Osim što je glavni grad Austrije i bivša prestonica moćne austrougarske imperije, Beč je danas kulturni centar Evrope i moderna kosmopolitska metropola. Kombinacija arhitekture koja veliča slavu jednog centra moći i bučne košnice savremenog grada omogućiće vam nezaboravno kretanje kroz vreme. A sve to uz štrudle, knedle, parče Saher torte... Ili čuvene bečke šnicle ili neke od kobasica... A u jesenjim i zimskim danima, dodatni šmek bečkim ulicama daje miris sa tezgi kestenja, punča i raznih đakonija.

Pogledajte cenovnik(e):

Hotel Rosen Europa Haus 3*

Hotel se nalazi u 14. becirku, na liniji  tramvaja, oko 30 minuta vožnje do centra grada. Hotel  ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon.
www.europahauswien.at

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Ibis Budget Sankt Marx 2*

Hotel se nalazi na oko 5 km od samog centra grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima restoran i parking. Sobe su sa kupatilom (odvojenim tušem i WC-om), TV-om, bežičnom, internet konekcijom, klimom, radnim stolom. Doručak se služi po principu samoposluživanja. Smeštaj u trokrevetnim sobama je moguć samo za 2 odrasle osobe i decu do 12 godina.
www.accorhotels.com
 

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Roomz*

Ovaj elegantni hotel  je smešten pored centra za kupovinu i zabavu Gasometer City i na samo 2 minuta pešice od stanice metroa (na liniji U3), do katedrale Svetog Stefana se može stići za 10 minuta vožnje metroom. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC, klimom, sefom I SAT TV.Gostima hotela su na raspolaganju fitnes centar i atraktivan bar. Besplatan internet je dostupan u celoj zgradi. Doručak je samoposlužni tzv. "švedski sto".
www.roomz-hotels.com
 

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article