Impozantan broj dvoraca je izgrađen tokom prethodnih hiljadu godina u najjužnijoj nemačkoj pokrajini - Bavarska. Ove zgrade su tokom vekova bile sedišta najvažnijih istorijskih dogadjaja a u njima su živele najpoznatije ličnosti nemačke istorije. Takozvana "Romantična ruta " kao najznačajniji trgovački put kroz Bavarsku donosila je prosperitet i bogatstvo, a radi njene zaštite mnogo dvoraca i utvrđenja je sagrađeno upravo uz ovaj put.
Jedna od najpoznatijih turističkih atrakcija Nemačke je "Romantična ulica koja je nastala 1950. godine kako bi privukla turiste u tek stvorenu Federalnu Republiku Nemačku. Danas, najpoznatiji i najposećeniji dvorci u "Romantičnoj ulici" su oni koji je izgradio kralj Ludvig II: Nojšvanštajn, Linderhof, Herenkimze.

Pogledajte cenovnik(e):

Datum polaska: 30.12.2017 - 04.01.2018.
Cena: od 189 €
Acomhotel Munchen Haar 3*

Hotel je udaljen 30 minuta vožnje od centra Minhena i nalazi se na liniji gradskog prevoza. Hotel ima 106 modernih, komfornih soba, restoran, bar, parking i besplatan internet. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), fen, telefon, TV i klimu i Wi-Fi (uz doplatu). Doručak se služi po principu samoposluživanja.

www.acomhotels.de

Hotel Ibis Budget Minchen Ost Messe 2*

Hotel je udaljen 15 minuta vožnje od centra Minhena i nalazi se na liniji gradskog prevoza. Hotel ima 147 soba, restoran i parking. Sobe su sa kupatilom (tušem i WC-om) , TV-om i radnim stolom. Doručak se služi po principu samoposluživanja. Smeštaj u trokrevetnim sobama je moguć samo za 2 odrasle osobe i decu do 12 godina.

http://www.accorhotels.com

Share this article