fbpx

Pefkohori se nalazi na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra sa pogledom na zaliv Toroneos, a udaljen je od Soluna 107 km. Zaštićen je od otvorenog mora. Čisto more i izuzetno povoljan geografski položaj, sa nepreglednim peskovitim plažama učiniće da vaše letovanje bude nezaboravno. Od aerodroma do Pefkohorija treba između 1.5 i 2 sata vožnje. Krase ga prelepa crkva, stari trg, uzane uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, što odgovara deci i neplivačima, osvetljeno šetalište pored mora, koje u večernjim satima menja ruho i postaje centar svih zbivanja, zahvaljujući brojnim tavernama, ribljim restoranima, picerijama i barovima. Letovalište ima sve sadržaje koji su potrebni za vaš odmor, a postoje i velike mogućnosti za bavljenje sportovima na vodi. U blizini Pefkohorija možete naći i druge lepe plaže koje vredi posetiti.

Kuća Lemonia

Jednospratna kuća sa visokim prizemljem, skromnog izgleda i kvaliteta. Nalazi se u centru Pefkohorija, na oko 60m iznad glavne ulice. Sopstveni parking nema.

Oko 300 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja (fioka koja se izvlači iz osnovnog ležaja), opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu kuće nema wifi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Ioannis

Jednospratni kompleks sa prizemljem koji se sastoji iz više objekata. Nalazi se na oko 600m od ulaska u Pefkohori i oko 950 m od samog centra Pefkohorija. U sklopu kompleksa se nalazi prostrano dvorište, bar i bazen. Sopstveni parking ima. Mogućnost transfera do centra 2 puta dnevno.

Oko 400 m od mora i najbliže plaže.

Kompleks poseduje studija za 2 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji sa zadnje strane, svi u prizemlju, imaju prostor u funkciji terase, dok studiji u prizemlju sa prednje strane imaju zajednicku terasu.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Nikos

Jednospratni kompleks sa visokim prizemljem koji se sastoji iz tri objekta. Nalazi se u centru Pefkohorija, pored kuće Lemonia, na oko 60 m iznad glavne ulice. Sopstveni parking nema.

Oko 300 m od mora i najbliže plaže.

Kompleks poseduje studija za 2 i 3 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom, terasom ili ulaznom terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Ipokampos

Jednospratna kuća, skromnog izgleda i kvaliteta. Nalazi se u centru Pefkohorija, u glavnoj ulici. Sopstveni parking nema.

Oko 200 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu kuće nema wifi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Anthi

Dvospratna kuća sa prizemljem. Nalazi se u širem centru Pefkohorija, na oko 300 m iznad glavne ulice. Sopstveni parking nema.

Oko 500 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji na spratu imaju prolazne i ulazne terase.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Elia

Dvospratni kompleks sa prizemljem. Nalazi se u centru Pefkohorija, na oko 60m iznad glavne ulice. Sopstveni parking nema.

Oko 250 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja (fioka koja se izvlači iz osnovnog ležaja), opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Elza

Jednospratna kuća sa prizemljem. Nalazi se u širem centru Pefkohorija, na glavnoj ulici. Ulaz u sam objekat je iz zajedničkog dvorišta. Sopstveni parking nema. Javni parking u samom mestu ne postoji.

Oko 200 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe manje kvadrature, opremljene TWC-om (manje kvadrature), TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu kuće nema wifi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Ioli Village

Vila poseduje apartmane za 4 ili 5 osoba Sadržaj: Recepcija, restoran, veliko dvorište sa mnogo zelenila i hladovine, supermarket, bazen za odrasle, bazen za decu, bar pored bazena, ležaljke i suncobrani pored bazena. Korišćenje klime je bez doplate.

Nalazi se na 350m od plaže, od centra 50m.

Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Klasični singl ili francuski ležajevi

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Stella

Vila raspolaže studijima za dve ili tri osobe u prizemlju, na I i II spratu sa pogledom na more. Zamena posteljine na 5 dana. Korišćenje klime se naplaćuje 5 eur dnevno

Vila se nalazi na obali, blizu doka

Sobe imaju kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Objekat ima WiFi konekciju. Ležajevi su klasični singl i francuski.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Gatos II

Vila poseduje studije za dve ili tri i četiri osobe na I, II i III spratu. Zamena posteljine na 5 dana. Studiji koji gledaju ka dvorištu imaju terase jednu preko puta druge. Korišćenje klima bez doplate.

Kuća se nalazi 80m od plaže

Sobe imaju kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, objekat ima WiFi konekciju. Ležajevi su francuski,singl i pomoćni ležaj na rasklapanje za dva deteta do 12 god.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article