fbpx

Pored ostrva Majorka Balearskom arhipelagu pripadaju Menorka, Ibica, Formentera i brojna manja ostrva. Zauzima idealan položaj na zapadnom Mediteranu, između Pirinejskog poluostrva, juga Francuske i Severne Afrike. Majorka je znana kao jedna od najpoznatijih turističkih destinacija Evrope, čemu doprinose prelepi pejzaži, bogato kulturno-istorijsko nasleđe, gostoprimstvo domaćina i poznata majorkanska kuhinja. Majorku krase duge peščane plaže, borove šume i planinski venci koji se uzdiži do 2 300 m nadmorske visine. Ostrvo ima blagu mediteransku klimu, sa prosečno 300 sunčanih dana u toku godine. Prosečna letnja temperatura je 32°C a zimska od 15 do 20°C. Najlepše plaže i uvale su na jugu ostrva, gde su i glavne turističke zone: Palma Nova, Magaluf, Santa Ponsa, Playa de Palma...

El Arenal - Arcadia 1*

Nalazi na ulazu u mesto  El Arenal, na oko 200 m od plaže, u oblasti sa puno barova i restorana. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, manji bazen i sef (posebno se plaća). Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om.  Usluga: noćenje sa doručkom/doručak švedski sto-samoposluživanje/. Hotel preporučujemo isključivo putnicima mlađe generacije.
http://www.hotelarcadiaarenal.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
El Arenal - Leblon 1*

Nalazi se u širem centru El Arenalu, na oko 80 metara od mora. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, manji bazen i sef (posebno se plaća). Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om.  Usluga: noćenje sa doručkom /doručak švedski sto-samoposluživanje/. Hotel preporučujemo isključivo putnicima mlađe generacije.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
El Arenal - Arenal Pins 1*

Nalazi se na kraju El Arenalu, na oko 650 m od mora. U sklopu hostela se nalazi recepcija, bar, sef (posebno se plaća). Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om. Hotel poseduje sobe sa i bez balkona.Usluga: noćenje sa doručkom/doručak -meni/. Hostel preporučujemo isključivo putnicima mlađe generacije.
http://www.hostalarenalpins.com/en

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
El Arenal - Palma Mazas / Palma Mazas II 2*

Kompleks koji se sastoji iz dva hotela Palma Mazas i Palma Mazas II (ex Emperador) udaljeni oko 150 m jedan od drugog. Nalaze se na kraju El Arenala, na uzbrdici, na oko 850 metara od mora i luke. U sklopu hotela nalazi se restoran (u hotelu Palma Mazas I ), bar i manji bazen. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (u nekima od soba pomoćni ležajevi su kreveti na sprat), sa TWC-om i balkonom ili terasom. Usluga: polupansion /doručak i večera švedski sto – samoposluživanje/. Obroci se služe u hotelu Palma Mazas. NAPOMENA: U zavisnosti od raspoloživosti, putnici će biti smešteni u jednom od hotela.
http://www.hotelpalmamazas.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
El Arenal - Hotel Luna - Luna Park 3*

Pripada lancu hotela ”Seramars hotels”. Kompleks se sastoji iz dve zgrade koje deli ulica, na oko 400 m udaljenosti od luke i na oko 600 m od plaže. U sklopu kompleksa nalazi se restoran, bar i bazen, stoni tenis, bilijar. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, telefonom, klima uređajem, sefom (posebno se plaća), i balkonom ili terasom.  Usluga: noćenje sa doručkom /doručak švedski sto-samoposluživanje/, polupansion /doručak i večera švedski sto samoposluživanje/ ili all inclusive /sve uključeno po hotelskim pravilima/.  NAPOMENA: u zavisnosti od raspoloživosti, putnici će biti smešteni u jednoj od dve zgrade. Napomena: Hotel ne prima decu ispod 18 godina.
http://www.seramarhotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
El Arenal - Ipanema Beach / Ipanema Park 3*

Hotelski kompleks koji se sastoji iz dve zgrade koje deli ulica, nalazi se u širem centru El Arenala i na oko 550 m od mora i luke.  U sklopu kompleksa nalazi se restoran, bar i bazen. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom i balkonom ili terasom.  Usluga: polupansion /doručak i večera švedski sto samoposluživanje/, ili all inclusive /sve uključeno po hotelskim pravilima/.  NAPOMENA: u zavisnosti od raspoloživosti, putnici će biti smešteni u hotelu Ipanema Park ili u hotelu Ipanema Beach.
http://www.hotelipanemapark.es/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
El Arenal - Caribbean Bay 3*

Nalazi se u središtu noćnog života, na kraju El Arenala i promenade na oko 250 metara od mora. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar,  bazen, TV sala i sef (posebno se plaća). Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, telefonom, klima uređajem i terasom ili balkanom. Usluga: all inclusive /sve uključeno po hotelskim pravilima.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
El Arenal - Palma Bay Club Resort 3*

Pripada lancu hotela ”MLL hotels”. Hotelski kompleks okružen velikom baštom, sastojise iz više zgrada, nalazi se na ulazu u  El Arenal i na oko 400 m od plaže. U sklopu kompleksa nalazi se više restorana i barova, sauna, fitness, mini golf, tenis, stoni tenis, više bazena, igraliste i mini klub za decu. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i superior sobe (dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, u kojima se mogu smestiti dvoje odraslih sa dvoje dece), opremljene sa TWC-om, telefonom, TV-om, klima uređajem, sefom (posebno se plaća) i balkonom ili terasom. Usluga: all inclusive /sve uključeno po hotelskim pravilima/.
https://www.mllbayhotels.co.uk/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
El Arenal - Mediterranean Bay 4*

Pripada lancu hotela ”MLL hotels”. Nalazi se na kraju El Arenala, iznad marine na uzbrdici i na oko 400 m od plaže. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, sauna i bazen. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, klima uređajem, sefom (posebno se plaća), frižiderom i balkonom ili terasom. Napomena: Hotel ne prima decu ispod 18 godina.   Usluga:  polupansion /doručak i večera švedski sto-samoposluživanje / ili all inclusive /sve uključeno po hotelskim pravilima/
https://www.mllbayhotels.co.uk/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Can Pastilla - Roc Leo 3*

Nalazi  na oko 500 m od centra i na oko 100 metara od mora i glavnog šetališta uz plažu. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen za odrasle i decu , mini golf.  Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, klima uredjajem,  sefom (posebno se plaća) i terasom ili balkonom. Usluga: noćenje sa doručkom /doručak- švedski sto-samoposluživanje/, ili polupansion /doručak i večera - švedski sto-samoposluživanje/.
http://www.hotelrocleo.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Can Pastilla - Roc Linda 3*

Nalazi  se u širem centru, na oko 400 metara od mora. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu, teren za tenis, mini golf i bilijar.  Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, klima uredjajem,  sefom (posebno se plaća), i terasom ili balkonom. Usluga: noćenje sa doručkom /doručak- švedski sto-samoposluživanje/, ili polupansion /doručak i večera - švedski sto-samoposluživanje/.
http://www.hotelroclinda.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Can Pastilla - Calma 3*

Nalazi  se u centru, na na oko 200 metara od mora. U sklopu hotela nalazi se recepcija, restoran,  bar, bazen, sef (posebno se plaća), sauna i teretana.Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom,  klima uređajem  i terasom ili balkonom. Usluga: polupansion, /doručak i večera švedski sto-samoposluživanje/. 
http://www.hotelcalmamallorca.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Can Pastilla - HM Alma Beach 4* (ex Whala Balmes)

Nalazi se u centru, na oko 200 metara od mora. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, sefom (posebno se plaća), klima uredjajem. Hotel poseduje sobe sa i bez balkona. Usluga: noćenje sa doručkom /doručak- švedski sto-samoposluživanje/.
www.hmhotels.net/hoteles/HMalmabeach

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Can Pastilla - THB El Cid 4*

Nalazi se u širem centru mesta, na oko 20 metara od mora od koga ga deli ulica. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, otvoreni i zatvoreni bazen, sauna, teretana. Sve sobe  su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, sefom (posebno se plaća), mini barom (posebno se plaća), klima uredjajem i balkonom ili terasom. Usluga: noćenje sa doručkom/doručak-švedski sto-samoposluživanje/ili polupansion, /doručak i večera švedski sto-samoposluživanje/.
http://www.thbhotels.com/en/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Playa de Palma - Iris 3*

Nalazi se u oblasti Playa de Palma, u širem centru mesta El. Arenal i na oko 100 metara od mora. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i bazen. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om i balkonom ili terasom. Usluga: najam, noćenje sa doručkom /doručak- švedski sto-samoposluživanje/, ili polupansion /doručak i večera švedski sto – samoposluživanje/.
http://www.hotelirismallorca.com/en/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Playa de Palma - Fergus Geminis 3*

Pripada lancu hotela ”Fergus hotels”. Nalazi se u oblasti Playa de Palma, u širem centru mesta El. Arenal i na oko 500 metara od mora. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen, sef (posebno se plaća). Sve sobe  su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, klima uredjajem i balkonom ili terasom. Usluga: all inclusive /sve uključeno po hotelskim pravilima/.
https://www.fergushotels.com/en/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Palmanova - Econotel Las PAlomas 1*

Hotel apartmanskog tipa nalazi se u  centru Palmanove, na oko 100 metara od plaže. U sklopu hotela nalazi se recepcija, bazen i parking. Svi studiji su dvokrevetni ili trokrevetni, opremljeni sa TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, telefonom,  klima uredjajem (posebno se plaća)  i balkonom ili terasom. Usluga: Najam. Hotel preporučujemo isključivo putnicima mlađe generacije.
http://www.econotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Palmanova - Fergus Tobago 3*

Pripada lancu hotela ”Fergus hotels”. Hotel se sastoji iz dve zgrade i nalazi se pri kraju letovališta Palmanove(u oblasti Torrenova), na oko 50  m od plaže od koje ga deli ulica. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen, sef (posebno se plaća), bilijar.  Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom,  klima uredjajem i balkonom ili terasom. Usluga: polupansion /doručak i večera švedski sto – samoposluživanje/ ili all inclusive/sve uključeno po hotelskim pravilima/.
https://www.fergushotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Palmanova - Fergus Style Palmanova 4*

Pripada lancu hotela ”Fergus hotels”. Nalazi se u centru Palmanove na oko 10 m od plaže od koje ga deli ulica. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i bazen. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, mini barom ili friziderom (posebno se plaća), sef (posebno se plaća), klima uredjajem i balkonom ili terasom. Napomena: Hotel ne prima decu ispod 16 godina.Usluga: polupansion /doručak i večera švedski sto – samoposluživanje
https://www.fergushotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Palmanova - Agua Beach 4*

Nalazi se širem cenrtu Palmanove (u mirnijem delu  letovališta), na oko 20 metara od plaže od koje ga deli ulica. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bašta, sef (posebno se plaća) i bazen. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, mini bar, klima uredjajem i balkonom ili terasom. Napomena: Hotel ne prima decu ispod 18 godina. Usluga: noćenje sa doručkom /doručak- švedski sto-samoposluživanje/ ili polupansion /doručak i večera švedski sto - samoposluživanje/.
http://www.hotel-aguabeach.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Palmanova - Comodoro 4*

Pripada lancu hotela ”Seramaris hotels”. Nalazi se pri kraju letovališta Palmanove (u oblasti Torrenova), na oko 10 m od plaže od koje ga deli šetalište. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, sef (posebno se plaća), bazen i bilijar. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, klima uredjajem i balkonom ili terasom. Usluga: polupansion /doručak i večera švedski sto – samoposluživanje/ ili all inclusive /sve uključeno po hotelskim pravilima/.
http://www.seramarhotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Magaluf - Bellevue Vistanova 3*

Nalazi se na ulazu u letovalište Magaluf (u oblasti Torrenova), na oko 150 m od plaže Palmanova i na oko 300 m od plaže Magaluf. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i  bazen sa odeljkom za decu. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefon, sefom (posebno se plaća), klima uredjajem  i balkonom ili terasom. Usluga: noćenje sa doručkom /doručak- švedski sto-samoposluživanje/ ili polupansion /doručak i večera švedski sto-samoposluživanje/.
http://www.bluebayresorts.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Magaluf - HSM Don Juan 3*

Pripada lancu hotela ”HSM Hotels San Michel”. Nalazi se u na kraju letovališta Magaluf, na oko 500 m od plaže, u neposrednoj blizini restorana i barova. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen, mini klub za decu, stoni tenis, bilijar. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefon, sefom (posebno se plaća), klima uredjajem  i balkonom ili terasom. Usluga: polupansion /doručak i večera švedski sto-samoposluživanje/ ili pun pansion / doručak, ručak i večera švedski sto-samoposluživanje/.
https://www.saintmichel.net/en/donjuan

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Magaluf - HSM Atlantic Park 4*

Pripada lancu hotela ”HSM Hotels San Michel”. Nalazi se na kraju letovališta Magaluf, u neposrednoj blizini restorana i barova (pored hotela Don Juan), na oko 500 metara od plaže. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i  bazen i bazen za decu.Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefon, sefom (posebno se plaća), klima uredjajem, mini frižider i balkonom ili terasom. Usluga: polupansion /doručak i večera švedski sto-samoposluživanje/.
https://www.saintmichel.net/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Magaluf - Fergus Resort 4*

Pripada lancu hotela ”Fergus hotels”. Nalazi se na zapadnoj strani letovališta Magaluf, na oko 100 m od mora i 600 m od plaže. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, sefom (posebno se plaća), klima uredjajem  i balkonom ili terasom. Usluga: noćenje sa doručkom /doručak švedski sto-samoposluživanje/, polupansion /doručak i večera švedski sto samoposluživanje/ ili all inclusive /sve uključeno prema hotelskim pravilima/.
https://www.fergushotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Magaluf -Flamboyan / Caribe 4*

Nalazi se u  centru Magalufa, pored plaže od koje ga deli šetalište. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu, spa centar, teretana i igralište za decu. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, sefom (posebno se plaća), klima uredjajem  i balkonom ili terasom. Usluga: noćenje sa doručkom /doručak švedski sto-samoposluživanje/, polupansion /doručak i večera švedski sto samoposluživanje/ ili all inclusive /sve uključeno po hotelskim pravilima/.
http://www.hotelflamboyan-caribe.com/en/hotel

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Paguera - El Cupido 3*

Nalazi se u  centru mesta Paguera , na oko 100 metara od plaže. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i  bazen. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefon, sefom (posebno se plaća), klima uredjajem. Hotel poseduje sobe sa i bez balkona. Usluga: polupansion /doručak i večera švedski sto-samoposluživanje/.
http://www.hotelcupido.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Paguera - Playas Paguera 3*

Nalazi se u  centru mesta Paguera , na oko 100 metara od plaže. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i  bazen. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefon, sefom (posebno se plaća), klima uredjajem. Hotel poseduje sobe sa i bez balkona. Usluga: polupansion /doručak i večera švedski sto-samoposluživanje/.Hotel ima zvanično 3* ali po našem mišljenju zaslužuje 2*. Nalazi se u  centru Paguere, na oko 100 metara od plaže. U sklopu hotela nalazi se restoran i bar. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om i TV-om. Hotel poseduje sobe sa i bez balkona. Usluga: noćenje sa doručkom /doručak - meni/.
http://www.hotelplayasdepaguera.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Paguera - Tora 3*

Hotelski kompleks koji se nalazi u  centru mesta Paguera (u mirnijem delu letovališta), na oko 200 m od plaže. U sklopu hotela nalazi se restoran, TV sala i bazen. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefon, sef (posebno se plaća), klima uredjajem  i balkonom ili terasom. Usluga: polupansion /doručak i večera švedski sto-samoposluživanje/.
http://www.hoteltora.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Paguera - Fergus Club Europa 4*

Pripada lancu Fergus hotels. Hotelski kompleks  bungalovskog tipa, nalazi se na uzbrdici na oko 500 m od centa  Paguere i na oko 900 metara od plaže. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar , više bazena, dečiji bazen sa toboganima, sefom (posebno se plaća), mini klub za decu. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefon, klima uredjajem, mini bar  i balkonom ili terasom ( sobe u prizemlju imaju ulaznu terasu). Usluga: all inclusive /sve uključeno po hotelskim pravilima/.
https://www.fergushotels.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article