fbpx

Milina je malo priobalno mesto, udaljeno 48 km od Volosa. Duž plaže nalaze se brojni kafići, barovi, restorani i taverne a za one koje uživaju noćni život postoji i disko klub. Mesto je vrlo živo tokom letnjih meseci jer se odvijaju brojni festivali uz tradicionalnu grčku muziku i ples. Plaže u oblasti Miline su uglavnom peščane. Plavo, tirkizno more, čista voda, prelepe uvale i zeleni maslinjaci, svake godine privlači sve veći broj turista. Samo mesto gleda na dva mala ostrva: Alatas i Parsoudas u zalivu Pagasitikos koje možete obići iznajmljivanjem čamca. Iz Miline se organizuju izleti za Trikeri, tradicionalno grčko selo na krajnjem jugu Piliona.

Kuća Panorama

Apartmanski kompleks Panorama uređen je u etno stilu. Ono što odlikuje vilu Panorama je očaravajući pogled na zaliv koji se pruža sa uzvišenja na kome se nalazi. Apartmani su raspoređeni u dve zgrade prelepog dvorišta okruženog zelenilom. U sklopu kompleksa nalazi se bazen sa ležaljkama i suncobranima. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

500 m od centra mesta Milina.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ili dva obična ležaja. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni i običan ležaj. 1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni i kanabe na rasklapanje. 1/4 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, kanabe na rasklapanje, u drugoj prostoriji bračni ležaj. 1/5 duplex - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan običan ležaj, u drugoj jedan bračni ležaj, i u trećoj prostoriji dva obična ležaj. 1/6 duplex - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja, u drugoj jedan bračni ležaj, i u trećoj prostoriji dva obična ležaj.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Delfini

Vila Delfini nalazi se u veoma mirnom delu Miline, idealno locirana na oko 200m od centra mesta. Ima prelepo uređen vrt, u mediteranskom stilu. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

50m od mora.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja. 1/2+1 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, bračni ležaj i pomoćni ležaj. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, bračni i običan ležaj. 1/4 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj, u drugoj jedan običan ležaj i jedan na razvlačenje i 2 kupatila.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Remvi

Vila se nalazi na oko 2km od mesta Milina. Remvi Studios svojim lepim uređenjem i udobnim smeštajem pruža sve što je potrebno za sjajan odmor. U neposrednoj okolini istražite veliki broj živopisnih plaža i zaliva. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

50 m od mora.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja ili jedan bračni ležaj. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj ili tri obična ležaja.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Milina Holidays

Kompleks se nalazi u veoma lepom delu mesta Milina. Centar mesta je udaljen 1.5 km od samog kompleksa. Na oko 400 m od vile nalazi se nekoliko taverni i mini market. Vila ima bazen sa ležaljkama i suncobranima i prelep vrt. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira je besplatno.

200 m iznad plaže.

1/2 garsonjera - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj dva obična ležaja. 1/3 garsonjera - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj bračni i običan ležaj.

Cenovnik u pDF-u otvoriti

Share this article