fbpx

Osim što je glavni grad Austrije i bivša prestonica moćne austrougarske imperije, Beč je danas kulturni centar Evrope i moderna kosmopolitska metropola.

Kombinacija arhitekture koja veliča slavu jednog centra moći i bučne košnice savremenog grada omogućiće vam nezaboravno kretanje kroz vreme. A sve to uz štrudle, knedle, parče Saher torte... Ili čuvene bečke šnicle ili neke od kobasica... A u jesenjim i zimskim danima, dodatni šmek bečkim ulicama daje miris sa tezgi kestenja, punča i raznih đakonija.

Hotel Ananas 4*

Pravi gradski hotel,nalazi se na idealnoj lokaciji u centru Beča u neposrednoj blizini najpoznatije bečke pijace Naschmarkt I najpoznatije trgovačke ulice Mariahilfer Strasse. Do srca grada se stiže metro linijom U4 za svega nekoliko minuta – stanica Pilgrimgasse se nalazi pored samog hotela ili pešice za oko 15-tak minuta. Gostima hotela na raspolaganju veliki restoran za obedovanje, prodavnica suvenira, kafe bar sa odabranim vrstama kolača. Standard sobe su sa TWC I televizorom sa ravnim ekranom.

www.austria-trend.at/Hotel-Ananas/en/

Hotel Roomz 4*

Ovaj elegantni hotel  je smešten pored centra za kupovinu i zabavu Gasometer City i na samo 2 minuta pešice od stanice metroa (na liniji U3), do katedrale Svetog Stefana se može stići za 10 minuta vožnje metroom. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC, klimom, sefom I SAT TV.Gostima hotela su na raspolaganju fitnes centar i atraktivan bar. Besplatan internet je dostupan u celoj zgradi. Doručak je samoposlužni tzv. „švedski stoDestinacija 11. Zimering je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, razgledanje i hrana.
http://www.roomz-vienna.com/en

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Enziana (ex Artis)

Nalazi se u blizini palate Belvedere. Do srca grada se stiže tramvajem za oko 5 minuta vožnje, stanica na oko 100 m udaljenosti od hotela. Standard sobe su sa TWC, SAT TV. Gostima hotela je na raspolaganju restoran gde se služi samoposlužni doručak. Hotel pripada tradicionalnom tipu hotela  te ne  nosi zvaničnu kategorizaciju, ali odgovara  i pruža usluge hotela sa 3***.
http://www.enziana.at/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Fabrik 3*

Nalazi se nadomak autoputeva A2 i A21 u Vezendorfu, na 1 km od tržnog centra SCS. Stanica Vezendorf na liniji lokalne železnice (Badner Bahn) smeštena je na samo 50 metara, a od nje možete direktno stići do Badena ili do  centra Beča, udaljenog 8 km. U ponudi ima besplatan bežični internet i restoran u kojem se služe jela austrijske i internacionalne kuhinje. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC, klimom i SAT TV. Doručak je samoposlužni tzv. „švedski sto.
http://www.fabrik-hotel.at/language/en/home-2/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Eventhotel Pyramide 4*

Nalazi se južno od Beča u Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra SCS (www.scs.at), tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela su na raspolaganju 3 restorana, bazen, wellness sa saunom, parnim kupatilom, solarijumom.
www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide/en/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Arcotel Wimberger 4*

Nalazi se u centru grada na samo pet minuta hoda od poznate šoping zone Mariahilferstrasse, Westbanhof-a i Wiener Stadthalle. Stanica metroa Burgasee – Stadhalle se nalazi ispred hotela odakle se za oko 10 minuta stiže direktno do istorijskog srca grada. Sve sobe su moderno opremljene sa TWC, SAT TV. Gostima hotela na raspolagnju wellness i fitnes centar sa hidromasažnom kadom i saunom, a la carte restoran WIMBERGERs wia z'Haus, bar Joe’s sa ponudom od preko 200 vrsta viskija.

www.arcotelhotels.com/en/wimberger_hotel_vienna/

Share this article