fbpx

Kušadasi se nalazi na obali Egejskog mora, nedaleko od grada Izmira. U prevodu ime ovog mesta znaci ostrvo ptica.

Simbol grada je tvrđava iz XV veka, na ostrvu pored gradske plaže. Pečat Kušadasiju su dali mnogi narodi i osvajači, o čemu svedoče arheološki ostaci oko samog grada. Ceo grad se prostire u dužini više od 10 km, ali je izvanredno povezan „dolmošima" - mini busevima, koji saobraćaju na svakih par minuta i po veoma povoljnim cenama. U današnjem Kušadasiju živi oko pedeset hiljada stanovnika, a u sezoni prima i do deset puta više turista. Omiljena je destinacija mladih, zbog brojnih mesta za izlaske i bogatog noćnog života. Interesantan je i onima koji dolaze da se odmore, jer se u okolini grada nalazi veliki broj prelepih plaža i hotela - mirnih mesta za odmor.

Za dodatne ponude mozete nas kontaktirati putem telefona ili maila!

Dias 2*

Nalazi se na 500 m od mora, u centralnom delu grada. Sobe su sa TWC-om, balkonom, TV-om i klima uređajem (posebno se plaća oko 4 € dnevno po sobi). U sklopu hotela je manji bazen, restoran, sef na recepciji (posebno se plaća). Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak švedski sto-samoposluživanje,večera- set  meni).
www.diashotel.com

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Gold Apart Hotel 2*

Nalazi se oko 3 km od centralnog dela Kušadasija na oko 500 metara od plaže (Ladies beach). Sve sobe su sa TWC-om,klima uređajem  i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se bazen, restoran, bar i sefovi (posebno se plaća). Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak švedski sto-samoposluživanje, večera- set  meni).
http://www.kusadasiotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Melike 2*

Nalazi se na 80 m od Ladies Beach-a. Sve sobe su sa TWC-om, balkonom i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i sef na recepciji(uz doplatu). Usluga: polupansion (doručak švedski sto-samoposluživanje, večera- set  meni).

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Albora 2*

Nalazi se oko 1 km od centra grada i  na 250m od najbliže plaže i oko 700 m od  Ladies plaže. Sve sobe su sa TWC-om, neke sa balkonom i TV-om, i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, bazen za odrasle sa odeljkom za decu i bar. Mogućnost korišćenja sefova na recepciji (posebno se plaća). Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion uz navedenu doplatu (doručak Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje).
http://hotelalbora.com/en/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Uslan 3*

Nalazi se na oko 500 m od mora i centra grada. Sobe su sa TWC-om, TV-om, fenom, klima uređajem, većina soba je sa balkonom. U sklopu hotela je bazen sa odeljkom za decu, 2 restorana, stoni tenis,sef na recepciji (posebno se plaća). Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto –samoposluživanje).
http://www.uslanhotel.com/index.html

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Deniz 3*

Nalazi se na 500 m od mora u centru grada. Sve sobe su sa balkonom, TWC-om, TV-om i klima uređajem (posebno se plaća oko 4 € dnevno po sobi). U sklopu hotela nalazi se otvoreni i zatvoreni restoran, bazen sa kafe barom, sef na recepciji (posebno se plaća). Hotel skromnog kvaliteta preporučujemo ga putnicima kojima komfor nije od presudnog značaja.Usluga:polupansion (doručak švedski sto-samoposluživanje, večera- set meni).
http://www.hoteldeniz.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Club Prestige Residence 3*

Nalazi se na oko 1 km od centra Kušadasija, na 900 m od gradske plaže. Sve sobe su sa TWC-om, klima uređajem, mini-barom (posebno se plaća) i TV-om. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen, internet, manji disko, sef na recepciji (posebno se plaća).Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto –samoposluživanje) ili All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).
http://www.kusadasiotels.com/prestigehotel.html

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Alp 3*

Nalazi se u  blizini centralog dela  grada i  oko 600 m od gradske plaže. Sve sobe su sa TWC-om, balkonom, TV-om i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i bazen na krovu hotela. Mogućnost korišćenja sefova na recepciji (posebno se plaća). Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje).
http://www.hotelalp.com.tr/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Santur 3*

Nalazi se na 500 m od mora u centru grada. Sobe su sa TWC-om, neke sa balkonom, telefonom i centralnim klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se otvoreni i zatvoreni restoran, kafe bar, bazen sa barom i sef na recepciji (koji se posebno plaća). Usluga: polupansion (doručak švedski sto-samoposluživanje, večera-set meni).
http://www.hotelsantur.com.tr/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Sozer 3*

Nalazi se u centru Kušadasija na gradskoj plaži nasuprot marine.Sobe su sa TWC-om, balkonom, telefonom,fenom i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, manji bazen i sef na recepciji (koji se posebno plaća). Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje).
http://www.hotelsozer.com.tr/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Asena 3*

Nalazi se na Ladies Beach-u, 3 km od centra grada. Sve sobe su sa klima uređajem, TWC-om, balkonom, TV-om i sefom (posebno se plaća). Objekat raspolaže sa restoranom, barom, bazenom. Usluga: Polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje).
http://www.asenahotel.net/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Surtel 3*

Nalazi se u centralnom delu Kušadasija, preko puta morske obale na 300 m od gradske plaže. Sve sobe su sa balkonom, TWC-om, klima uređajem i TV-om. Objekat raspolaže sa restoranom, nekoliko barova, bazenom na krovu hotela i sefom (posebno se plaća). Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).
http://www.surtelhotel.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Arora 4*

Nalazi se na 5 km od Kušadasija, na početku Long Beach-a, na 50 metara od mora. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, klima uređajem, mini barom (posebno se plaća) i sefom (posebno se plaća). Objekat raspolaže sa restoranom, barom, disko barom, bazenom, manjim fitnes centrom, saunom, hamamom i stonim tenisom. Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto –samoposluživanje) ili All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).
http://www.arorahotel.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Dabaklar 4*

Nalazi se u centralnom delu Kušadasija, na 500 m od mora. Sve sobe su sa balkonom, TWC-om, klima uređajem, mini-barom (posebno se plaća) i TV-om. U sklopu hotela nalazi se restoran, bazen za odrasle i decu, tursko kupatilo, sauna, masaža, fitnes, sef na recepciji (posebno se plaća). Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto–samoposluživanje).
http://www.dabaklarhotel.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Altin Saray 4*

Izgrađen u stilu španske haciende, nalazi se na oko 250 m od najbliže i na oko  800 m od Ladies plaže. Od centralnog dela grada ga deli 1km do kojeg vodi šetalište uz more. Sobe su sa TWC-om, TV-om, mini-barom (posebno se plaća), klima uređajem, većina soba je sa balkonom. U sklopu hotela je bazen, restoran, stoni tenis, bilijar, spa centar, sef na recepciji (posebno se plaća). Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto –samoposluživanje).
http://www.hotelaltinsaray.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Grand Ozcelik 4*

Nalazi se na 5 km od Kušadasija, na Long Beach-u. Sve sobe su sa balkonom, TWC-om,fenom,TV-om, centralnom klimatizacijom, mini barom i sefom (posebno se plaćaju). U sklopu hotela se nalazi restoran,bar, bazen, internet caffe, fitnes centar, spa centar, tursko kupatilo, sauna.Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).
http://www.ozcelikhotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Vista Hill 5*

Nalazi se na oko 4 km od centra Kušadasija, okružen zelenilom na sopstvenoj plaži. Sve sobe su sa TWC-om,TV-om, centralnom klimom, balkonom, sefom (uz doplatu). U sklopu hotela nalazi se 3 restorana, 4 bara, bazen sa odeljkom za decu, igralište za decu, disco klub, tursko kupatilo, sauna, tenis, stoni tenis. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).
http://www.cande.com.tr/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Omer Holiday Resort 5*

Holiday village je okružen zelenilom i nalazi se na oko 4 km od Kušadasija, na sopstvenoj plaži. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, mini-barom, klima uređajem i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi se više restorana i barova, bazen za decu i odrasle,mini klub za decu,tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, tenis, stoni tenis, animacioni tim i mnogućnost brojnih sportova na vodi. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).
http://www.sharkhotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article