fbpx

Solun ili Tesaloniki, drugi je po veličini i značaju grad u Grčkoj, posle Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Solun i periferije Središnja Makedonija. Solun je jedna od najznačajnijih luka Balkana. U upravnim granicama grada Soluna živi oko 370 hiljada stanovnika, ali u „Velikom Solunu" - šire gradsko područje, koji se sastoji od 16 gradskih i prigradskih opština, živi više od milion žitelja ili svaki drugi stanovnik Središnje Makedonije. Gravitaciono područje grada obuhvata oko 3 - 4 miliona stanovnika severne Grčke. Grad je poznat kao velika luka i sajamski centar. U gradu se održava i najveće bijenale grčke dijaspore.

Download attachments:

Egnatia 3*

Nalazi se u širem centru Soluna, na oko 10 minuta hoda od Aristotelovog trga. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, TV-om, telefonom, mini barom. U sklopu hotela nalazi se restoran, restoran, internet na recepciji. Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje).
http://egnatia-hotel.gr/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Egnatia Palace 4*

Nalazi se u centru Soluna, u neposrednoj blizini Aristotelovog trga. Sve sobe su dvokrevetne opremljene TWC-om, TV-om, telefonom, mini barom. U sklopu hotela nalazi se restoran, sauna, spa i wellnes centar, teretana, konferencijsku salu, internet na recepciji... Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje).
http://www.egnatiapalace.gr/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article