fbpx

Kuća Mina

Jednospratni kompleks sa visokim i niskim prizemljem koji se sastoji iz dva objekta. Nalazi se u centru Haniotija, u neposrednoj blizini centralnog trga. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 300m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 350 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja (fotelja na razvlačenje ili kanabe) i apartmane za 3, 4 ili 5 osoba, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji i apartmani u niskom prizemlju imaju zajedničku ulaznu terasu i ulazna vrata koja su u funkciji prozora.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Margarita

Dvospratna kuća. Nalazi se u centru Haniotija, u neposrednoj blizini centralnog trga. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 300m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 350 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu kuće nema wifi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Asterios

Nalazi se nedaleko od glavnog trga, u blizini crkve u najživljem delu letovališta. Lepo uredjeno dvorište okruženo zelenilom sa letnjikovcem i roštiljem, omogući će vam da deo dana provedete u hladovini, miru i tišini. Svi studiji su na prvom spratu, osim jednog i duplex apartmana koji su u prizemlju. Neki studiji su okrenuti prema moru i dvorištu, a neki gledaju na trg i samo mesto. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

80 m od plaže, u samom centru Haniotija.

1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja. 1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni i jedan običan ležaj. 1/5 duplex – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj jedan bračni i jedan običan ležaj, u trećoj jedan bračni ležaj. 1/6 duplex – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj jedan bračni i jedan običan ležaj, u trećoj jedan bračni i jedan običan ležaj.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Achileas

Vila  je smeštena u centru Haniotija u blizini svih dešavanja, tako da je gostima ove vile sve na dohvat ruke. Ističu je prostrane terase. U blizini vile se nalazi javni parking. Korišćenje klima uređaja i WI-FI interneta je besplatno.

U centru Haniotija, u pešačkoj zoni, udaljena od plaže oko 150 m.

1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i 2 obična ležaja. 1/2+1 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, 2 obična ležaja + 1 fotelja na razvlačenje. 1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i 3 obična ležaja. 1/3+1 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i 3 obična ležaja i jedan pomoćni ležaj.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Panorama I

Nalazi se na oko 250m od mora i na oko 100m od centralnog trga i 50m od taxi stanice. Vila Panorama 1 deli dvorište sa vilom Panorama 2. Sastoji se iz tri etaže (visoko prizemlje, 1. i 2. sprat), poseduje mini recepciju i prostoriju za odlaganje stavri na dan smene. Različita struktura smeštajnih jedinica omugućuje boravak, kako parovima, tako i višečlanim porodicama. Nedaleko od vile se nalaze dva velika mega marketa "Masutis" i "Arvanitides" do kojih se stiže laganom šetnjom. Ispred vile se nalazi javni parking.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Gramatiki

Jednospratna kuća sa niskim i visokim prizemljem. Nalazi se u centru Haniotija, u neposrednoj blizini centralnog trga. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 300m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 400 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji u niskom prizemlju imaju manje prozore, zajedničku ulaznu terasu i ulazna vrata koja su u funkciji prozora. U sklopu kuće nema wifi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Sofia

Jednospratna kuća sa prizemljem. Nalazi se u širem centru Haniotija. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 300m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 500 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i studio sa galerijom za 3 ili 4 osobe, svi u prizemlju. Studiji su opremljeni TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu kuće nema wifi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Penny

Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u novom delu Haniotija, na oko 600 m od centralnog trga. U sklopu kuće nalazi se prostrano dvorište i manji bazen. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 400m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 450 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji i apartmani u niskom prizemlju imaju zajedničku ulaznu terasu i ulazna vrata koja su u funkciji prozora. Studiji u prizemlju su skromnijeg izgleda i kvaliteta, imaju ulazne terase i vrata u funkciji prozora.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Htl App Vicky

Vila poseduje apartmane i studije za dve, tri i četiri osobe na I i II spratu. Zamena posteljine na 5 dana. Ima dvorište, bazen, ležaljke i suncobrane pored bazena i wi-fi na recepciji. Korišćenje klime je bez doplate od 01.07. od 31.08. U ostalim terminima doplata 5 eur dnevno po smeštajnoj jedinici.

Nalazi se 300 m od plaže, 100m od centra.

Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article