Azurna obala je deo francuske obale Sredozemnog mora. Obuhvata obalu između mesta Kasis i mesta Menton na italijanskoj granici.Ovde je više od 300 dana godišnje sunčano, pa je nebo obično izrazito plave boje. Stene na zapadu Azurne obale su crvene boje. Na zapadu, Alpi se obrušavaju direktno prema moru. Na Azurnoj obali živi veliki broj poznatih i bogatih ličnosti. To je nastavak tradicije luksuznog turizma koja traje od 18. veka.

Pogledajte cenovnik(e):

Hotel Kyriad Port Nice 3*

Hotel se nalazi u neposrednoj blizni luke i starog dela Nice. Ispred samog hotela je tramvajska stanica sa koje se za nekoliko minuta stize do najinteresantnijih lokaliteta grada Nice. U okviru hotela nalazi se restoran, bar, relax centar, besplatni WIFI internet i biznis sala. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, WIFI internet i aparat za kafu.

http://www.kyriad.com/en/hotels/kyriad-nice-port

Hotel Principe 3*

Hotel se nalazi u centru San Rema, na 100 metara od Kazina i oko 200 metara od Ruske crkve. Hotel poseduje restoran, bar, parking i otvoreni bazen. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, klima uređaj i sef uz doplatu. Doručak – kontinentalni švedski sto.

www.hotelprincipe-sanremo.com

Hotel Azurea 3*

Nalazi se u samom centru Nice, izmedju Engleske promenade i Avenije Jean Medecin. Potpuno je renoviran 2014. godine. U okviru hotela nalazi se restoran, bar, sef i internet. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, WIFI internet, sef, klima uredjaje i frižider.

www.hotel-azurea.com

Hotel Premiere Classe 3*

Hotel se nalazi na Engleskoj promenadi, udaljen je oko 15 minuta od centra Nice, na liniji je gradskog prevoza. Raspolaže sa 158 soba. Hotel poseduje restoran i parking koji se doplaćuje. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC) i TV. Doručak – kontinentalni švedski sto.

www.premiereclasse.com

Hotel Ellington 4*

Hotel se nalazi u samom centru Nice, na oko 5 minuta šetnje do plaže, Massena Trga, šoping zone i Acropolis kongresnog centra. U okviru hotela nalaze se restoran i jazz bar. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/WC), LCD televizor, WiFi internet, klima uredjaj, sef, mini bar i aparat za pravljenje čaja i kafe.

www.ellington-nice.com

Hotel Le Grimaldi 4*

Nalazi se u samom centru Nice, u blizini pijace cveca i Engleskog šetališta . U okviru hotela nalazi se restoran, bar, WIFI internet. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/WC), TV, sef, klima uredjaje i mini bar.

www.le-grimaldi.com

Share this article