fbpx

Asprovalta nalazi se u centralnoj Makedoniji, jednoj od 13 oblasti Grčke, nedaleko od Ouranopolisa, i poluostrva Atos, na oko 70 km od Soluna. Asprovalta može da se pohvali lepom peščanom plažom, parkom, kejom sa drvoredom, lepim kućama i uređenim ulicama. Veliki broj prodavnica, taverni, kafeterija i diskoteka učiniće da Vaš odmor u Asprovalti bude nezaboravan. Obala je nagrađivana plavom zastavom Evropske unije. Peščana plaža dugačka je oko 1 km.

Vila Dimitris

Idealna pozicija je čini posebnom, blizina plaže, šetališta, taverni, kafića, marketa... Većina studija je sa pogledom na more. Vila ima besprekorno uređeno dvorište sa roštiljem. Nalazi se na kraju neprometne ulice u kojoj je dozvoljeno parkiranje automobila. Korišćenje WI-FI interneta je besplatno. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu.

U širem centru Asprovalte, pored glavnog šetališta, na oko 50 m od plaže.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj ili tri obična ležaja. 1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja sa dva bračna ležaja.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Oasis

Nalazi se u pešačkoj zoni Asprovalte u centralnom delu letovališta. Za putnike koji bi želeli da su u centru dešavanja i da im je sve na dohvat ruku (šetaliste, taverne, kafići, poslastičare, girosi, picerije, prodavnice). Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

Prva linija do mora, uz samu plažu.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj ili dva obična ležaja. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj. 1/4 apartman - u jednoj prostoriji kuhinja i kanabe koji se razvlači u bračni ležaj, u drugoj prostoriji bračni ležaj. 1/4+1 apartman - u jednoj prostoriji kuhinja, kanabe koji se razvlači u bračni ležaj i fotelja na razvlačenje, u drugoj prostoriji bračni ležaj.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Irini

Vila je idealno locirana, na samo nekoliko koraka od šetališta, u centralnom delu Asprovalte. Nedaleko od nje je i veliki parking koji se ne naplaćuje. Studiji i apartmani su komforni i dobro opremljeni svim neophodnim sadržajima. Korišćenje WI-FI interneta i peškira je besplatno. Doplata za korišćenje klima uređaja je 3 € po danu.

U užem centru Asprovalte, u ulici koja izlazi na šetalište, na oko 70m od plaže.

1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj. 1/4 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan običan ležaj i jedan bračni ležaj (nešto manjih dimenzija), a u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj. 1/4+1 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan običan ležaj iz koga se izvlači fioka kao pomoćni ležaj i jedan običan ležaj, a u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj. 1/5 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan običan ležaj i jedan bračni ležaj (nešto manjih dimenzija) u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj. 1/5+1 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan običan ležaj iz koga se izvlači fioka kao pomoćni ležaj i jedan bračni ležaj (nešto manjih dimenzija) u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Dina

Prednost vile Dina je idealna pozicija, nalazi se u glavnoj ulici u kojoj su sva dešavanja. Vila ima veoma prostrane i luksuzno opremljene duplexe i apartmane i zato je preporučujemo većim porodicama. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

Vila se nalazi u glavnoj ulici, na oko 170m od plaže.

1/2 apartman - u jednoj sobi bračni ležaj, u drugoj sobi i čajna kuhinja. 1/3 apartman - u jednoj sobi bračni ležaj, u drugoj sobi kanabe i čajna kuhinja. 1/4 apartman suite - u jednoj sobi bračni ležaj, u drugoj sobi kanabe i čajna kuhinja. 1/5 duplex - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i kanabe, u drugoj jedan bračni ležaj, i u trećoj prostoriji jedan običan ležaj. 1/6 duplex - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i kanabe, u drugoj jedan bračni ležaj, i u trećoj prostoriji jedan bračni ležaj.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Katerina 2

Veliko dvorište puno zelenila i cveća, tuš kabine u dvorištu, velika prostorija za odlaganje prtljaga za vreme smena. Kuća raspolaže studijima, apartmanima za dve i tri osobe i dupleks apartmanima za četiri i pet osoba. Smeštajne jedinice se nalaze na prvom i drugom spratu. Određeni broj smeštajnih jedinica ima klima uređaje, zasebno su obeleženi u cenovniku. Korišćenje klime doplaćuje se 5  dnevno.

100 m od plaže, 800 m od centra. Novi deo Asprovalte.

Svaka smeštajna jedinica ima kuhinjski blok, televizor, kupatilo, terasu. Objekat ima WiFi konekciju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article