Osim što je glavni grad Austrije i bivša prestonica moćne austrougarske imperije, Beč je danas kulturni centar Evrope i moderna kosmopolitska metropola. Kombinacija arhitekture koja veliča slavu jednog centra moći i bučne košnice savremenog grada omogućiće vam nezaboravno kretanje kroz vreme. A sve to uz štrudle, knedle, parče Saher torte... Ili čuvene bečke šnicle ili neke od kobasica... A u jesenjim i zimskim danima, dodatni šmek bečkim ulicama daje miris sa tezgi kestenja, punča i raznih đakonija.

Pogledajte cenovnik(e):

Datum polaska: 29.12. ili 30.12.2017.
Cena: od 39 €
Hotel Star INN 3*

Nalazi se u 15. “bečkom distriktu” u blizini palate Šenbrun. Od srca grada ga dele četiri metro stanice, a do poznate trgovačke ulice Mariahilferstrasse se stiže za manje od pet minuta vožnje (metro linije U4 i U6, stanica Lengefeld je na oko 100m udaljenosti od hotela). Standard sobe su sve sa TWC I fenom, LED TV, bežičnim internetom (WLAN). Gostima hotela je na raspolaganju restoran gde se služi doručak, privatna garaža koja se naplaćuje.
starinnhotels.com/star-inn-hotel-wien-schoenbrunnstarinnhotels.com/star-inn-hotel-wien-schoenbrunn

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Rosen Europa Haus 3*

Hotel se nalazi u 14. becirku, na liniji  tramvaja, oko 30 minuta vožnje do centra grada. Hotel  ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon.
www.europahauswien.at

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Ibis Budget Sankt Marx 3*

Hotel se nalazi na oko 5 km od samog centra grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima restoran i parking. Sobe su sa kupatilom (odvojenim tušem i WC-om), TV-om, bežičnom, internet konekcijom, klimom, radnim stolom. Doručak se služi po principu samoposluživanja. Smeštaj u trokrevetnim sobama je moguć samo za 2 odrasle osobe i decu do 12 godina.
www.accorhotels.com
 

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article