fbpx

Lefkada – idealna destinacija za one koji žele nenadmašne peščane plaže i more u nijansama tirkizne boje.

 Ovo četvrto po veličini ostrvo Jonskog arhipelaga nalazi se između Krfa I Kefalonije. Ime je dobila po svom najjužnijem rtu, Lefkatasa, koji je u antičko doba nosio naziv Lefkos Petra ili Beli kamen. Lefkada je idealna za one koji traže najlepše plaže Mediterana i neverovatno prirodno okruženje. Lefkadu okružuju 24 manja i veća ostrva, među njima i najpoznatije ostrvo Skorpios, privatno ostrvo porodice Onazis, koje možete posetiti i kupati se na jednoj od plaža otvorenih za javnost.

Nidri - Kuća Sappho

Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u centru. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 350m (uz doplatu na licu mesta od strane nadležnih, lokalnih organa).

200 m od mora i gradske plaže.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja isključivo za decu uzrasta do 10 godina, i apartmane za 3 do 4 osobe. Svaki studio i apartman je opremljen TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Nidri - Kuća Spiros

Jednospratna kuća sa visokim prizemljem, koja se nalazi u širem centru. Kuća poseduje sopstveni parking, ograničenog kapaciteta.

200 m od mora i na oko 850 m od gradske plaže.

Kuća poseduje studije za 2 osobe od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja samo za decu uzrasta do 12 god. ili studija za 3 osobe. Svaki studio je opremljen TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Nidri - Kuća Thomas

Dvospratna kuća koja se nalazi u mirnom delu Nidrija, na oko 300 m od centra. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 450m (uz doplatu na licu mesta od strane nadležnih, lokalnih organa).

350 m od mora i gradske plaže.

Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe, opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Nidri - Kuća Kostas

Prizemna kuća koja se nalazi u širem centru, skromnog izgleda i kvaliteta. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 150m (uz doplatu na licu mesta od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 200 m od mora i na oko 700 m od gradske plaže.

Kuća poseduje studije za 2 osobe, opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, prolaznim balkonom ili terasom. U sklopu kuće nema wifi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Nidri - Kuća Metropol

Trospratna kuća, koja se nalazi u mirnom delu Nidrija, na oko 350 m od centra, 200 m od mora i 700 m od gradske plaže. Kuća poseduje studije za 2 ili 3 osobe i apartman za 3 ili 4 osobe. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (posebno se plaća), i ulazni (prolazni) balkon ili terasu. Usluga: najam.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Nidri - Kuća Katopodis

Kuća raspolaže studijima, apartmanima i duplexima za smeštaj četiri osobe. Korišćenje klime se doplaćuje 5  dnevno.

150 m od mora, 20 m od centra.

Svaki studio ima kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Objekat ima WiFi konekciju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Nidri - Kuća Philippos

Kuća ima studija za dve osobe, dvorište sa bazenom, bar pored bazena, ležaljke pored bazena. Napomena: na dan smene putnika iz tehničkih i bezbedonosnih razloga bazen će biti zatvoren, ostalim danima radiće prema pravilima kućnog reda. Korišćenje klime se doplaćuje 5 € dnevno.

150 m od centra Nidrija, a 700 m od uređene plaže.

Svaki studio ima kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu. Objekat ima WiFi konekciju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Agios Nikitas - Kuća Milia

Kuća ima studija za dve osobe i apartmane za četiri osobe na prvom i drugom spratu. Pomoćni ležaj u s2 se doplaćuje 5  dnevno. Korišćenje klime bez doplate.

Centar, šetališna zona, 100 m od plaže

Svaki studio ima kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Objekat ima WiFi konekciju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Agios Nikitas - Kuća Iris

Kuća ima studija za dve, tri i četiri osobe u prizemlju i na prvom spratu. Korišćenje klime doplaćuje se 4  dnevno.

150 m od plaže.

Svaki studio ima kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu. Objekat ima WiFi konekciju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article