Berlin je najveći i glavni grad Nemačke, koji danas broji oko 3,5 miliona stanovnika. Drugi je po redu najveći grad Evropske unije, posle Londona. Smešten je na rekama Špreji i Hafel na severoistoku Nemačke. Ova evropska prestonica se ističe raznolikošću pojava, bogatim kulturnim životom, dinamičnim, ali istovremeno i opuštenim životnim stilom. Upravo kontrasti izmedu istorijskih građevina i savremene arhitekture, između tradicije i moderne su ono što karakteriše ovaj grad. Znamenitosti Berlina pričaju istoriju cele jedne nacije, od Brandenburške kapije, pa do sedišta kancelara.

Berlin postavlja najnovije trendove u životnim stilovima, muzici i umetnosti. lnspirisani neprevaziđenom kreativnošću, sve više umetnika iz celog sveta dolazi u Berlin i čini ga time jednim od najuzbudljivijih mesta u Evropi. Nebrojene mogućnosti za šoping nude čuveni Kurfurstendam, elegantna Fridrihštrase i originalni butici oko Hakešen Hofa. I pored toga Berlin je i najzelenija metropola Nemačke sa prostranim parkovima, šumama i jezerima. Opuštenost se može osetiti svugde u gradu. Leti se život u Berlinu odvija napolju: u barovima kraj plaže, kafeima i bioskopima i pozorištima na otvorenom, gde se može uživati na suncu ili u prijatnim letnjim noćima.

Pogledajte cenovnik(e):

Hotel Mardin 4*

Hotel se nalazi u istočnom delu Berlina i na liniji gradskog prevoza, na oko 30 minuta vožnje od centra grada. Hotel sadrži 158 soba, restoran, bar i parking. Sve sobe imaju kupatilo (tuš i WC) , TV, telefon, mini bar i fen. Doručak se služi po principu samoposluživanja.
www.hotelmardin.com

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Ibis Budget Berlin Ost 3*

Ovo je hotel iz poznatog svetskog lanca IBIS BUDGET. Hotel se nalazi na oko 20 minuta od centra grada. Raspolaže sa 110 soba. Hotel poseduje restoran, internet i parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klima uređaj, radni sto i internet. Doručak – kontinentalni švedski sto. Hotel Ibis Budget Berlin Ost nema mogućnost 1/2+1 soba, osim za dve odrasle osobe i dete do 12 godina.
http://www.ibis.com/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article