fbpx

Mesto je nastalo u 18. veku i sagrađeno je na obroncima planine Stratonikos sa čijeg vrha Agnandija se pruža prelep pogled na zaliv Strimoni. To je tipičan turistički gradić za pravi odmor. Odlikuje ga peščana plaža duga 10 km sa brojnim barovima, kao i nizom prodavnica, restorana, diskoteka i drugih sadržaja neophodnih za ugodan odmor. Stavros posebnim čine gusta šuma, čist vazduh, blaga klima i dovoljno je reći za Stavros da je poslednjih godina dobitnik prestižnih nagrada za kvalitet u turizmu koje dodeljuje Evropska zajednica.

App Hotel Aelia Luxury Living

Vila je potpuno nova i predstavlja jednu od najlepših vila u Stavrosu. Enterijer vile je moderno dizajniran, a u dvorištu se nalazi bazen sa suncobranima i ležaljkama. Preko puta je veliki parking. U objektu se nalazi lekarska ordinacija. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

700 m od plaže.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj. 1/2+1 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i fotelja na razvlačenje. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj u i jedan običan ležaj. 1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i kanabe na razvlačenje (140cm*200cm). 1/4 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj, u drugoj jedan bračni ležaj. 1/4+1 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i fotelja na razvlačenje, u drugoj jedan bračni ležaj.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Angeliki

Vila Angeliki je jedna od najnovijih u Stavrosu, moderne arhitekture, sa prelepo uređenim dvorištem sa roštiljem. Gosti imaju mogućnost korišćenja zajedničke prostorije sa kuhinjom i toaletom na dan smene. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

Na nepunih 100 m od plaže, a od centra Stavrosa oko 300 m.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj. 1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Panajotis

Vila je potpuno nova, moderne arhitekture, sa ukusno uređenim dvorištem, čiji sadržaj upotpunjuju tuš i roštilj. Moguće je parkiranje automobila u neprometnoj ulici ispred vile. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

U mirnom, novom delu Stavrosa, na oko 500 m od plaže.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj. 1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja. 1/5 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, bračni i običan ležaj, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj. 1/6 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj. 1/7 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja, u drugoj prostoriji jedan običan i jedan bračni ležaj.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Dimitra INN

Vila Dimitra Inn je idealan izbor za sve koji vole da borave na samoj obali mora, a da ujedno budu u blizini centra mesta. Studiji su komforni, lepo opremljeni, a neki imaju direktan pogled na more. U okviru vile se nalazi i uređeno, popločano dvorište sa roštiljem. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

Na samoj obali u blizini centra Stavrosa.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni i jedan običan ležaj. 1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article