fbpx

Vila Stelios

Ovu vilu odlikuju vrlo komforni studiji i apartmani. Na ulici ispred vile je moguće parkirati automobil. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

Oko 250 m od plaže.

1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj. 1/2+1 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i jedna fotelja na razvlačenje. 1/4 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja (kanabea), u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Ericius

Moderno, luksuzno opremljene smeštajne jedinice i prelep ambijent u uredjenom dvorištu, sa suncobranima i garniturama za sedenje, a moguće je dobiti i roštilj na upit. Vila ima recepciju sa zajedničkom prostorijom, gde ćete moći da odložite stvari na dan smene. Ispred i bočno pored vile se nalazi parking. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

120 m od plaže.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj. 1/2+1 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni i pomoćni ležaj. 1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan kanabe. 1/4 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i kanabe u drugoj prostoriji bračni ležaj. 1/5 mezoneta - u prvom nivou kuhinja i jedan običan ležaj i kupatilo; na spratu: u jednoj prostoriji bračni ležaj, drugoj prostoriji bračni ležaj i kupatilo. 1/6 mezoneta - u prvom nivou kuhinja i kanabe (1,4*2,00m,) i kupatilo; na spratu: u jednoj prostoriji bračni ležaj, drugoj prostoriji bračni ležaj i kupatilo. 1/7 mezoneta - u prvom nivou kuhinja i kanabe (1,4*2,00m) i prostorija sa dva obična ležaja i kupatilo, u drugom nivou: jedna prostorija sa bračnim i običnim ležajem i kupatilo.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article