fbpx

Kefalonija je najveće ostrvo Jonskog arhipelaga. 

Veruje se da je ime dobilo na osnovu samog izgleda, ostrvo s glavom (na grčkom "kefalos" znači "glava"), ali i da je nazvano po mitskom, atičkom heroju Kefalosu. Najlepše i najpoznatije plaže na Kefaloniji su Mirtos (Myrthos beach), Psili Amos, Antisamos i dr.

Lasi - Vila Alexandra

Nalazi se u mestu Lasi, na zapadnoj strani ostrva. Plaža Makris Gialos je udaljena oko 300 m, dok je Paliostapida na oko 200 m. Najbliži marketi i restorani su na oko 200 m. Od grada Argostoli vila je udaljena oko 3 km. Ima dve zgrade u prostranom dvorištu sa lepim vrtom. Svi studiji su smešteni u visokom prizemlju, jer su zgrade jednospratne. Gosti mogu koristiti bazen obližnje vile koja je udaljena oko 300 m. Parkiranje određenog broja vozila je moguć u dvorištu, mada postoji i parking ispred vile, sa ograničenim brojem mesta. U studijima je u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ili dva standardna ležaja. Korišćenje klima uređaja, interneta i peškira - BESPLATNO.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Lasi - Vila Nondas

Vila Nondas se nalazi u popularnom letovalištu Lassi na samo 3km od glavnog grada Argostoli, a na samo 5km od medjunarodnog aerodroma. Nalazi se na nepunih 150 m od prelepe plaže Makris Gialos, a praktično i na glavnom šetalištu letovališta Lassi. Gosti Vile Nondas mogu BESPLATNO (bez obaveznog pića) koristiti BAZEN hotela Princess koji je spojen sa Vilom Nondas. Veliki parking ispred vile pružaju sigurnost putnicima koji su došli sopstvenim prevozom. Vila se sastoji iz dva sprata. Prizemlje i prvi sprat. Sve sobe u vili gledaju na prednju stranu zgrade, na lepo dvoriste ili na bazen koji je u blizini. Perfektna lokacija zbog blizine plaže, šetališta letovališta Lassija, kao i blizina glavnog grada Argostoli.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Lasi - Vila Tzivras

Nalazi se na samom šetalistu mesta Lassi. Prva plaza Gradakia beach, nalazi se na 200m od vile i zbog postepenog ulaska u vodu idelana je za malu decu. Udaljenosti od plaže Makris Gialos i Platis Gialos je oko 1 km, dok je plaža PaleoStafida koja pripada Mediterranee hotelu u neposrednoj blizini. Na par minuta hoda od vile nalaze se barovi i taverne.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Lasi - Vila Antula

Jedna je od najlepših vila u ponudi. Nalazi se u mestu Lassi, na samoj obali. Od centra Lassi-ja je udaljena oko 150 metara, a od glavnog grada Kefalonije Argostolija je udaljena nepunih dva kilometara. U neposrednoj blizini se nalazi supermarket, mnoštvo restorana i kafića, rent a car, prodavnica suvenira. Sam kompleks poseduje ogromno dvorište sa puno zelenila, cveća, letnjikovcem, ljuljaškom, toboganom za decu, i ležaljkama za odmor i sunčanje, zidani roštilj, i prostor za ručavanje u prirodi sa velikim drvenim stolom i klupama. Parking prostor je obezbedjen u okviru kompleksa vile „ANTULA“. Sa prednje strane, nalazi se lepo uređeno dvorište sa stazom koja vodi do plaže, koja se nalazi ispred same vile. Uvala na kojoj je smeštena peskovita plaža sa laganim ulaskom u vodu. U dvorišnom delu kuće se nalazi tuš.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Lasi - Vila Eleanna

Na samom setalistu, prepunom restorana, kafica, poslasticarnica, prodavnica suvenira, a u centru  glavnog mondenskog letovalista LASSI nalazi se vila „ELEANNA“. Ova dvospratna kuća je udaljena od plaže nepunih 450 metara i nalazi se na oko 2 km od centra glavnog grada Kefalonije Argostoli-ja. U neposrednoj blizini su veliki supermarket, pekara, kao i veliki broj ugostiteljskih objekata. Apartmani u zakupu agencije Sole Azur se nalaze na prvom spratu, dok se u prizemlju nalazi rent-a-car Hertz.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article