Atina je najveći i glavni grad Grčke. Današnji grad predstavlja i kosmopolitski centar, dok je starogrčka Atina bila moćna država - grad i poznati filozofski centar. Atina je jedna od najstarijih evropskih gradova, a ime je dobila po boginji Atini, zaštitnici grada. Za Atinu se može reći da je grad mitova, grčkih bogova i mesto gde se može spojiti nespojivo, gde mašta postaje lepša strana stvarnosti.

Pogledajte cenovnik(e):

Hotel Best Western Candia 3*

Hotel se nalazi u širem centru Atine blizu trga Karaiskaki. Ima recepciju, restoran, bar, uslugu room service, sef. Sobe su klimatizovane, sa TV, telefonom, kupatilom (TWC). Usluga: Noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto

www.candia-hotel.gr

Hotel Xenophon 3*

Hotel se nalazi na 10 minuta udaljenosti od centa Atina i Trga Omonia, dobro poveyan gradskim prevozom, kako sa centrom grada tako i sa aerodromom. Vecina soba ima pogled na Akropolj ili brdo Likavitos. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo, klimu, centralno grejanje, balkon, internet, telefon.
http://www.xenophon-hotel.com/en/index.aspx

 

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel Oscar 3*

Hotel se nalazi u srcu Atine, preko puta železničke i metro stanice Larisa. Udaljen je svega pet minuta šetnje od Trga Omonia i Arheološkog muzeja. Pozicija hotela omogućava lak prostup svim turističkim atrakcijama. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo, centralno grejanje, klima uredjaj, telefon, balkon ili terasu. Na sedmom spratu hotela se nalaze bazen i bar, sa prelepim pogledom na Atinu.

http://oscar.gr/en/

Share this article