fbpx

PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan- Novi Sad, Beograd, Pančevo, Đavolja Varoš, Prolom Banja, Kuršumluja, Pančevo, Beograd, Novi Sad

Polazak sa dogovernog mesta (tačno mesto i vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje). Vožnja autoputem prema Nišu do skretanja za Prokuplje i Kuršumliju. Vožnja se nastavlja ka Kuršumliji i Đavoljoj varoši koja se nalazi na planini Radan. Atraktivnost Đavolje varoši leži u pojavi bizarnih oblika reljefa koji predstavljaju prirodnu retkost evropskog i svetskog znanja. Po dolasku, penjanje na Đavolju varoš i obilazak u trajanju od oko 2 sata. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Sledi odlazak do Prolom banja na organizovani ručak (FAKULTATIVNO).Zatim odlazak do  Kuršumlije i poseta manastirima Svete Bogorodice i Svetog Nikole, zadužbine Stefana Nemanje. Manastir Svetog Nikole je najstarija zadužbina Stefana Nemanje i predstavlja jedan od najstarijih spomenika monumentalne srednjovekovne arhitekture u Srbiji. Manastir Presvete Bogorodice se nalazi na ušću Kosanice u Toplicu, 800 metara nizvodno od manastira Svetog Nikole. Stefan Nemanja je ovaj manastir posvetio svojoj ženi Ani koja je jedno vreme njime upravljala. Nakon obilaska manastira polazak ka mestu polaska, u popodnevnim časovima. Vožnja autoputem i dolazak na mesto polaska u večernjim časovima. Kraj programa.

 

TERMINI PUTOVANJA

CENA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA

CENA ZA POLAZAK IZ BEOGRADA

CENA ZA POLAZAK IZ PANČEVA

25.07, 22.08.2020

2800,00 RSD

2200,00 RSD

2400,00 RSD

 CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase (tv,dvd,klima) prema programu putovanja / mesta se određuju prema vremenu prijave
 • organizaciju i tehničko vođstvo puta sa licenciranim turističkim vodičem

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Ručak u hotelu u Prolom banji, meni: čorba, glavno jelo (pljeskavica ili gulaš), salata, hleb, desert cena: 890,00 rsd. U cenu ručka je uračunata ulaznica za lokalitet Đavolja varoš. Prijave i plaćanje se vrši prilikom prijave za aranžman.
 • Ulaznica za lokalitet Đavolja Varoš 350,00 rsd
 • Individualne troškove

NAČIN PLAĆANJA:

 • U celosti prilikom rezervacije aranžmana
 • 30% prilikom rezervacije aranžmana a ostatak najdalje 5 dana pred putovanje.
 • Platnim karticama, Dina, Master, Visa i Maestro

POPUSTI I DOPLATE:

 • Deca od 0-3 godine ne plaćaju
 • Deca od 3-8 godina plaćaju 1.100,00 RSD
 • Ukoliko ne postoji dovoljan broj putnika  za polazak iz Banatskog Karlovca min(15) cena transfera do Pančeva je 500,00 rsd

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA. U  SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5  DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja: DISCOVERY HOLIDAYS licenca OTP 417/2020 kat. A20 od 25.02.2020. Uz ovaj program ne važi garancija putovanja.

 

 

Download attachments: