fbpx

Ako ćemo verovati legendi da je Bog, šestog dana kad je stvorio zemlju, poljubio svoju tvorevinu ushićen njenom lepotom i da je svoje usne spustio baš na mesto gde je današnja Sicilija, onda je to više nego dovoljno da odmor provedete tamo.

Nas na Siciliju asociraju mafijaške organizacije i scene iz filma „Kum", ali je Sicilija mnogo više od toga, sa svojom autentičnošću koju je prouzrokovala smeša različitih osvajača kroz vekove. Na Siciliji je, između ostalog, i jedini aktivni vulkan Evrope, Etna i izuzetni ostaci grčke arhitekture u Dolini hramova. I kada ste već tamo, obavezno probajte testenine za koje mnogi ocenjuju da su najbolje na području Italije i lokalni specijalitet, slatkiš „kanole".

Đardini Naksos - La Riva 3*

Nalazi se u centru mesta na glavnom šetalištu, preko puta plaže. U hotelu se nalazi restoran na krovu iz kojeg se pruža predivan pogled na zaliv Đardini Naksos. Hotel ima bar, lift i garažu, čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Svaka soba je jedinstvena i uređena u tipičnom sicilijanskom stilu. Poseduju kupatilo (tuš/WC), fen, telefon, TV, klima uređaj-split sistem i balkon (nemaju sve sobe pogled na more).WI FI ima u svim sobama i posebno se naplaćuje na licu mesta. Usluga je noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto), ne postoji mogućnost doplate za polupansion. Izuzetan hotel u prelepom sicilijanskom stilu, u blizina centra mesta i plaže.
www.hotellariva.com

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Đardini Naksos - Alexander 3*

Nalazi se na 100 metara od glavne šetalačke ulice u delu Đardini Naxosa koji se zove Recanati, na oko 150 m od mora. U hotelu postoji restoran i parking, koji se plaća. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), fen u kupatilu, TV, klima uređaj /centralna klima ili split sistem/ i frižider, plaća se 1 euro dnevno, balkon. WI FI u lobiju hotela Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion. Doručak je kontinentalni švedski sto, a večera izbor između 2 menija. Porodičan i povoljan hotel, koji se nalazi u blizini plaže, sa izuzetno prostranim sobama.
www.hotelalexandernaxos.it

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Đardini Naksos - Villa Athena 3*

Nalazi se u centu mesta Đardini Naksos, oko 30 m od plaže i čini celinu sa hotelom Sporting Baia 4*. Hotel poseduje restoran i bar. Svaka soba ima kupatilo, terasu, AC i TV, WI FI, koji se plaća. Usluga je polupansion , doručak –švedski sto, večera izbor između dva do tri menija. Obroci se služe u hotelu Sporting Baia. Pogodnosti: blizina najlepše peščane plaže, porodičan hotel, odlična lokacija
www.hotelsportingbaia.com

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Đardini Naksos - Kalos 3*

Nalazi se na 10 min hoda od centra mesta i na moru. Plaža je kamenita, ali sa lakim prilazom moru. Hotel poseduje restoran, bar, parking i bazen. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, sef, klima uređaj. Nemaju sve sobe balkon. Usluga je noćenje sa doručkom (doručak – kontinentalni švedski sto). Postoji mogućnost doplate za polupansion u hotelu Arathena Rock 4*, koji se nalazi u neposrednoj blizini. Pogodnosti: Odličan hotel sa 3* sa sopstvenom plažom
www.kaloshotel.it

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Đardini Naksos - Baia Degli Dei 3*

Nalazi se na samoj plaži, na 100 metara od od glavne šetalačke ulice u delu Đardini Naxosa koji se zove Recanati.
Hotelska ponuda: hotel poseduje restoran, bar, TV salu. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, sef, klima uređaj i balkon. Usluga je noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto)ili polupansion u naznačenom terminu. U drugim terminima postoji mogućnost doplate za večeru, plaća se u agenciji. Pogodnosti: Dobar hotel, pogodan za porodice sa malom decom i na samoj plaži
http://www.hotelbaiadeglidei.it/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Đardini Naksos / Taormina - Corallo 4*

Nalazi se u zoni Taormina Mare, na samom ulasku u Đardini Naksos , na oko 15 minuta hoda od centra Đardini Naksosa i u blizini Taormine, sa kojom je povezan redovnim gradskim prevozom. Udaljen je oko 100 m od plaže. Poseduje restoran, sa divnim pogledom na more, bar, bazen, parking, Wi-Fi. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, mini bar, klima uređaj, balkon (nemaju sve sobe pogled na more) Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion. Doručak – švedski sto, večera – izbor između 2 menija. Pogodnosti: odličan hotel u mirnom zalivu Taormina Mare, blizina plaže i Taormine - najpopularnijeg mesto na Siciliji.
www.hotelcorallotaormina.it

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Đardini Naksos - Hellenia Yachting 4*

Nalazi se na glavnoj šetalačkoj ulici, u delu Đardini Naksosa koji se zove Recanati, na oko 50 metara od mora. Hotel poseduje sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima čije se korišćenje dodatno naplaćuje, restoran, bar, bazen, parking, room servis, teniski teren. Svaka soba poseduje kupatilo, fen, telefon, klima uređaj, TV, wi-fi internet, mini bar. Standardne sobe su bez balkona, suerior sobe poseduju balkon, de lux sobe poseduju balkon i pogled na more. Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion. Doručak – švedski sto, večera – izbor između 3 menija.
www.hotel-hellenia.it

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Taormina / Mazzarro - Villa Esperia 4*

Nalazi se u podnožju Taormine, u blizini žičare, koja vozi do samog istorijskog dela Taormine, preko puta plaže. Hotel poseduje restoran, bar, terasu sa pogledom na zaliv, otvoreni bazen. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, satelitsku televiziju, sef, satelitsku TV,telefon, klimu, mini bar. Usluga je polupansion, doručak – švedski sto, (večera – izbor između dva menija i služi se u restoranu preko puta hotela).
www.hotelvillaesperia.com

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Taormina / Mazzarro - Villa Bianca Resort 4*

Nalazi se u podnožju Taormine, pored žičare koja vozi do samog njenog centra, u zalivu Mazzaro, preko puta plaže. Hotel poseduje restoran, bar, terasu sa koje se pruža prelep pogled na ceo zaliv Mazzaro, besplatan parking. Gosti hotela mogu koristiiti bazen hotela Ipanema koji se nalazi odmah pored Villa Biance, kao i privatnu plažu hotela Ipanema gde se ležaljke i suncobran dodatno naplaćuju. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/wc), fen, satelitsku televiziju, klimu, mini bar, balkon. Nemaju sve sobe pogled na more. Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion. Doručak – švedski sto, večera – izbor između dva menija.
http://www.villabiancaresort.it/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Taormina Mare - Baia Azzura 3*

Nalazi se u centru zaliva Mazaro, udaljen od Điardini Naksosa oko 1 km. Hotel poseduje restoran, terasu sa prelepim pogledom na zaliv, bar, parking i plažu. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, sef, klima uređaj i balkon (neke sobe nemaju). Usluga je polupansion (doručak – kontinentalni , večera -švedski sto).
www.hotelbaiazzurra.it

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Letojani - San Pietro 3*

Nalazi se u Letojaniju, preko puta plaže, ima restoran, bar, Wi-fi u holu. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon,klima uređaj, balkon (uz doplatu ). Usluga je polupansion (doručak švedski sto, večera izbor izmedju 2 menija)
www.sanpietro-hotel.it

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.