Prag je glavni i najveći grad Češke Republike. Nalazi se na reci Vltavi i ima oko 1,2 miliona stanovnika. Često ga nazivaju zlatnim gradom, zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite. U njemu su živeli i radili Mocart, Betoven, Kafka... Svi oni, očarani njegovom lepotom, lako su nalazili inspiraciju za svoja remek dela. Kao jedan od najstarijih, najvećih i najlepših gradova u srednjoj Evropi, koji je pošteđen od razaranja u Drugom svetskom ratu, Prag je danas prvorazredna turistička destinacija. Arhitektura Praga je raznovrsna, od renesansne, barokne, rokoko, klasične, do pravaca 20. veka. Danas je Prag evropska metropola, grad pun života, pun mogućnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima se služi čuveno češko pivo.

Pogledajte cenovnik(e):

Datum polaska: 29.12.2017. - 03.01.2018.
Cena: od 169 €

Hotel Atlas 3*

Nedavno renoviran hotel skromnog kvaliteta, izuzetno čist i prijatno opremljen novim nameštajem sa dugom hotelijerskom tradicijom. Nalazi se u mirnom delu Praga (Praha 9) – Horni Počernice. Svaka soba raspolaže sa TWC i TV (u većini soba se nalazi i umivaonik). Gostima hotela na raspolaganju internet na recepciji koj radi 24 časa, restoran za obedovanje i uslužna zajednička kuhinja. Šoping i zabavni centar Černy Mosta na oko 2 km od hotela. Do centra grada se stiže kombinovanim prevozom: autobusom sa stanice Nádraží Horní Počernice (oko 4 min) do metro stanice Černy Most, pa odatle metroom (linija B)  direktno do Namesti Republiky za oko 18 minuta.
http://www.ubytovnaatlas.cz/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Modra Stodola 4*

Nalazi se u mestu Horoměřice I do centra Praga se stiže kombinovanim prevozom: četiri bus stanice do metro stanice Dejvička I metroom direktno do srca garda. Sve sobe su moderno opremljene sa TWC, SAT TV I minibarom. Gostima hotela su na raspolaganju dva bara, spa centar (uz doplatu), kuglanje, restoran.
http://www.modrastodola.cz/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Aparthotel EDEN (ex Kovis) 3*

Renoviran hotel apartmanskog tipa  koje se nalazi u mirnom delu Praha 10 u blizini trgovačkog centra Eden. Do grada se stiže autobusom (bus stanica na oko 400m udaljenosti) ili tramvajem broj 22 koji vozi direktno do srca grada (do stanice se stiže za oko osam minuta pešice). Smeštaj je u apartmanima koji se sastoje od  spavaće soba, dnevnog boravka , TWC, balkon, TV.

http://www.apartmanyeden.cz/

Hotel Slavia 3*

Hotel Slavia je smešten u mirnom delu Praga, udaljen svega 3 kilometra od centra grada. Nalazi se u sklopu sportskog centra SC Slavia Prag. Od hotela do centra grada može se doći za samo 20 minuta vožnje javnim gradskim prevozom (tramvajem ili podzemnom železnicom). Broj smeštajnih jedinica je 95-standarnih i 50 superior soba. Sobe imaju TV, telefon i sopstveno kupatilo. Hotel ima 2 restorana u kojima se služi doručak na bazi švedskog stola.

http://www.slaviahotel.com/

Share this article