m od centra Marmarisa i na oko 200 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, mini barom (posebno se plaća na licu mesta), klima uređajem i  većina je sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se bazen, restoran, bar i sefovi (posebno se plaća). Usluga: All inclusive (sve uključeno - prema hotelskim pravilima).
http://www.halicihotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Seray 3*

Nalazi se na oko 2 km od centra Marmarisa na oko 100 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, balkonom, klima uređajem. U sklopu hotela nalaze se restoran, bar, sef (posebno se plaća), bazen za odrasle sa odeljkom za decu. Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.serayhotel.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Le Blu 3*

Nalazi se na 2 km od centra Marmarisa, na 50 m od plaže. Hotel nudi mogućnost besplatnog prevoza do jedne od najlepših plaža u Ičmeleru u određenim intervalima. Sve sobe su dvokrevetne sa TWC-om, fenom, balkonom, TV -om i klima uređajem. Hotel raspolaže sa barom, restoranom, malim bazenom, sefom (posebno se plaća). Hotel gostima daje  mogućnost korišćenja Spa centra u sestrinskom hotelu Blu Bay Platinum koji je udaljen oko 50 m uz odgovarajuću doplatu. Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.lebluhotel.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Siesta & Juniper 3*

Nalazi se u Ičmeleru na oko 300 m od plaže. Hotelski kompleks se sastoji iz dva objekta,koji su locirani jedan nasuprot drugom,i smeštaj se vrši po principu raspoloživosti kapaciteta hotelskog kompleksa, i nije moguće birati objekat u kome će putnici biti smešteni. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, klima uređajem, TV-om. i većina je sa balkonom, U sklopu hotela restoran, bar, sef (uz doplatu) i bazen sa odeljkom za decu. Usluga: All inclusive(sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.siestahotel.com.tr/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Sun Maris Central 3*

Nalazi se u  blizini centra Marmarisa, na 30 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV -om, klima uređajem i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se 2 bara, restoran, bazen za decu i odrasle, sefovi (posebno se plaća). Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.sunmarishotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Aegean Park 3*

Nalazi se na oko 1 km od centra Marmarisa i na oko 100 m od plaže. Sastoji se iz tri bloka zgrada. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, klima uređajem i većina je sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se bazen, nekoliko restorana i barova, dečije igralište, bilijar, stoni tenis, internet kafe. Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.aegeanpark.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Myra 3*

Nalazi se na oko 1.5 km od centra Marmarisa i na oko 200 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, klima uređajem i balkonom. U sklopu hotela nalazi se bazen, restoran, bar i sefovi (posebno se plaća). Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.myrahotel.net/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Bliss Beach 3*

Nalazi se na oko 3 km od centra Marmarisa uz samu plažu od koje ga deli šetalište. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, telefonom, mini barom (posebno se plaća), sefom (posebno se plaća), balkonom i klima uredjajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen, stoni tenis, pikado. Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje) ili All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.blissbeachhotel.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Alkan 4*

Nalazi se na oko 2 km od centra Marmarisa i na oko 100 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, fenom, balkonom, klima uređajem. U sklopu hotela nalaze se restoran, bar, sef (posebno se plaća), bazen za odrasle sa odeljkom za decu. Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje).
http://www.hotelalkan.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Sunbay 4*

Nalazi se 2 km od centra Marmarisa, na 100 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, balkonom, mini barom (posebno se plaća), sefom (posebno se plaća), TV-om i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se  bar, restoran, bazen sa odeljkom za decu, fitnes, sauna, tursko kupatilo, bilijar. Usluga:All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.hotelsunbay.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Mersoy Exclusive Aqua Resort 4*

Sastoji se iz tri bloka (A,B,C), nalazi se u Ičmeleru, na  oko 250 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV –om, fenom, mini barom (posebno se plaća), sefom (posebno se plaća) i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se bar i restoran, bazen za odrasle sa odeljkom za decu, vodeni tobogani (smešteni u C bloku koji je udaljen 100 m od bloka A i B), tursko kupatilo, sauna, masaža, fitnes, bilijar. Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.mersoy.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Sesin 4*

Nalazi se 2 km od centra grada Marmarisa, na 80 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, balkonom, mini barom (posebno se plaća), sefom (posebno se plaća), telefonom i klima uredjajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, dva bara, sauna, fitness centar, stoni tenis, bilijar, bazen za odrasle sa sekcijom za decu, igralište za decu, mogućnost brojnih sportova na vodi. Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.sesinhotel.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Pasa Beach 4*

Nalazi se na oko 3 km od centra Marmarisa uz samu plažu od koje ga deli šetalište. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, telefonom, mini barom, balkonom, i klima uredjajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen sa toboganom, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, bilijar, masaza. Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.pasahotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Orka Nergis Beach 4*

Nalazi se na oko 2 km od centra Marmarisa uz samu plažu od koje ga deli šetalište. Sve sobe su sa TWC-om,TV-om, fenom, klima uređajem, balkonom, mini barom (dodatno se plaća) i sefovima (dodatno se plaća). U sklopu hotela nalazi se bazen za decu i odrasle, restoran, dva bara, bilijar, pikado, stoni tenis, mini klub , animacije. Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.orkahotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
L'Etoile Beach 4*

Nalazi se u  Ičmeleru, na 8km od Marmarisa. Poseduje sopstveni deo na plaži. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, telefonom, klima uređajem, balkonom, fenom, mini barom i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi se restoran i nekoliko barova, bazen, sauna, tursko kupatilo, fitnes centar, animacioni tim, stoni tennis, pikado, bilijar, mini market i internet kafe. Usluga: ALL INCLUSIVE (sve uključeno prema hotelskim pravilima).
http://www.letolilehotel.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Cettia Beach 4*

Nalazi se u širem centru Marmarisa na oko 4 km od centra Marmarisa uz samu plažu od koje ga deli šetalište. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, telefonom, mini barom, balkonom, i klima uredjajem. U sklopu hotela nalazi se više restorana i barova, bazen, tursko kupatilo, sauna, masaža. Po hotelskim pravilima hotel ne prihvata rezervacije za putnike mladje od 16 godina. Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.cettia.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Grand pasa 5*

Nalazi se na oko 4 km od centra Marmarisa i na oko 450 m do plaze. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, telefonom, mini barom, sefom, balkonom i klima uredjajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen sa toboganom , deciji bazen, tursko kupatilo, spa centar, fitnes, stoni tenis, bilijar, igraliste za decu. Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.pasahotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Golden Rock Beach 5*

Nalazi se na oko 3  km od centra Marmarisa uz samu plažu od koje ga deli šetalište. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, telefonom, mini barom, sefom, balkonom i klima uredjajem. U sklopu hotela nalazi se vise restorana i barova, bazen sa toboganom, tursko kupatilo, sauna, fitnes, mini klub za decu. Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.pasahotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Blue Bay Platinum 5*

Sastoji se iz više objekata, nalazi se oko 2km od centra na oko 250 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, telefonom, mini barom, sefom (posebno se plaća), balkonom i klima uredjajem. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, tri bazena, od čega je jedan sa vodenim toboganom, klub za decu, SPA centar, bilijar, stoni tenis, frizer. Usluga: ALL INCLUSIVE (sve uključeno prema hotelskim pravilima).
http://www.bluebayplatinum.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Grand Yazici Club Mares 5*

Hotelski kompleks se nalazi 5km od Marmarisa na putu ka Ičmeleru, od sopstvene plaže odvojen šetalištem. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, balkonom, mini barom (posebno se plaća), telefonom i klima uredjajem. U sklopu hotela nalazi se nekoliko barova i restorana, sauna, tursko kupatilo, fitness, bazen za decu i odrasle, teniski tereni, animacioni tim za decu, mogućnost brojnih sportova na vodi i sefovi (posebno se plaća). Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Elegance 5*

Nalazi se 2 km od centra grada Marmarisa, na samoj plaži. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, balkonom, mini barom, telefonom i klima uredjajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, nekoliko barova, sauna, tursko kupatilo, fitness centar, stoni tennis, bilijar, bazen za decu i odrasle, mogućnost brojnih sportova na vodi i sef (posebno se plaća). Usluga: All inclusive (sve uključeno - prema hotelskim pravilima).
http://www.elegancehotels.com/en/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Grand Yazici Club Marmaris Palace 5*

Hotelski kompleks se nalazi 5km od Marmarisa na putu ka Ičmeleru, od sopstvene plaže odvojen šetalištem Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, telefonom, mini barom, sefom (posebno se plaća), balkonom, i klima uredjajem. U sklopu hotela se nalazi nekoliko barova i restorana, nekoliko bazena za decu i odrasle, fintes centar, pikado, bilijar, diskoteka, stoni tenis, tereni za košarku, tenis i mini golf. Usluga: ALL INCLUSIVE (sve uključenoprema hotelskim pravilima).
http://www.grandyazicihotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Casa de Maris Spa & Resort 5*

Nalazi se na oko 3 km od centra Marmarisa uz samu plažu od koje ga deli šetalište. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, telefonom, mini barom, sefom, balkonom i klima uredjajem. U sklopu hotela nalazi se vise restorana i barova, bazen za decu i odrasle, tursko kupatilo, sauna, masaza. Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.casademaris.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Grand Yazici Club Turban 5*

Hotelski kompleks se nalazi 5km od Marmarisa na putu ka Ičmeleru, od sopstvene plaže odvojen šetalištem. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, balkonom, mini barom (posebno se plaća), telefonom i klima uredjajem. U sklopu hotela nalazi se nekoliko barova i restorana, fitness, bazen za decu i odrasle, bilijar, pikado, stoni tennis, aerobik, mini golf, teniski tereni,animacioni tim, mogućnost brojnih sportova na vodi i sefovi (posebno se plaća). Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.grandyazicihotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Orka Lotus Beach 5*

Hotelski kompleks se nalazi 6 km od Marmarisa na putu ka Ičmeleru, uz samu plažu od koje ga deli šetalište. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, fenom,  balkonom, mini barom (dnevno se dopunjava), telefonom, klima uredjajem i sefom (dodatno se plaća). U sklopu hotela nalazi se nekoliko barova i restorana, nekoliko bazena za decu i odrasle, vodeni tobogani, Spa centar, teniski teren, pikado, stoni tenis, stoni fudbal, igralište za decu ,mini klub, animacioni tim, mogućnost brojnih sportova na vodi. Usluga: Ultra All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.orkahotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Aqua 5*

Nalazi se u uvali Ičmeler, na samoj obali mora. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, klima uređajem, mini-barom, telefonom, fenom za kosu, sefom i balkonom. U sklopu hotela se nalazi više restorana (otvoreni i zatvoreni), nekoliko bazena za odrasle i decu, sauna, fitnes centar, frizer, hamam, igralište za decu, bilijar, teniski teren, disko, lekarska nega, konferencijska sala. Usluga: All inclusive (sve uključeno-prema hotelskim pravilima).
http://www.hotelaqua.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article