fbpx

Skijatos je malo grčko ostrvo u severozapadnom delu Egejskog mora. Ostrvo je površine od samo 48 km2, na kome živi oko 5000 stanovnika. Važi za mondensko ostrvo, ali sa vrlo pristupačnim cenama. Iako dugačko samo četrnaest kilometara, poznato je po velikom broju prelepih plaža (zvanično 66), kako u blizini grada, tako i na severozapadnoj, nenaseljenoj, strani ostrva. Glavni grad je Skiatos i jedino je naseljeno mesto na celom ostrvu.

Ostalo su turistička naselja i hotelski kompleksi, koji se savršeno uklapaju u prirodni ambijent ostrva. Zajedno sa ostrvima Skopelos i Alonisos, Skijatos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, među kojima su najpoznatije mediteranske foke. Skijatos je tipičan ostrvski gradić sa mnoštvom prodavnica, taverni, barova, marinom i sjajnom noćnom zabavom.

Htl App Xanemos

Ovaj objekat se nalazi na oko 200 metara udaljenosti od luke. Izuzetna lokacija pruža lak i brz pristup restoranima, noćnim klubovima, supermarketu, pekari itd. Na samo 20-ak metara od hotela app Xanemos kreću autobusi za poznate plaže Skijatosa. Hotel je pogodan za parove kao i za pojedince koji žele brzo i lako da stignu do prelepih plaža, kao i da uživaju u čarima noćnog života.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Kipros 1

Nalazi se u gradu Skijatos i potpuno je renovirana 2014. godine, na oko 350 metara udaljenosti od luke, kod teniskih terena. Sama lokacija pruža lak pristup autobisima koji vode na najlepše plaže Skijatosa kao i strogom centru grada u kome se nalaze najbolji restorani, kafići, poslastičarnice itd. Prekoputa vile se nalaze teniski tereni, restoran i bazen, koje naši gosti mogu da koriste. Korišćenje bazena uz konzumaciju pića.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Kipros 2

Nalazi se u strogom centru Skiatosa, na kraju glavnog šetališta, a na samo 250 m od peskovite plaže Megali Amos. Vila se sastoji iz dve zgrade i u njenom sklopu se nalazi i privatni parking koji je za naše goste besplatan za korišćenje. Moguća je besplatna wi-fi internet konekcija. U nepostrednoj blizini vile se nalazi mnoštvo restorana, kafića, poslastičarnica, supermarketa, prodavnica suvenira…itd. Blizina plaže, kao i blizina centra grada ova vila privlači kako parove imanja i veća društva, tako i porodice sa decom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article