fbpx

Mesto Vrasna nalazi se u Solunskoj regiji, u oblasti Strimonikos. Svojim delovima Nea Vrasna i Vrasna Paralia izlazi na obalu Egejskog mora i predstavlja veoma poznato letovalište u ovoj oblasti. Nalazi se između gradića Stavros, oko 6 km udaljena od njega i gotovo spojena sa Asprovaltom na istočnom delu. Nea Vrasna i Vrasna Paralia su novoizgrađena naselja poznata pre svega kao turistička mesta, sa vrlo prostranim ulicama, gotovo potpuno novim vilama, uređenim šetalištem, veoma čistim, toplim morem i širokom peščanom plažom dugačkom oko tri kilometra koja je nosioc plave zastavice dodeljene od strane Evropske Unije i Mediterana. Svojim sadržajem pogoduju pre svega porodičnom odmoru i odmoru ljudi koji žele mir.

Vila Smeraldo

Nalazi se na oko 150 m od plaže i 300 m od Asprovalte. Nedavno sagrađena, moderne arhitekture, koja je izdvaja od ostalih vila i čini je jednom od najlepših u Nea Vrasni. Ovu vilu posebno čini besprekorno uređeno dvorište sa prelepom fontanom, pored koje se nalazi letnjikovac sa garniturom za sedenje. Komforni studiji su stilski uređeni. Ima recepciju, toalet i zajedničku prostoriju za odlaganje stavri na dan smene. Moguće je parkiranje automobila u ulici ispred vile ili na proširenju koje se nalazi preko puta vile. Na upit kod vlasnika vile, možete dobiti roštilj na korišćenje. 1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj. 1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj. 1/4 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i sa dva bračna ležaja. Korišćenje interneta i klima uređaja je uključeno u cenu.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Aleksandra

Vila se nalazi oko 70m od plaže, a od Asprovalte oko 300m. Ima dvorište, tuš i zajedničku prostoriju za odlaganje stvari na dan smene. Na upit možete dobiti roštilj na korišćenje. Blizina Asprovalte omogućuje gostima ove vila šetnju uredjenim šetalištem pored plaže, koje Nea Vrasnu povezuje sa Asprovaltom. Moguće je parkiranje automobila u ulici ispred vile. 1/3 studio–u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj. 1/4 studio-u jednoj prostoriji čajna kuhinja sa dva bračna ležaja. 1/5 apartman–u jednoj prostoriji čajna kuhinja, bračni i jedan običan ležaj, a druga prostorija jedan bračni ležaj. 1/6 apartman-u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj, a druga prostorija dva bračna ležaja. 1/7 apartman-u jednoj prostoriji čajna kuhinja jedan bračni i jedan običan ležaj, a druga prostorija dva bračna ležaja. Korišćenje interneta je uključeno u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Thalia

Udaljena je od plaže oko 100 m i nalazi se u centralnom delu Nea Vrasne. Nedavno je potpuno renovirana sa moderno uređenim studijima i apartmanima. Vilu čini posebnom moderan izgled i lepo uređeno dvorište. Zbog pozicije i blizine plaže kao i opremljenosti smeštajnih jedinica preporučujemo je  porodicama sa decom. Neki od apartmana imaju bočni pogled ka moru. Ispred vile, na ulici, je moguće parkiranje automobila. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira - BESPLATNO.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Christina Village Luxury

Udaljena je oko 400m od organizovane plaže i na oko 100m od crkve. Nalazi se u mirnom delu Nea Vrasne u besprekorno uredjenom dvorištu, okruženom zelenilom. Jedna je od najluksuznijih i najlepših u Nea Vrasni. Ambijent dvorišta upotpunjuju nekoliko roštilja, zajedničke garniture za sedenje, sadržaj za decu... Studiji i duplex-apartmani, moderno opremljeni, će svakako učiniti vaš boravak prijatnim. Na nepunih 400m od vile se nalazi trg sa dosta sadržaja: igralište za decu, poslastičarnica, pekara, mesara, mini market. Ispred vile je uredjen parking prostor. Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Anastasia

Apartmani i duplex apartmani se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu. Doplata za klimu u apartmanima iznosi 5 €, a u duplex apartmanima 8 €.

100 m od plaže i centra.

Svaka smeštajna jedinica ima kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu. Objekat ima WiFi konekciju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article