fbpx

Vila Demi

Vila je udaljena oko 70m od plaže Kalopigado, oko 100m od najbolje plaže Alikes, a na 1.5km od mesta Amuljani.
Vila Demi se nalazi na blagom uzvišenju u živopisnom ambijentom, okružena maslinama i zelenilom. Studiji i apartmani su smešteni u prizemlju i na spratu, prostrani i elegantno dekorisani, predviđeni za smeštaj 3-4 osobe. Sadržaj vile upotpunjuje prostrano dvorište sa nekoliko roštilja, koji su na usluzi gostima, kao i parking za automobile.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Filiko II

Vila se nalazi u centralnom delu ostrva Amuljani, na oko 200m od plaže Galini i od plaže Limanaki. Opremljena je u etno stilu sa fasadom koja je ukrašena kamenom. U uredjenim dvorištem se nalazi letnjikovac sa garniturama za sedenje. Sadrži dvokrevetne studije sa prostranim terasama i garniturama za sedenje. Moguće je parkirati automobil na ulici ispred vile ili nedaleko od nje.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Filiko I

Vila se nalazi u centralnom delu ostrva Amuljani, na oko 200m od plaže Galini i od plaže Limanaki. Fasada ukrašena kamenom, bašta sa zelenilom, garnitura za sedenje, letnjikovac i roštilj, upotpunjuju sadržaj vile. Vila sadrži prostrane studije, komforne apartmane i duplexe, veoma brižno uređene. Vila se nalazi u mirnom delu ostrva u neprometnoj ulici, tako da je moguće parkirati automobil na ulici ispred vile ili nedaleko od nje.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Filipos

Vila se nalazi u centru ostrva Amuljani i udaljena je oko 100m od mora i oko 300m od luke. Studiji su potpuno opremljeni, a sa nekih terasa se pruža prelep pogled na more, luku i poluostrvo Athos. Vila se nalazi izmedju dve ulice, tako da nije problem obezbediti parking za vaš automobil. Ukoliko želite da uživate u pravom, tradicionalnom okruženju, vila Filipos na ostrvu Amuljani je svakako pravi izbor za vas.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Limanaki

Vila Limanaki se nalazi na samoj obali mora, oko 900m od mesta i oko 500m od najpoznatije plaže na ostrvu - Alikes. Nalazi se na raskranici puteva, koji vode do dve najpoznatije plaže na ostru, Alikes i Megali Ammos. Smeštena je u prelepom ambijentu, na laganom uzvišenju, tako da se sa terasa svih studija pruža očaravajući pogled na more, poluostrvo Atos i nebeski grad Uranopolis. Prema strukturi smeštajnih jedinica, idealna je za parove ili za porodice sa jednim detetom. U dvorištu vile nalazi se parking.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article