fbpx

Krf je najsevernije ostrvo u Jonskom moru i drugo je po veličinii ostrvo jonskog arhipelaga. Ima oko 120.000 stanovnika. Zbog blage klime i velike vlažnosti poznat je po smaragdnim uvalama, kristalno čistom moru, luksuznim hotelima, lepim plažama okruženim zelenilom i nepreglednim brdima obraslim maslinjacima. Plaže Krfa se ubrajaju među najlepše plaže na svetu, od beskrajnih peščanih obala do skrivenih uvala.

Glavni grad ostrva je grad Krf, jedan od najlepših gradova u Grčkoj, prepun zelenila, divnih trgova, uskih uličica u kojima preovlađuje venecijanska i engleska arhitektura, dobro sačuvane znamenitosti ranijih osvajača. Jedan od tragova ranijih vremena je i deo srpske istorije utkan u ovo ostrvo. Naime, blizu grada nalazi se ostrvo Vido, gde je plava grobnica, a u samom gradu je muzej Srpska kuća. Veliki izbor aktivnosti danju i noću, mediteranska hrana i mediteranska klima uz obilje bujne vegetacije tokom cele godine, plavetno čisto more, romantični zalasci sunca i poznata grčka gostoljubivost učiniće odmor na Krfu više nego dovoljnim da zadovolji sva vaša čula.

Dassia - Kuća Savoulidis

Dvospratna kuća sa prizemljem, skromnog izgleda i kvaliteta, koja se nalazi u centru Dasije. U sklopu kuće nalazi se bazen. Sopstveni parking ima, ograničenog kapaciteta.

Oko 200 m od mora i od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i apartmane za 3 ili 4 osobe., opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji u prizemlju imaju ulaznu terasu ili prostor u funkciji terase.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Dassia - Kuća Sia

Dvospratna kuća sa prizemljem, skromnog izgleda i kvaliteta, nalazi se u centru, u neposrednoj blizini htl. Ellea Beach. Sopstveni parking ima, ograničenog kapaciteta.

Oko 30 m od mora i od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe, Svi apartmani se nalaze u prizemlju i imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta) i prostor u funkciji ulazne terase. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kod nekih od studija je izdvojena mini čajna kuhinja na zastakljenom delu terase, TWC, TV, klima uređaj (posebno se plaća) i prostor u funkciji terase.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Dassia - Kuća Harieta

Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u centru Dasije. U sklopu kuće nalazi se bazen. Sopstveni parking ima, ograničenog kapaciteta.

Oko 200 m od mora i od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe., opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji u prizemlju imaju ulazni balkon ili terasu.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Dassia - Hotel La Calma

Nalazi se u širem centru mesta Dassia, na uzvišenju, na oko 500 m od mora i na oko 13 km od grada Krfa. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim lezajem i dvokrevetne Large sobe (dvokrevetna sobe sa jednim pomoćnim ležajem, u kojoj se mogu smestiti dvoje odraslih sa dvoje dece), opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (posebno se plaća), telefonom, balkonom ili terasom. U sklopu hotela nalazi se bazen, bar, sef na recepciji (posebno se plaća). Usluga: noćenje sa doručkom /doručak – švedski sto, samoposluživanje/.
http://www.lacalma-hotel.com/en/home

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article