fbpx

Zakintos je jedno od nekoliko najlepših grčkih ostrva, najjužnije i treće po veličini ostrvo u Jonskom moru, poznato po dugim peščanim plazama, kristalnom moru tirkizne boje, blagoj mediteranskoj klimi, kornjačama, vinogradima, maslinama, bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu. Priroda je Zakintosu podarila idilične pejsaže na severu, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina, krševitih uvala, strmih litica duž obale.

Laganas - Kuća Delfini

Jednospratni kompleks , koji se sastoji iz dva objekta sa prizemljem povezanih zajedničkim dvorištem, nalazi se u širem centru i na oko 50 m od mora. Objekti poseduju studija za 2 osobe i apartman za 3 ili 4 osobe. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, klima uređaj (posebno se plaća), sef (posebno se plaća) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Laganas - Kuća Dream

Jednospratna kuća, nalazi se u širem centru na oko 650m udaljenosti od plaže. Kuća poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (posebno se plaća) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Laganas - Kuća Kalofonos

Jednospratni kompleks, koji se sastoji iz dva objekta sa prizemljem povezanih zajedničkim dvorištem, nalazi se u širem centru i na oko 50 m od mora. Objekti poseduju studija za 2 osobe i apartman za 3 ili 4 osobe. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, klima uređaj (posebno se plaća), sef (posebno se plaća) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Laganas - Kuća Mavra

Dvospratna kuća sa prizemljem i potkrovljem, koja se nalazi u širem centru, na oko 200 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe i apartman za 3 ili 4 osobe. Studiji i apartman koji se nalaze u potkrovlju imaju blage kosine i manja vrata u odnosnu na standardne studije. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, klima uređaj (posebno se plaća)i balkon ili  terasu. Usluga: najam.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Laganas - Kuća Yatras

Jednospratni kompleks, koji se sastoji iz dva objekta sa prizemljem povezanih zajedničkim dvorištem. Nalazi se u širem centru i na oko 100 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (posebno se plaća), sef (posebno se plaća) i balkon ili terasu. Studiji u prizemlju imaju ulaznu terasu. Usluga: najam.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article