lstanbul je najveći grad Republike Turske. Nalazi se na obalama Bosforskog moreuza i Mramornog mora, na raskrsnici puteva koji vode sa Balkanskog poluostrva u Malu Aziju i iz Sredozemnog u Crno more. Ovaj veliki grad, jedini na svetu podignut na dva kontinenta, zapljuskivan moćnim Bosforom sa istoka, vodama zaliva 'Zlatni rog' sa severa i Mramornim morem sa juga, ima površinu od 5.712 km2 i u svoj atar uključuje grupu ostrva Mramornog mora poznatu kao Prinčevska ostrva.

Na mestu malog Vizantiona nikao je novi Rim, koji će poneti ime Konstantinopolj ili Konstantinov grad. Kasnije su ga zvali Carigrad, a danas Istanbul. lstanbul je, ekonomsko i kulturno sedište turske države, važan internacionalni i saobraćajni čvor i jak turistički centar.

Pogledajte cenovnik(e):

Datum polaska: 29.12.2018.
Cena: od 109 €

Datum polaska: 31.12.2018
Cena: od 215 €
Hotel 3* - Istanbul

Svi se nalaze u starom delu Istanbula, ili u novom delu Istanbula na Taksimu. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om i TV-om. Usluga: noćenje sa doručkom - švedski sto (po turskim standardima). U pitanju je jedan od navedenih hotela sa 3*: GRAND ONS, DEKOR, GRAND ANT, SABENA, FUAR, YALTA, GRAND SAGCANLAR, KECIK, EYFEL, ANT, GOZDE, SULTAN, GRAND EMIN, EMIN ili BUYUK PARIS.

Hotel 4* - Istanbul

Nalaze se u starom delu Istanbula, u blizini St.Sofije,Velikog Bazara,Topkapija ili u novom delu Istanbula na Taksimu.Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om i TV-om. Usluga: noćenje sa doručkom -švedski sto(po turskim standardima). U pitanju je jedan od navedenih hotela sa 4* BUYUK SAHINLER, MOMENTO,GRAND UNAL, BEKDAS,KLAS ili EURO PLAZA.

 

Hotel Aksaray 3*

Hotel se nalazi u starom delu grada Laleli, u blizini najznačajnijih znamenitosti grada. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne,klima,TWC.Dorucak – svedski sto.

http://www.hotelaksaray.com/

Hotel Buyuk Paris 3*

Hotel se nalazi u centru starog dela grada – Laleli,  u blizini Topkapija I Velikog Bazara. Poseduje klimatizovane dvokrevetne I trokrevetne sobe sa TWC-om, mini barom, internet konekcijom…Hotel poseduje restoran, bar, TV sobu, terasu na krovu sa kafeom.Dorucak – svedski sto.

http://www.otelbuyukparis.com/

Hotel Mirilayon 4*

Hotel se nalazi u starom delu grada Laleli, u blizini najznačajnijih znamenitosti grada. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne,klima,TWC.U sastavu hotela su spa centar,tursko kupatilo,restoran…Dorucak – svedski sto.

web.mirilayonhotel.com/

Share this article