fbpx

Tasos je zeleno grčko ostrvo u Egejskom moru, poznato po svojim čistim plažama, gostoprimstvu, ukusnim vinima i veličanstvenom medu. Živopisna tradicionalna sela, tipične grčke taverne, zlatne peščane plaže i kristalno čisto more su zaštitni znak ovog najsevernijeg grckog ostrva. Često ga nazivaju “smaragdno ostrvo” zbog prozirne i čiste vode azurne boje, ili “šuma koja pliva” zbog guste vegetacije. Tasos krasi i prijatna klima, brojne mirne plaže i divlje uvale.

Limenas je glavni i najveci grad Tasosa. Slikovite uličice, taverne i barovi na obali mora, raznovrstan kulturni život i arheološka nalazišta samo su deo ponude ovog grada. Drugi po veličini grad, Limenarija i prelepi Potos, najjužnija mesta ostrva, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Unutrašnjost ostrva je potpuno netaknuti planinski predeo sa selima brdskog tipa koje vreme nije promenilo. Bogate borove šume prekrivaju celo ostrvo. Plavetnilo mora, zelenilo šuma i obala isprepletena skrivenim zalivima pružiće Vam nezaboravan odmor.

Potos - Vila Babis

Studiji za dve osobe na visokom prizemlju i prvom spratu, mezoneti za pet osoba na drugom spratu. Doplata za korišćenje klime iznosi 5  dnevno.

70 m od plaže, u samom srcu Potosa u drugoj šetališnoj ulici paralelnoj sa plažom.

Svaka smeštajna jedinica ima kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu. Objekat ima WiFi konekciju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Potos - Vila Nikos

Kuća raspolaže studijima za dve, tri ili četiri osobe. Sva studija imaju kuhinje na terasama koje su potpuno ograđene i zaštićene kao posebna prostorija (pogledati fotografije, a za detalje se raspitati u agenciji). Pomoćni ležaj je žičani. Doplata za korišćenje klime iznosi 5  dnevno.

300 m od plaže i centra Potosa.

Svaki studio sadrži kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu. Objekat ima WiFi konekciju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Potos - Vila Mala sirena

Kuća sa luksuznim smeštajem. Apartmani za četiri ili pet osoba u prizemlju i na prvom spratu; dupleks apartman za šest osoba na prvom spratu sa velikom terasom. Dupleks ima zidani roštilj na terasi. Doplata za korišćenje klime iznosi 5  dnevno.

400 m od plaže, i centra Potosa.

Svaki studio ima kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu. Apartman u prizemlju ima odvojen deo dvorišta. Objekat ima WiFi konekciju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Potos - Kuća Margarita

Jednospratna kuća u čijem prizemlju se nalazi caffe-bar. Nalazi se u centru Potosa. Sopstveni parking nema. Javni parking udaljen na oko 250m (korišćenje uz doplatu na licu mesta).

Oko 50 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i apartman za 3 ili 4 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta) i balkonom ili terasom. Apartman je strukture jedan francuski ležaj u jednoj prostoriji I kreveti na sprat sa kuhinjom u drugoj prostoriji

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Potos - Kuća Central

Dvospratna kuća. Nalazi se u centru Potosa. Sopstveni parking nema. Javni parking udaljen na oko 50m (korišćenje uz doplatu na licu mesta).

Oko 200 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2, 3 ili 4 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta) i balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Potos - Vila Maria

Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim (bračni ležaj i krevet na sprat) studijima. Zbog svoje pozicije, kao i strukture smeštajnih jedinica, preporučujemo je porodicama sa malom decom. Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je besplatno.

U centralnom delu Potosa, na oko 120 m od plaže.

1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj. 1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj. 1/4* studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i kreveti na sprat.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Potos - Kompleks Papaikonomu

Kompleks vila Papaikonomu čine pet zgrada u istom dvorištu. U sklopu kompleksa je dvorište sa manjim đakuzi-bazenom, roštiljem i parkingom. Gostima je na raspolaganju velika zajednička terasa sa prelepim pogledom na more, okružena palmama i visokim borovima, čije krošnje obezbeđuju prirodnu hladovinu tokom čitavog dana. Za goste vile Papaikonomu koji žele da koriste parking, mora se unapred rezervisati u agenciji, jer je broj parking mesta ograničen. Cena parkinga je 3€ dnevno i plaća se na licu mesta. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

Na sopstvenoj plaži.

Papaikonomu I je u prvom redu do mora i apartmani imaju pogled na more. Papaikonomu II se nalazi u dvorištu iza vile Papaikonomou I. Poseduje studije i apartmane koji su okrenuti ka ulici ili ka dvorištu. Papaikonomu III se nalazi u dvorištu, ovo je posebna smeštajna jedinica u okviru kompleksa Papaikonomu. Studio ima pogled na dvorište.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Potos - Vila Meandros

Meandros predstavlja kompleks jednospratnih zgrada, kaskadno raspoređenih, koje se nalaze u zajedničkom dvorištu. U oviru vile se nalazi roštilj na otovorenom, koji je gostima na raspolaganju, kao i parking za automobile. Korišćenje interneta i peškira je besplatno. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu.

U centru Potosa, udaljena od gradske plaže oko 200 m.

1/2 duplex - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dve spavaće sobe sa dva obična ležaja 1/3+1 duplex - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj prostoriji dva obična ležaja i u trećoj prostoriji jedan običan i jedan pomoćni ležaj. 1/4 duplex - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj prostoriji dva obična ležaja i u trećoj prostoriji jedan bračni ležaj ili dva obična ležaja.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Limenaria - Kuća Armeno

Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi na samom ulazu u Limenariju. Nalazi se u na oko 800 m od centra Limenarije. Sopstveni parking nema.

Oko 200 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), sefom (uz doplatu na licu mesta) i balkonom ili terasom. Studiji u prizemlju imaju ulazni balkon ili terasu i zidane krevete.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Limenaria - Kuća Marija

Kuća raspolaže velikim, prostranim studijima za dve, tri i četiri osobe. Doplata za korišćenje klime iznosi 5  dnevno.

70 m od plaže.

Svaki studio ima kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu. Objekat ima WiFi konekciju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Skala Sotiros - Vila Vranas

Vila se nalazi u uređenom dvorištu i u okviru kompleksa se nalazi i restoran koji nudi raznovrsnu kuhinju i mogućnost uplaćivanja polupansiona, bazen i đakuzi, bar pored bazena, bilijar, stoni fudbal, razne igračke za decu, ozidani roštilj. Raspolaže prostranim studijima za dve, tri i četiri osobe. Doplata za korišćenje klime iznosi 5  dnevno.

200 m od plaže.

Svaka smeštajna jedinica ima kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu. WiFi je besplatan kod bazena.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Limenaria - Kuća Kiparisiou

Jednospratna kuća sa prizemljem i pogledom na more, skromnog izgleda i kvaliteta. U sklopu kuće nalazi se dvorište. Nalazi se u širem centru Limenarije. Sopstveni parking ima (ograničenog kapaciteta).

Kuća se nalazi na samoj plaži.

Kuća poseduje studija za studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i apartmane za 3 ili 4 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta) i balkonom ili terasom. U sklopu kuće nema wifi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Limenaria - Kuća Anna

Trospratna kuća. Nalazi se u centru Limenarije. Sopstveni parking nema.

Oko 250 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta) i balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Limenaria - Kuća Natassa

Dvospratna kuća koja sa smeštajnim kapacitetom Sofia čini jedinstveni objekat (smeštajni kapaciteti Natasa i Sofia nalaze se u okviru iste kuće). Nalazi se u širem centru Limenarije. Sopstveni parking nema. Javni parking u samom mestu ne postoji.

Oko 300 m od mora i na oko 450 m od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja, opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Limenas - Kuća Alexandra

Prizemna kuća. Nalazi se u na oko 15 min šetnje do centra Limenasa. U sklopu kuće nalazi se dvorište bogato zelenilom i kafe bar za goste. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 100m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 150 m od mora i na oko 600 m od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja, opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Limenas - Kuća Edelweiss

Dvospratna kuća sa prizemljem. Nalazi se u širem centru Limenasa. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 500m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 150 m od mora i na oko 900 m od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom,sefom (uz doplatu na licu mesta), klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), balkonom ili terasom. Studiji u prizemlju imaju ulazni balkon ili terasu.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Limenas - Kuća Meresi

Dvospratna kuća sa visokim prizemljem. Nalazi se u centru Limenasa. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 500m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 300 m od mora i na oko 800 m od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe i apartmane za dve do 4 osobe opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), sefom (uključen u cenu), balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Limenas - Kuća Penelopi

Dvospratna kuća sa prizemljem. Nalazi se u centru Limenasa. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 500m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 400 m od mora i na oko 800 m od najbliže plaže.

Kuća poseduje apartmane za 2, 3 ili 4 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), balkonom ili terasom. Apartmani u prizemlju imaju prostor u funkciji ulazne terase.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Golden Beach - Vila Irini Studios

Vila Irini Studios se nalazi na blagoj uzvišici, tako da se sa svih terasa pruža jedinstven pogled ka moru. U dvorištu je roštilj koji je na raspolaganju putnicima. Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je besplatno.

Od najbliže plaže oko 300 m, a od čuvene plaže "Golden Beach" oko 500 m.

1/2 studio - u jednoj prostoriji se nalazi čajna kuhinja i dva obična ležaja. 1/3 studio - u jednoj prostoriji se nalazi čajna kuhinja i tri obična ležaja. 1/4 studio - u jednoj prostoriji se nalazi čajna kuhinja i dva obična ležaja i jedan bračni ležaj ili četiri obična ležaja.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Golden Beach - Vila Ilias Luxury

Ova vila je smeštena u blizini jedne od najposećenijih i najpopularnijih plaža na Tasosu, Golden Beach-a. Vila sadrži luksuzne apartmane koji su raspoređeni u prizemlju i na prvom spratu. Lepo uređeno dvorište ima roštilj. Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je besplatno. 

200 m od plaže Golden Beach.

1/2 apartman - u jednoj prostoriji kuhinja a u drugoj prostoriji bračni ležaj. 1/3 apartman - u jednoj prostoriji kuhinja i jedan ležaj, a u drugoj prostoriji bračni ležaj. 1/4 apartman - u jednoj prostoriji kuhinja i ugaona garnitura koja se otvara u francuski ležaj, a u drugoj prostoriji bračni ležaj.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Skala Potamia - Kuća Memories

Dvospratna kuća sa prizemljem. Nalazi se u širem centru Skala Potamije, na glavnom putu. Sopstveni parking nema. Javni parking u samom mestu ne postoji.

Oko 250 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe (strukture dva ili tri osnovna kreveta), od kojih neki imaju mogućnost pomoćnog ležaja i apartmane za 3 ili 4 osobe (strukture tri ili četiri osnovna kreveta), opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta) i balkonom ili terasom. Smeštajne jedinice u prizemlju imaju ulaznu terasu.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Skala Potamia - Kuća Kostas

Jednospratni kompleks sa prizemljem. Nalazi se u širem centru Skala Potamije. Sopstveni parking ima (ograničenog kapaciteta).

Oko 150 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe od kojih neki imaju mogućnost i do dva pomoćna ležaja, i studija za 3 ili 4 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta) i balkonom ili terasom. Studiji u prizemlju imaju ulazni balkon ili terasu.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Skala Potamia - Kuća Sea View

Dvospratna kuća. Nalazi se na ulazu u mesto Skala Potamia. Sopstveni parking nema. Javni parking u samom mestu ne postoji.

Oko 100 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje manje dvorište i studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost pomoćnog ležaja, opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), sefom (uz doplatu na licu mesta) i balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Skala Potamia - Kuća Suzie

Jednospratni kompleks sa prizemljem. Nalazi se u širem centru Skala Potamije i poseduje bazen. Sopstveni parking nema.

Oko 150 m od mora i najbliže plaže.

Kompleks poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost pomoćnog ležaja, opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), bazenom i balkonom ili terasom. Studiji u prizemlju imaju prostor u funkciji terase.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Tripiti - Vila Augustos

Zbog svoje pozicije vila se prvenstveno preporučuje putnicima koji koriste sopstveni prevoz i onima koji žele apsolutni mir. Vila Augustos se sastoji od dve identične zgrade. Ovo je novosagrađena vila koja poseduje moderne i izuzetno lepo opremljene studije. U sastavu vile je uređeno dvorište sa roštiljem, bazenom sa suncobranima i ležaljkama, a okruženo je borovom šumom. Parking prostor je obezbeđen ispred vile. Korišćenje WI-FI interneta i peškira je besplatno. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu.

2 km od letovališta Limenarija i na oko 200 m od plaže Tripiti.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj ili dva obična ležaja. 1/2+1 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan pomoćni ležaj. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj. 1/3+1 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni, jedan običan i jedan pomoćni ležaj (koji se izvlači iz bračnog ležaja).

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article