fbpx

St.Julian`s - Blue Sea St. Georges Park 3*

Aparthotel se nalazi u centru oblasti Paceville koja je poznata po bogatoj ponudi diskoteka, pabova, barova, prodavnica. U sklopu hotela su dva otvorena bazena, sauna, mini market, dva bara, nekoliko restorana. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, imaju kupatilo, balkon ili terasu, TV i telefon. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje), polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).
http://www.thestgeorgesparkhotel.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
St.Julian`s - Alexandra Hotel 3*

Hotel se nalazi u St. Julians-u, u oblasti Paceville. U sklopu hotela su restoran, bar, prodavnica, otvoreni bazen, internet centar. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa klimom, balkonom, TV-om, TWC-om, WI-FI internetom, mini barom, sefom i telefonom. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje) ili polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje.
http://alexandrahotelmalta.com/

St.Julian`s - be.Hotel 3*

Hotel se nalazi u St.Julians-u, u St. Georges Bay-u, nedaleko od male peščane plaže jedine u centru Malte i u središtu turističkog kompleksa Baystreet, okružen kafićima, pabovima i prodavnicama. U sklopu hotela su restoran, otvoreni bazen na krovu, spa centar, frizerski salon...Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem od kojih neke imaju balkon i poseduju klimu, TV, TWC, fen, sef (dodatno se plaća) i telefon. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje) ili polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje.
http://www.behotelmalta.com/

St.Julian`s - Radisson Blu St. Julian`s Resort 5*

Hotel se nalazi u St.Julians-u, u St. Georges Bay-u na samoj obali mora. Ovaj luksuzni hotel poseduje spa centar, zatvoreni i otvoreni bazen, nekoliko restorana i barova...Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, imaju kupatilo, balkon ili terasu,TWC, WI-FI internet, sef, TV i telefon. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje) ili polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje.
https://www.radissonblu.com/en/stjuliansresort-malta

St.Julian`s - Intercontinental Malta 5*

Hotel se nalazi u  St Julians-u, u oblasti Paceville, okružen kafićima, diskotekama, barovima, prodavnicama... Poseduje otvoreni i zatvoreni bazen, saunu, fitnes centar, 6 restorana, nekoliko barova, klub za decu... Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane sa TV-om, WI-FI internetom, mini barom, telefonom, kupatilom i sefom (koji se posebno plaća, na licu mesta). Usluga: noćenje sa doručkom (doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje) ili polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje.
http://malta.intercontinental.com/

Sliema - Plevna Hotel 3*

Hotel se nalazi u veoma lepom i mirnom kraju na oko 200 metara od plaže i 300 metara od centra Slieme. Poseduje klub na plaži sa bazenima za decu i odrasle, restoran, bar kao i prelepu terasu na krovu. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa klimom, balkonom, TV-om, TWC-om, WI-FI internetom, fenom, mini barom, sefom (dodatno se plaća) i telefonom. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje) ili polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje.
http://www.plevnahotel.com/

Sliema - 115 Strand Hotel&Apartments 3*

Aparthotel se nalazi na šetalištu, pored obale i luke u Sliemi, u blizini mnogobrojnih kafića, restorana i prodavnica. Poseduje djakuzi i kafić na krovu sa predivnim pogledom na luku, nekoliko barova i restorana. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem od kojih neke imaju balkon i poseduju klimu, TV, TWC, WI-FI internet (dodatno se plaća), fen, sef (dodatno se plaća) i telefon. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje) ili polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje.
http://115thestrand.com/

Sliema - Bay View Hotel 3*

Hotel se nalazi na šetalištu, uz samu obalu pored marine, udaljen oko 15 minuta hoda od centra Slieme u blizini mnogobrojnih kafica, restorana i prodavnica. Poseduje bazen na krovu sa predivnim pogledom na luku, zatim bar, restoran, zatvoreni bazen i teretanu. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem od kojih neke imaju balkon i poseduju  klimu, TV, TWC, WI-FI internet (dodatno se plaća) i telefon. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje) ili polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje.
http://www.bayviewmalta.com/http://www.bayviewmalta.com/

Sliema - Diplomat Hotel 4*

Hotel se nalazi u centru Slieme uz samo šetalište koje ga odvaja od stenovite plaže. U blizini se nalaze brojne turističke atrakcije, prodavnice, kafići i restorani. Poseduje bazen na krovu sa pogledom na more, fitnes centar kao i  nekoliko barova i restorana. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa klimom, balkonom, TV-om, TWC-om, WI-FI internetom, fenom, mini barom, sefom i telefonom. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak na bazi švedskog stola - samoposluživanje) ili polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje.
http://www.diplomat.com.mt/

Share this article